Karl Johan Hallaråker snur og ber KrF finne sammen med Arbeiderpartiet og Senterpartiet

k-j-h-verdidebattKristeleg Folkeparti, Senterpartiet og Arbeidarpartiet må finna saman i kommunar og fylke etter valet til hausten. Det gjeld vårt lands framtidige kurs på fundamentale område.

“Vi står føre eit viktig val for kommunar og fylke. Den blåblå regjeringa får sin første eigentlege karakter frå veljarane. Mange klyp seg i armen over korleis regjeringa og statsministeren spelar opp. Arbeidarpartiet veks di meir dei teier. Vi var mange som i 2013 gjekk inn for regjeringsskifte etter dei åtte raudgrøne åra. Mange delte også Erna Solberg sin visjon om betre løysingar på mange viktige politiske område,” skriver Karl Johan Hallaråker i et innlegg på veridebatt.no. Les hans innlegg fra Verdidebatt.no her

Én tanke om “Karl Johan Hallaråker snur og ber KrF finne sammen med Arbeiderpartiet og Senterpartiet

  1. Gledelig, og jeg forventer at mange flere ser den veien frem mot 2017-valget. De kristne velgerne som stemte frp ved forrige valg, har nok innsett realitetene. Og sannheten er jo at det frp vi har sett i regjering kun er et blaff av sitt egentlige grusomme jeg. Høyre har også sviktet. Faktum er at de har sviktet velgerne, både de forledede svake gruppene som stolte på frp, og de rike og egoistiske som stolte på høyres løfter om kraftige skatte og avgiftskutt. For første gang gikk min stemme til andre enn krf, og det viste seg å være en klok vurdering.
    I forkant av neste stortingsvalg håper jeg at krf snur, og vender seg mot ap. En flertallstegjering med ap, krf og sp, vil bli bra(under forutsetning av at krf og sp oppnår en viss størrelse). Og at Halleraker som en erfaren konservativ kristen går ut med dette er viktig. Han har tyngde over hele partilijen, også blant de som har stemt frp. PS! Partiene De Kriste og KSP må straks avvikles, da det eneste de oppnår er å ta et knapt prosenpoeng fra KRF, som de sårt trenger.

Det er stengt for kommentarer.