Martyrkirken: Kristen pakistansk kvinne brent til døde fordi hun nektet å konvertere til islam

En kristen kvinne i Pakistan døde søndag 22 april etter at en muslim i Sialkot området satte fyr på henne fordi hun nektet å konvertere til islam og gifte seg med ham,” sier slektninger av kvinnen. Muhammad Rizwan Gujjar kastet parafin over den 25 år gamle Asma Yaqoob og satte fyr på henne onsdag 17 april, noe som resulterte i at hun ble forbrent på 80 prosent av kroppen. Etter fire dager på sykehus døde kvinnen av skadene. Hun og hennes far,  Yaqoob Masih,og hennes bror Maqsood var i huset hvor hun jobbet, og hvor angrepet fant sted.

Les hele historien fra Morning Star 

 

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Martyrkirken: Kristen pakistansk kvinne brent til døde fordi hun nektet å konvertere til islam

 1. Det er denne kulturen vesteuropeiske politikere ønsker å importere til blant annet Norge.

  Kjønnslemlestelse
  Æresdrap
  Tvangsgifte
  Håndsavhugging
  Gjengvoldtekter
  Syrekasting
  Steining
  Pisking
  Kasting av ofre fra hustak
  Brenning av levende ofre i jernbur
  Halshugging
  Drap på ikke-troende
  Barneekteskap
  Burka

  Listen er lang som et ondt år, men regnes som collateral damage for politikere som vil blande alle kulturer i en gryte for å få gjennomført en ny, global verdensorden der de selv skal sitte på toppen og styre det hele som de øverste representanter for sin arbeidsgiver – Satan Djevelen.

  Den nasjonalkonservative kristenheten som ser hen til Israel må derfor bort som det siste store hinderet med sitt Gud, Konge og Fedreland.

  Globalsosialister ser alle ukulturene som en midlertidig brekkstang for å ødelegge den vestlige kapitalismen, slik at de endelig kan få sin revolusjon ut av kaoset.

  Men også globalkapitalistene ønsker en ny verdensordning. Bort med grenser gir slutt på tollmurer og handelshindringer og milliardene ruller inn. Rockefeller, Clintons, Rotschild, Soros, Davos- og Bilderberger-gutta ser et Europa i demografisk solnedgang.

  Samtidig er det fortsatt en god del oppsparte midler å tyne ut ved å pøse på med migranter. Når så også disse midlene er oppbrukte vil de diametralt motsatte kulturene i det døende Europa fly i tottene på hverandre. Globalkapitalistene kan da forsyne partene i den kommende borgerkrigen med våpen. Når så Europa atter en gang ligger i ruiner 70-80 år etter forrige oppskrift som en blåkopi – ja da kan globalkapitalistene på ny gjøre seg styrtrike ved å gjenoppbygge verdensdele. Presis som USA gjorde etter annen verdenskrig.

  Verden vil bedras igjen og igjen og igjen…

  8
  1
  • Av nøyaktig samme foran beskrevne grunner hater de samme aktørene staten Israel. Den nasjonalkonservative kristenheten med Gud, Konge og Fedreland ser hen til Israel som en ledestjerne. Ja som et fysisk bevis på sin overbevisning.

   Derfor blir det av vesensbetydning for både globalsosialister OG globalkapitalister å få denne staten knust. Faller Israel så faller kristenheten, tenker de.

   Derfor ønsker de seg en krig mellom muslimer og jøder som eliminerer det siste hinderet for New World Order. First we take the West, then we take the rest.

   8
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *