Pakistansk 14 åring som ble overhelt med parafin og brent til døde for Jesu navns skyld stedt til hvile

begravelsen til-Nauman-Masih

Den 14 år gamle martyren Nauman Masih fra Lahore stedt til hvile

Den 14 år gamle Nauman Masih fra Lahore i Pakistan som ble angrepet, overhelt med parafin og så satt fyr på etter fredagsbønnen den 10 april og som døde av skadene forrige onsdag er nå brakt til den siste hvile. Tenåringen som kjempet for sitt liv i fem dager før han døde, fortalte under avhør at han hadde kommet i snakk med to muslimske menn og disse hadde angrepet han når de forstod han var kristen. Imidlertid har politiet på tross av at det var vitner til guttens forklaring avvist guttens forklaring. Advokat Aneeqa Maria Akhtar fra “The Voice Society” var tilstede under avhøret og bekrefter guttens historie, melder Morning Star News. 

“14 åringen ble satt fyr på fordi han var kristen og lokal pastor brukte mobiltelefonen til å ta opp det  Nauman Masih forklarte etter angrepet. Morning Star News som bringer historien om den unge martyrens død til den vestlige verden har hørt lydopptakene av guttens forklaring som også ble gitt til politiet. Nauman fortalte at etter at de hadde satt fyr på ham forsøkte han å slukke ilden ved å rulle seg rundt i sanden og flere som var i nærheten Nauman Masihforsøkte å hjelpe til med å slå ut flammene. Han ble i all hast sent til  Lahore’s Mayo sykehus og legene sa at han var forbrent på mer enn halve kroppen. I forklaringen fortalte 14 åringen at han ikke kjente dem som angrep ham, men at han ville kjenne dem igjen dersom han så dem igjen. En talsmann for politiet avviser guttens forklaring og sier at det ikke dreier seg om religiøst motivert vold. I følge legene ble gutten operert for ytre brannskader og man oppdaget ikke de indre skadene gutten var påført. Gutten som bodde hos sin tante og onkel ble foreldreløs fire år gammel da hans far døde, og mora forlot både gutten og Kristus og giftet seg med en muslimsk mann.

Den 14 år gamle martyren som arbeidet hos en skredder hadde flere ganger uttalt at han fryktet at han skulle bli angrepet og brent etter at en mobb gikk løs på to muslimske tenåringer og lynsjet dem og brant deres kropper. En overordnet på 14 åringens begravelsen til-Nauman-Masiharbeidsplass fortalte politiet at bare tre dager før det hele skjedde skal gutten ha sagt at han hadde på følelsen at han ville bli satt fyr på. “Når jeg spurte hvem som ville gjøre det, sa han “jeg har det på følelsen,” forklarte guttens overordnede til politiet. Den 14 år gamle Nauman Masih som ble begravd tidligere i denne uken har fått sitt navn skrevet inn i Guds minnebok over dem som gav sine liv for den dyrebare frelse vi har i Jesus Kristus. “Virkeligheten er nå slik at mens mange norske kristne “fester” på velstandsmøter der falske forkynnere lover penger, penger og atter penger, er tallet på kristne martyrer kraftig økende i en rekke muslimske land. Det absurde i tiden er at mens flere tusen norske kristne stimer sammen om brød og sirkus i Jan hanvold regi, er det langt færre som roper ut martyrenes sak til den vestlige kristenhet.

Kilde: Morning Star News

Én tanke om “Pakistansk 14 åring som ble overhelt med parafin og brent til døde for Jesu navns skyld stedt til hvile

  1. Her sitter jeg med tårer i øynene, fullstendig oppgitt over hva slags elendighet våre brødre og søstre må gå gjennom for sin tros skyld i muslimske og kommunistiske land. Er virkelig skuffet over den norske kristenhet, så lite engasjement for den forfulgte menighet og så mye engasjement for disse falske fremgangsevangelistene som flommer inn over Norge via Hanvold og hans kanal. Det er så man nesten blir syk og kvalm. Kristne ungdommer brennes til døde fordi de tror på Jesus, noe Nauman Masih er et vitnesbyrd om, mens vår tids “hellige” eller snarere “heldige” flokker seg rundt disse vellykkede predikantene som finner veien til Visjon Norge. Finnes det ikke lenger noen som skriker ut??

    Et ord fra Herren som passer på den norske kristne kirke må vel være dette?
    Skriv til engelen for menigheten i Laodikea: Dette sier han som er Amen, det trofaste og sannferdige vitne, opphavet til Guds skaperverk: Jeg vet om dine gjerninger; du er verken kald eller varm. Hadde du bare vært kald eller varm! Men du er lunken, ikke kald og ikke varm. Derfor vil jeg spytte deg ut av min munn. 17 «Jeg er rik,» sier du, «jeg har overflod og mangler ingen ting.» Men du vet ikke at nettopp du er elendig og ynkelig, blind, fattig og naken. Derfor gir jeg deg det råd at du kjøper gull av meg, lutret i ild, så du kan bli rik, og hvite klær som du kan kle deg med og skjule din nakne skam, og salve til å ha på øynene dine, så du kan se, eller er ordet som passer best dette: Skriv til engelen for menigheten i Sardes:Dette sier han som har de sju Guds ånder og de sju stjerner: Jeg vet om dine gjerninger. I navnet er du levende, men du er død. Våkn opp, og styrk den rest som er igjen, før den dør! For jeg har funnet at dine gjerninger ikke holder mål i min Guds øyne. Husk hvordan du tok imot og hørte! Hold derfor fast, og vend om! Men hvis du ikke våker, skal jeg komme som en tyv, og du skal ikke vite timen når jeg kommer over deg. Men du har noen få i Sardes som ikke har sølt til klærne sine, og de skal følge med meg i hvite klær, for de er verdige til det. Åp 3,1-4

Det er stengt for kommentarer.