Forkynte det kristne evangeliet – drapstruet, slått ned og ranet av muslimer

Kristne i muslimske land blir jevnlig utsatt for vold og angrep fra muslimer. Nå har denne volden også kommet til Norge. (illustrasjonsfoto)

Roar Fløttum var ute og forkynte evangeliet og ba for syke i går, da fire muslimske menn slo ham ned, ranet ham og truet med å drepe ham om han ikke konverterte til islam. En mann i 40-årene skal ha blitt ranet av fire muslimske gjerningsmenn i Trondheim onsdag kveld. Ranet skal ha funnet sted utendørs rundt klokken halv ti på kvelden. Mannen som skal ha blitt ranet står frem med fullt navn og bilde i nettavisen Norge IDAG. Han heter Roar Fløttum, og forteller at han hadde vært på bønnemøte i menigheten han tilhører i Trondheim, da overfallet fant sted. Etter møtet pleier han å ta seg en runde i byen for å dele ut evangeliet og be for de syke. Dette skal han ha gjort også denne onsdagen. Det er Norge i Dag og Resett som forteller historien som har skapt reaksjoner blant leserne av Resett

Ble utsatt for vold av fire muslimer under evangelisering i Trondheim. De fire skal ha truet til seg bankkort og koder og tatt ut kroner 10 000 av Fløttums konto. (skjermfoto Facebook)

Han kom etter en stund i kontakt med en gruppe på fire muslimske menn. Fløttum spurte om de ville bli bedt for og den ene svarte ja. Den muslimske mannen sa han hadde vondt i ryggen. “Jeg ba for ham, og han sa han ble omtrent femti prosent bedre. Jeg fikk be for ham en gang til, og da ble han angivelig helt bra,” skriver Norge i Dag videre. “De var så sjokkerte at jeg trodde på dem. De var veldig troverdige i måten de responderte på,” forklarer den kristne mannen til Norge IDAG. Deretter skal de fire muslimske mennene ha lurt med seg Roar Fløttum inn i en bakgård med påstander om at de hadde en kamerat der som hadde skadet foten. Da de så kom inn i bakgården gikk de fire muslimene løs på ham og dyttet han ned en kjellertrapp. De skal så ha slått og sparket ham i ansiktet og de truet ham til ågi fra seg bankkort, førerkort, koder, mobil og Apple ID. Han ble så holdt der som gissel en time mens muslimene tok ut penger fra han konto. I følge Fløttum fikk de ut omlag 10 000 kroner. Med de holdt ham der, truet de fire muslimene han og sa at de ville drepe ham dersom han ikke konverterte til islam. “De ville ha meg til å si noen ord på arabisk. Jeg ble redd og trodde faktisk at de kom til å drepe meg, fordi de sa de hadde kniv og ikke ville ha vitner, sier Fløttum. Ingen mistenkte gjerningspersoner er pågrepet ennå, og de fire mennene som skal ha gjort dette er på frifot. Dette opplyser operasjonsleder Viola Elverum i Trøndelag politidistrikt overfor Adresseavisen. Etterforskningsleder Kristian Mørkved ved Felles straffesaksinntak (FSI) i Trøndelag politidistrikt har bekreftet at offeret ble utsatt for vold og trusler.

Lærdom

I mange muslimske land blir kristne utsatt for blodig forfølgelse. At muslimer tar med seg forfølgelsen og volden til Norge bør ikke overraske noen

Dette å bli utsatt for vold og trusler fra muslimer en noe den kristne minoriteten er vant med i muslimske land. Søkelys har publisert en stor rekke beretninger som avdekker at kristne er under intens forfølgelse i mange muslimske land. Den massive og omfattende forfølgelsen av kristne i muslimske land blir sjeldent omtalt i den sekulære presse. Selv kristne aviser som Vårt Land, Dagen og Norge IDAG er sparsommelige når det gjelder omtale av de kristnes situasjon i muslimske land. Roar Fløttums vitnesbyrd avdekker nå at muslimene ikke bare har tatt med seg sin koran og bønner til Norge, men også den vold og forfølgelse som er tradisjon i muslimske land. Lærdommen vi må ta av Fløttums historie er å ikke være naive i møte med muslimer. Virkeligheter er at disse også har tatt med langt mer enn koranen og sine bønner til Norge. Vold mot kristne er vanlig i muslimske land, og historien om Fløttum viser at de også har tatt med seg voldskulturen til Norge.

Les også

Pakistansk 14 åring som ble overhelt med parafin og brent til døde for Jesu navns skyld stedt til hvile

Pastor kone ble kidnappet og myrdet av muslimske Fulani gjetere i det nordlige Nigeria

Kristen pastor brutalt banket opp i Iran parallelt med Per Sandbergs omstridte Iran feire

Radikale muslimer myrdet pastor i den sentral afrikanske republikk i pastorens eget hjem

Islams krig mot Vesten -martyrenes skarer øker urovekkende i muslimske land

Martyrkirken: Kristen pakistansk kvinne brent til døde fordi hun nektet å konvertere til islam

Islamister torturete og drap mann som hadde omvendt seg til Jesus og etterlot hans hustru for å dø

Mer enn 70 kristne ble drept i Plateau-state i Nigeria i forrige måned

Kristen 16 åring angrepet av muslimsk mobb i rual Punjab provinsen i Pakistan -anklages for blasfemi

2 tanker om “Forkynte det kristne evangeliet – drapstruet, slått ned og ranet av muslimer

  1. Dette inviterer vår regjering inn i landet. På tide at Siv og Erna gjør noe for å beskytte landets borgere mot islamistisk vold.
    Enhver muslim er en potensiell trussel og tikkende bombe.
    Disse burde ikke få lov til å ta med seg sin vold og terror til Norge

Det er stengt for kommentarer.