Kristen pastor brutalt banket opp i Iran parallelt med Per Sandbergs omstridte Iran feire

Pastor Youcef Nadarkhani som igjen er fengslet for sin kristne tro i Iran trenger nå vår forbønn. Foto Facebook

En oppfordring om å be for pastor Youcef Nadarkhani fra Iran går nå ut til det internasjonale kristne samfunnet. Pastor Youcef Nadarkhani som tidligere vant en juridisk seier mot det antikristelige iranske islamist-styret og ble satt fri til tross for at han var dømt til døden for frafall, ble nylig igjen pågrepet og banket opp av iranske myndigheter. Også pastorens sønn ble angrepet da iransk politi med makt tok seg inn i familiens bopel og brukte elektrosjokk våpen når de skulle arrestere pastoren.I følge kilder som står den kristne familien nær ble pastor Nadarkhani brutalt slått under arrestasjonen som skjedde foran øynene på hans kone og barn.

Kristne i Iran og andre muslimske land blir utsatt for grov og brutal forfølgelse. Kristne blir fengslet, torturert og endog korsfestet for Jesu navns skyld. (Foto: You Tube)

Den kristne pastoren sitter nå arrestert på en lokal politistasjon i påvente av å bli overført til det beryktede Evin fengselet i Teheran. Vi vil med dette oppfordre våre lesere til å be for pastor Youcef Nadarkhani  og hans familie. Kristne i Norge bør stå opp for denne troende bror både i forbønn og gjennom å protestere til iranske myndigheter. Kristne som ønsker å uttrykke uro for den kristne pastorens situasjon kan gjøre det gjennom å sende protestmailer til den iranske ambassadøren i Norge. Dette kan gjøres gjennom denne epostadressen: iranemb.osl@mfa.ir eller osl.press@mfa.ir Fiskeriminister Per Sandberg (FrP) var som kjent nylig på sitt omstridte besøk i dette religiøse diktaturet. Per Sandberg har i etterkant av besøket fått kritikk for å hatt med seg sin private telefon som man frykter kan ha blitt hacket av iranske myndigheter.
17 tanker om “Kristen pastor brutalt banket opp i Iran parallelt med Per Sandbergs omstridte Iran feire

 1. Forvirringen er total i samfunnet. Trump vil blokkere og avskjære Iran, mens EU og EØS-fanklubben deres vil hindre USA’s blokade mot det brutale kristen-hatende bølle-diktaturet. Det passer godt inn i Merkels plan om å kvitte seg med NATO og bygge opp en ny EU-hær som kan brukes når folkene gjør opprør. Merkel bryr seg ikke om Vestens sanksjoner mot Russland, der hun gjør seg avhengig av gass og olje i rør direkte fra Russland – hennes tidligere arbeidsgiver i DDR.

  Det betyr at Russland som Nordens konge får support fra EU/EØS, mens deres oponnent er Anglo-Amerika som nå etter Brexit atter står samlet som “Sydens konge i Daniel 11.

  Vi nærmer oss hele tiden det store oppgjøret mellom Gud og mennesker. Slaget vil omfatte hele jorden, og utfallet er gitt på forhånd i den grad at “Gud ler av dem” – sine fiender. La oss være edrue og våke til enhver tid for vi vet ikke hvilken time Han kommer.

  4
  1
 2. Når PST har fått studert jobb-mobilen til nevnte statsråd ; er det stor fare for at jobben som fiskeriminister blir ledig. Generalløytnant Grandhagen ( tidl.sjef for E-tjenesten ) var uvanlig frittalende på direktesendt TV. På denne mobilen lå nok både passord og andre opplysninger for å komme inn i regjerings-sirkler. Hva vil det koste den norske stat å bytte ut alt dette ?

  Mitt syn er at slike personer er tjenesteudyktig i Kongens Råd grunnet elendig vurderingsevne. Men Kongen i statsråd har gitt ham denne tittelen – og kun Kongen i statsråd kan avskjedige ham. Om dette skjer ; fins det to alternativer : Avskjed i nåde eller Avskjed i unåde. Det siste er meget uvanlig.

  • «Ka i all verden gjør dem her»

   Sa Per Sandberg om muslimene. Det ser ut til at han har glemt det.

   Så blir Per Sandberg kritisert for å ha med seg sin egen mobil.
   Hvilken mobil skulle han hatt med seg da? Om ikke sin egen?

   Kanskje han skulle ha stjålet en, for å ta med seg den?
   Eller var det min mobil han skulle ha hatt med seg?

   Mvh RJ

 3. RJ; er du seriøs? Det var ikke hans egen mobil han hadde med seg, men hans arbeidsgivers telefon, nemlig Fiskeri og Næringsdepartementet. Og ja, selvsagt skulle han hatt med seg en egen privat telefon, kjøpt kun for anledningen, og knust og kastet i det øyeblikk han kom ut av flyet på Gardermoen! Så enkelt!

  • Hm, ja De sier nå på tv at han hadde med seg sin egen mobil.

   De sier intet om eventuelt arbeids mobil.

   Hvis han hadde kjøpt ny mobil, så hadde det fortsatt vært hans egen mobil.

   Tja, hvem egentlig kaster en splitter ny mobil?

 4. RJ; er du dum eller later du bare som??? I nyhetene har det kommet meget tydelig frem at det var hans arbeidsgivers mobil, som sågar hadde regjeringens saksbehandlingssystem installert, sammen med annen sensitiv info.
  https://www.dagbladet.no/nyheter/tidligere-sjef-for-e-tjenesten-tror-sandbergs-mobil-har-blitt-hacket/70069356

  Å kjøpe seg en telefon for et par hundrelapper og kaste den, tror jeg alle statsråder og næringslivsledere normalt kan ta seg råd til.

  Dersom du fortsatt kommer med et vissvas-svar nå, så betrakter jeg deg som et nettroll:-(

  1
  2
  • Det sies at jeg er forholdsvis enkel, og kan betraktes som dum, så jeg trenger ikke å late som det jeg er det.

   Og du skal få min velsignelse til å betrakte meg som nettroll, det er helt greit.

   Men hvis du leser artikkelen du linker til så er det noe, Kjell Granhagen tror og er overbevist om, men ikke vet.

   Men som en enkel mann, så tror jeg også det kan være sannsynlig, men jeg vet ikke.

   Mvh Nettrollet RJ

   2
   1
  • Om han ikke er dum, så er han ihvertfall særdeles uopplyst og naiv. Hvordan er det mulig å bo i Norge, ha internett og ikke ha fått med seg at Per Sandberg brukte sin jobb-telefon da han var i Iran?

   2
   2
 5. Jeg undrer meg over denne Per Sandberg. Han skrev en bok for noen år siden og denne boken fikk jeg i gave – og leste den.
  Denne mannen har gjort mye rart :
  – gikk på Stortingets talerstol beruset og holdt innlegg og ble avslørt
  – kjørte for fort i Troms og mistet førerkortet ( så vidt jeg husker var han da formann i Justiskomiteen ).

  – ville begå selvmord og skulle hoppe ut fra sin leilighet i Oslo. Carl I . Hagen reiste hjem til Sandberg og fikk avverget selvmordet.

  Så denne Iran-saken. Han har gått fra sin samboer med et lite barn og funnet en iransk skjønnhet som er 30 år yngre. Selvsagt er dette fullt lovlig : Men reisen til Iran medbringende statsråd-mobilen ; er en grov forseelse som kvalifiserer til avgang som statsråd – mener jeg. Da ligger ballen hos statsministeren.

 6. Jeg må korrigere litt : Per Sandberg var gift med Line Miriam Sandberg – ikke samboer.
  Videre kan jeg opplyse at Sandberg ikke tok gjenvalg til Stortinget i 2017.

 7. Potensiell regjeringskrise ?
  Det virker som statsminister Solberg sitter ” muse-stille i båten ” og venter på at denne Sandberg-saken skal gli over av seg selv. Trolig gjør den ikke det.
  Jeg vet mye om nærkamp og har vært oppe til eksamen i denne disiplinen og fikk god karakter . Det skyldtes nok at jeg den gang var bryter og har to gullmedaljer å vise frem – og således hadde gode forutsetninger for å nedkjempe en motstander.
  Slikt har jeg aldri prøvd siden : Om jeg hadde gått til angrep på min neste ; ville jeg være så flau dagen deretter : At jeg ville gjemme meg bak nærmeste buskas.

  Per Sandberg skallet til en innvandrer på en privatfest for få år siden – og ble straffedømt for dette. Han ble forfremmet til Statsråd !

 8. “Det virker som statsminister Solberg sitter » muse-stille i båten » og venter på at denne Sandberg-saken skal gli over av seg selv.”

  Selvfølgelig. Sandberg trekkes frem etter festlighetene foran hvert valg der han utbasunerer et eller annet grums som treffer grunnfjellet i FrP på hjemmebane og mobiliserer til valgurnene. Haner derfor en naiv men nyttig idi.. som Siv og Erna ikke kan klare seg uten. Da mister de det skjøre flertallet. First House hadde ikke klart å finne en “bedre” mann. Slik kan de to jintutn fortsette globaliseringen og utbyggingen av flere bom- og avgiftsprosjekter – med forførte freppere som garantister.

Det er stengt for kommentarer.