Er Dagen og de andre kristne avisene for svake på spørsmålet om den forfulgte menighet

Kristendomsforfølgelse i Allahs navn Den kristne kirke har lenge vært under et økende press i store deler av verden. Nærmest daglig tikker det inn historier om hvordan kristne blir utsatt for brutal forfølgelse som innebærer alt fra fengsling til steining eller korsfestelse. Kristne brødre i stadig flere land lever i konstant fare for å bli trakassert, arrestert eller utsatt for hensynsløse og brutale islamister -som finner kraft og styrke i sin ondskap under “fredagsbønnen” der en eller annen mulla eller hat-predikant oppildner massene til å angripe både jøder og kristne. “Ekstreme islamister og hatpredikanter har ingenting i Norge å gjøre. Jeg og FrP vil sette en stopper for at de får tilgang til landet vårt. De får spre gufset sitt en annen plass! Hva mener du?,” spør Sylvi Listhaug i et innlegg på Facebook

Vi lever i en tid som er vanskelig for Guds folk. Mens vi her hjemme lett blir stigmatisert og latterliggjort fordi vi holder fast på våre foreldede kristne verdier som forbyr likekjønnede ekteskap, abort, utroskap, gjengifte osv osv, blir kristne i muslimske land trakassert, korsfestet eller fengslet fordi de holder fast på troen på Jesus Kristus. Nylig vakte det bestyrtelse i Norge da Sylvi Listhaug og Fabian Stang sparket i gang en innsamlingsaksjon til Åpne Dører på Facebook -og selv blant enkelte kristne var det kontroversiellt. For min del tror jeg Guds forfulgte folk er takknemlig over at to profilerte politikere sparker i gang et slikt tiltak, for den forfulgte menighet er ikke akkurat  blant dem som får mest oppmerksomhet i norske media. Ei heller i den kristne pressen, selv om Selbekk og avisen Dagen er blant dem som skriver mest.

Stadig  nye ofre

Pastor Moses kidnappet: Foto Fra Morning Star News

Selv om konservative kristne her hjemme må tåle både latter, fordømmelse og stigmatisering på grunn av våre foreldede og forstokkede holdninger og meninger, er dette en liten og flau pris å måtte betale, i hvert fall dersom vi måler opp mot de lidelser titusener på titusener av kristne må gjennomleve i Nigeria, Irak, Syria, India, Pakistan, Kenya, Etiopia og Sudan for å nevne noen navn. Et siste offer i den pågående krigen mellom islam og kristendom, er den nigerianske pastoren Jen Tivkaa Moses som den femte august ble kidnappet av muslimske fanatikere som krever 1 million naira i løsepenger for ham. Så langt er hans skjebne ukjent, men sjåføren som kjørte bilen da pastoren ble kidnappet, sier at han håper og ber om at pastor Moses vil komme fra det med livet i behold. Nær sagt hver eneste uke blir kristne trakassert, skutt og drept i Nigeria, og ofte er disse “the unknown soldiers” som tjener sin Herre og frelser med livet som innsats.

Richard Wurmbrand og hans kone Sabina

Søkelys har flere ganger de siste årene omtalt mye av den forfølgelse som skjer rundt i verden. Her er historier om ulike troens helter som har betalt den aller høyeste pris for sin tro på Jesus.  For mange år siden var jeg så heldig å hilse på et troende ektepar som opprinnelig kom fra Romania. Ektemannen, en kortvokst liten rumensk prest, var og talte i Fredrikstad kirke, og sammen med ham under møtet, var hans kone, en gudfryktig from liten dame -Sabina Wurmbrand -som hadde gjennomlevd 14 års mareritt mens hennes ektemann, Richard Wurmbrand satt i rumenske fengsler for Jesu navns skyld. Richard Wurmbrands mektige bok “Torturert for Kristus” hadde gjort mektig inntrykk -og hans tale og den ånd som senket seg i Fredrikstad kirke -gjorde sterkt inntrykk og i årene etter har den forfulgte kirke, enten i gamle Sovjet, eller nå i de muslimske eller hinduistiske land. Som Guds folk må vi fremdeles og av all kraft varsle om forfølgelse, skrive om forfølgelsen og minne om martyrkirken, for tallet på martyrer blir stadig høyere og høyere.

Anmol ble sju år og martyr

I linkene under finner du noen av de saker som Søkelys har brakt om den forfulgte menighet i vår tid. Ta deg tid til å lese gjennom og gjem ikke Guds Ord som sier “Kom fangene i hu som deres medfanger, dem som lider ondt, siden I og selv er i legemet!” (Hebr.13,3) Mange av historiene Søkelys har fått dele har gjort dypt inntrykk og sendt redaktøren med tårevåte øyne i seng eller til bønnerommet. En av de historer som har gjort mest inntrykk, er historien om den sju år gamle Anmol: ““De knuste hans hender, kuttet over halsen, brant han i ansiktet, la glødende kull på hans mage, knuste hans tær og dumpet ham i en dam.” Alt fordi han var kristen og tilhørte Jesus Kristus.” Også historien om den 14 år gamle Nauman Masih som ble overhelt med parafin og brent til døde for Jesu navns skyld -sendte Søkelys til tårer og bønn for de forfulgte Guds barn. Vi må ikke tie, vi kan ikke tie fordi at når et lem lider, da lider vi alle med. Dersom det ikke er slik i våre liv, da må vi for alvor spørre om vi egentlig er et lem på Kristi kropp! Og med dette oppfordres Vårt Land, Norge I Dag og Dagen til å trappe opp engasjementet for den forfulgte kirke. La ikke norske kristne glemme den forfulgte kirkes rop!

Før de ble halshugd sa barna til ISIS: “Nei, vi elsker Jesus”

Indisk pastor skutt og drept av hindu-ekstremister

Ugandisk evangelist drept av islamister etter en debatt omkring kristendom og islam

7 år gammel kristen gutt torturert på det grusomte og brutalt drept for sin kristne tro i det nordlige India

Pakistansk 14 åring som ble overhelt med parafin og brent til døde for Jesu navns skyld stedt til hvile

Martyrkirken: Indisk bestemor ble strippet naken og slått til døde fordi hun ba til Jesus

Islamistgruppen Boko Haram skal ha drept minst 29 kristne i Nigeria de siste dagene

54 tanker om “Er Dagen og de andre kristne avisene for svake på spørsmålet om den forfulgte menighet

  • Jan Kåre. Det kan umulig være feil å ha fokus på kristne som drepes for sin tros skyld kontra luksusproblemene enkelte her hjemme lager for og til seg selv.

  • 08/08/2017, kl. 22:36 sa Jan Kåre Christensen: “Tror det er feil å ha fokuset på forfulgte kristne i utlandet når de ikke engang skriver om forfølgelse av meg og den Himmelske blogg!”

   Søkelys, som du politianmeldte fordi de forkynte Guds ord, skal altså ikke skrive om kristne som blir drept i utlandet. I stedet skal de altså prioritere å skrive om deg, du som har politianmeldt dem, og din bedrøvelse fordi noen er “stygge” mot deg.

   Tenk litt over det Jan Kåre sier her, folkens. Deretter gjør opp deres egen mening.

   “Islamistgruppen Boko Haram skal ha drept minst 29 kristne i Nigeria de siste dagene”

  • Christensen har fått nok omtale her og det vil ikke bli skrevet et ord til før det foreligger en utvikling i forhold til menneskerettighetsdomsstolen i Strasbourg. Jeg kunne rent personlig faktisk ha ønsket at Lagmannsretten og høyesterett hadde behandlet denne saken, for å få en riktig dom hvor Torps deltakelse og skriverier hadde blitt fremstilt riktig, for i tingrettens dom legges det til grunn at Torp selv har eskalert situasjonen.
   Det lille Torp har sagt og skrevet om Christensen kan best sammenlignes med en fyrstikk kontra en vulkan -eller en dråpe i havet, når vi ser på hva Christensen selv har skrevet om Torp.

  • Kjell, Norge er nr. 1, alt annet kommer som nr. 2 og 3.
   Det er i Norge vi lever og bor, ikke i den 3. verden.
   Er som en broder av meg som reiste til Afrika – 2 uker ferie, hyggelig det.
   Skriv om det som skjer her i Norge, alt annet blir for mye i det store og det hele!
   Hører om store vekkelser i den 3. verden, og forfølgelse!
   Dette er to sider av samme sak!

  • Det du skriver her Christensen -er så langt fra det Bibelen lærer, når kristne barn får sine ledd skjært i stykker eller får sine ansikt ødelagt av syre, eller blir brent eller får dette valget “Når terrorister for islamsk stat truet fire mindreårige barn i Irak, alle under 15 år med trusselen om at dere skal dø dersom dere ikke lover å følge den islamske profeten Muhammed uttalte de fire barna modig: Nei, vi elsker Yasua (Jesus) og vi har alltid fulgt Yasua” – https://www.sokelys.com/?p=7034
   og du finner rettsprosessen mot deg viktigere å omtale, da har du mistet absolutt alle sperrer som folk flest har.
   For meg virker det som om det kun er en person Jan Kåre Christensen er opptatt av, nemlig seg selv.
   Det er faktisk ikke slik at du lider for Jesu navn skyld, slik mange andre troende har gjort, men du er dømt for noe du har gjort.
   Ta straffen som en mann.
   Når du her fremstiller din egen skjebne som viktigere, må selv folk som dels har tatt deg alvorlig tro at du enten skøyer eller at du har mistet all realitetssans
   Du kan ikke sammenligne din skjebne med dette: ““De knuste hans hender, kuttet over halsen, brant han i ansiktet, la glødende kull på hans mage, knuste hans tær og dumpet ham i en dam.” Alt fordi han var kristen og tilhørte Jesus Kristus”
   https://www.sokelys.com/?p=1528
   Du er blitt utsatt for en rettsprosess på grunn av dine egne valg og skriverier, og nær sagt alle må tro du er sprø dersom du finner din skjebne viktigere og verre. Jeg forstår reaksjonene du møter når du skriver slikt tøys og tull.

  • Hvorfor skriver du som Jan Kåre Christensen? Du heter jo Bjørn Olav Hansen? ikke sant?

 1. Tror vi er “mettet” å høre om dette, men ser bare at hvor lite Norske kristne er opptatt av hva jeg har opplevd av kristendomsforfølgelse så lurer en på om det er noe som vil få noen til å reagere.
  Tror David Wilkerson sa noe viktig fritt gjengitt. at Gud må slå finansen vår overende, så vil vi igjen begynne å søke Gud.
  Så stor velstand vi har – kombinert med å følge Herren ser ut til å være vanskelig?!

  • Jan Kåre!

   Burde rett og slett ikke skrevet noen ting til deg, for du er egentlig ikke verdt å kaste bort tid på i denne sammenheng!

   Det er så ubegripelig det du skriver at jeg tenkte med meg selv at det er et nettroll som skriver i ditt navn, men når jeg ser at Søkelys svarer deg forstår jeg at det er virkelig deg!

   Det er så fryktelig det du skrivet at jeg forstår ikke at Søkelys lar deg raljere i kommentarfeltene.

   Tenk at du er så selvopptatt at du mener kristen media burde ignorere kristnes ufattelige lidelser rundt om i verden og heller konsentrere seg om din situasjon! Du er ikke forfulgt og dine plager kan ikke sammenlignes med disse menneskenes ufattelige lidelser!

   Slik som du henger ut folk på din nettside ,er du den som forfølger og utsetter mennesker for grusomme psykiske påkjenninger!

   Jeg blir fysisk kvalm av din selvopptatthet og arroganse over andres lidelser! Har aldri i mitt liv lest verre! Dette er holdninger som er så ille at jeg klarer ikke å beskrive det! Håper Søkelys sperrer deg fra kommentarfelt og ikke bruker mer tid på deg! Vi trenger ikke å høre mer om deg!! Du bør totalt ignoreres!

   Jeg skammer meg over at du blir omtalt som en del av kristen-Norge og kaller deg bibellærer! Bibelens lære og dine holdninger og livsførsel er så milevidt fra hverandre som det går an å komme!

   Du er et trist tilfelle som jeg håper en dag får opp øynene! Vær så snill og ikke skriv mer, om ikke for vår skyld så slutt for din egen og din uskyldige familie skyld, som også blir rammet av dine holdninger!

  • “kristendomsforfølgelse”??? Det du har blitt “utsatt” for er at alle gode krefter i kristen-Norge, media, kjente og ukjente kristne, politi og rettsvesen har tatt er nødvendig oppgjør med en sosiopatisk mobber, hetser, løgner og bedrager. En tvers gjennom ond mann!!!

  • Richard ta deg en hamburger, du fabrikere løgn.
   Men det er riktig at en burde ha skrevet mye mer om min sak i de Norske aviser.
   Tror ikke de i Egypt skriver noe om Norge, det blir alt for langt borte og ingen klarer å forholde seg til det.

 2. Jan Kåre.

  Er det slik at dommen mot deg er mer urettferdig og verre enn at 50 kristne egyptere blir drept i en kirke i sin by ?

  • Jan Kåre.

   Det som har skjedd med deg og din blogg er altså verre enn at 50 kristne har blitt drept i en kirke i Egypt fordi de er kristne.
   Det er det du mener.

   Jeg overlater andre til å gjøre opp sin egen mening om akkurat dette.

  • Tull.
   Jeg mener bare at jeg og den Himmelske blogg er mer interessant enn noe annet i den forstand at jeg bor i Norge og blir forfulgt og hånet her av kristendomshatere.
   I en viss grad må vi sette det i Norge først, det klarer enn også å forholde seg til.
   Slutt med det tullball å legge meninger inn i ting som er fabrikerte løgner.

 3. Hvordan kan du være et offer for kristendomsforfølgelse, Jan Kåre ?
  Du har selv politianmeldt Søkelys fordi de forkynte Guds ord og det kristne synet på gjengifte. Det gjør deg til en som forfølger andre på grunn av deres kristne syn. En kristendomsforfølger. Det er det du er.

 4. Jan Kåre; hvert et ord som Richard skriver er sant!!!
  Du er totalt “høy på deg selv”. Sykelig selvopptatt! Din manglende empati strekker seg langt utover det man finner hos en asperger, og milevis inn i sosiopatiens verden.
  Det som skremmer meg, er ikke bare at det er mulig å være så syk og ond, men at det ikke finnes noen; hverken kone, barn, arb.giver eller andre(dersom du da fortsatt er i jobb?), som kan sørge for at du får hjelp, og at verden blir forskånet fra deg??

  PS! Jeg er så utrolig lei av alle løgnene dine, at dette blir siste gangen jeg responderer på dine løgner og manipulasjoner. Jeg er enig med Richard i at du bør stenges ute fra søkelys(slik du har blitt det andre steder…)

  • Ditto fra meg.
   Ditto ros til Richard også.

   Vi kristne må stå fast mot forfølgelse fra Jan Kåre Christensen og andre som politianmelder oss fordi vi skriver og taler Guds ord. Slike skal ikke få slukket våre stemmer !

 5. Det er klart at en skal skrive om kristendomsforfølgelse!
  Men hva som skjer her i Norge bør være nr. 1.
  Hvorfor skriver de om forfølgelse om kristne i den 3. verden?
  Det er flere grunner for det, men hva kan vi gjøre med det?
  Det vi kan gjøre noe med, er først og fremst det som skjer i Norge, ikke i Egypt!
  Er jeg selvopptatt da og ikke har empati, for noe sludder!

  • Nei, du fremstår som en selvopptatt egoistisk “evangelist nazist”!

   Vi kan faktisk gjøre mye for å hjelpe dem! Vi kan alle huske på de i bønn, som er kristnes sterkeste våpen! Vi kan støtte organisasjoner som jobber inn mot den lidende kirke i verden! Vi kan legge press på våre politikere! Etc. Etc.

   Vi skal selvfølgelig skrive om den psykiske forfølgelsen som foregår i Norge, også være beredt til å reagere kraftig dersom forfølgelsen slår ut fysisk!

   Men å sette norske forhold opp mot forfølgelse i den 3. Verden er totalt urimelig!

   Dessuten har man skrevet om forfølgelse i Norge! Avisene har skrevet om en av de verste netthetserne i norgeshistorien, nemlig Jan Kåre Christensen. En av de som verbalt og psykisk har forfulgt kristne på nettet og hengt de ut på verst tenkelig måte! Heldigvis er denne forfølgeren dømt av rettsvesenet i Norge! Det er noe stakkarene i Egypt og Nigeria bare kan drømme om vil skje!

 6. Søkelys skriver da mye om kristendomsforfølgelsen i Norge. Men de må gjerne skrive mer om kristendomsforfølgelse i Norge OG i den tredje verden.

  Søkelys må mer enn gjerne skrive mer om hvordan Jan Kåre Christensen sjikanerer, politianmelder, latterliggjør og terroriserer de, herunder Søkelys selv, som forkynner Guds ord. Den slags kristendomsforfølgelse skal man ikke godta !

 7. Dere ødelegger debatten med for mye usaklige og kvalmende kommentarer, stakkars!
  Ta dere en tur på McDonalds eller fin dere noe annet å gjøre, det må da være lov å mene at vi her i Norge ikke orker å høre mer om hva som skjer i den 3. verden, det har blitt for mye.
  Skriv om hva som skjer her i Norge og i Europa!

  Det var som det ekteparet som reiste over ti USA og hver plass de kom, så var «vekkelsen» dratt!
  Til slutt gav de opp, og kom hjem til Norge, der møte Jesus dem.
  Ja, ja, at ingen aviser har intervjuet meg etter alt hva jeg har gått igjennom de siste årene er et tegn på at de kristne i Norge er syke, åndelige syke.

  Tenk dere, hadde ungene mine vært syke, og så hadde jeg gått over til naboen for å pleie deres barn, da hadde alle skjønt et en var syk.
  Slik er det også med det åndelige livet, la fokuset være oss selv, våre familier og Norge!

  • Vi bare debatterer ut fra fakta. Hvis du vil at vi skal debattere dine løgner, burde du heller invitere oss til et eventyr forteller forum.

   Men vi kristne holder oss til sannhet og fakta. Så får du gjøre hva du vil. Men ikke forfølg oss fordi vi forkynner Guds ord.

  • Nei du vrir debatten!

   Du er ikke den forfulgte! Du er forfølgeren!

   Dine holdninger og språkbruk samsvarer ikke med den tittelen du har satt på deg selv som evangelist og bibellærer!

   Du bringer vår tro i vanry!!!

   Får håpe at folk ser at du er en person som trenger hjelp og ikke en representant for den kristne kirke!

   Det er ikke noe vi heller ønsker enn at du skal få hjelp!! Ingen kristne ønsker deg noe vondt, men du har trødd over ei grense som et totalt uakseptabel! Da må noen ta et oppgjør, og heldigvis et du blitt dømt!

   Søk hjelp!! Søk Herren!!

  • Som bibellærer vet Jan Kåre ikke engang hva bibelen sier om skilsmisse og gjengifte. Det er mye til “bibellærer” og “bibelkunnskap”.

 8. Synes slike kommentarer som dette er uverdig og totalt uakseptable, kun onde og bedervede sjeler kommer med slike ting:

  Søk hjelp, En tvers gjennom ond mann!!!
  Du er et trist tilfelle som jeg håper en dag får opp øynene! Vær så snill og ikke skriv mer, om ikke for vår skyld så slutt for din egen og din uskyldige familie skyld, som også blir rammet av dine holdninger!
  Du er ………
  Du er ……
  Orker ikke komme med flere eksempler!

  • Og du har bedt om at en deltaker skal ta seg en hamburger og at vi skal gå McDonalds istedet for å skrive her.
   Din offerrolle er mildt sagt lite troverdig.

   Men kan ikke du forklare oss hvorfor du forfølger kristne gjennom politianmeldelser fordi de taler Guds sanne ord om gjengifte ?

  • Jan Kåre!

   Tatt ut av sin sammenheng er jeg helt enig i at det kan virke voldsomt! Aller helst burde ingen av oss sagt eller skrevet noe som helst til deg! Men, når vi har lest alt det forferdelige du har skrevet om andre mennesker føles det faktisk riktig å stå opp mot deg og vise både deg og omverden at slik oppførsel ikke er akseptabelt!

   Dersom du nå føler deg såret bør du kanskje forstå alle de menneskene du har hengt ut på bloggen din som er dypt såret av dine karakteristikker av dem!

   Ellers skal jeg ta meg en burger som du oppfordrer til, men jeg griller den selv!

  • Rickard jeg er ikke såret.
   Men det er unødvendig å gi meg stygge karastikker, det er helt undermåls.
   Hva jeg ville ha sagt overser dere. Jeg bare påpeker av jeg tror at det er mye viktigere å ha fokus på meg som blir forfulgt her i Norge, enn de i Egypt.
   Jeg har vært i Egypt, og har sett hvordan de kristne blir undertrykt der av spesielt muslimene.
   Orker ikke kommentere mer da dere vrir det til noe helt annet enn hva jeg har ment og skrevet!
   God natt!

  • Slike utalelser sier bare så utrolig mye om deg og dine holdninger: “Jeg bare påpeker at jeg tror at det er mye viktigere å ha fokus på meg som blir forfulgt her i Norge, enn de i Egypt.”

   Igjen:
   DU er IKKE forfulgt! DU ER forfølgeren!

  • Jan Kåre, hvis ikke du er i stand til å forstå at ethvert sunt menneske vil reagere på det du har sagt i denne debatten, bør du i sannhet få opp øynene.
   De harde ord du kommer med i uttalelsene om enkelte biter ikke, for gjennom bloggen din har du brukt så mange skjellsord mot mennesker at ingen helt klarer å ta deg alvorlig. Det du har gjort i denne debatten bidrar til å forsterke bildet av en selvsentrert og bitter blogger som ikke evner å se noe annet enn seg selv.

  • Sverre, du må da skjønne ingen som er født på nytt holder på slik denne Rickard gjør med å kalle meg for slike ord og utrykk som han gjør.
   Jesus sa til Nikodemus (les Rickard) at du må bli født på nytt. Det vil si, å ta imot evangeliet i sitt hjerte, omvende seg og få Guds liv i sitt indre menneske.
   At han kaller meg for slike ting som han gjør, er ikke greit heller i en debatt, derfor svarer jeg han igjen slik han må innse at han er den Ondes ambassadør med å kalle meg for slike ting som dette:

   Du tilhører Satan, du er ikke en kristen, du får som fortjent, du er en dritt, du er ……………………
   Videre kaller han meg for søk hjelp, En tvers gjennom ond mann!!!
   Du er et trist tilfelle som jeg håper en dag får opp øynene! Vær så snill og ikke skriv mer, om ikke for vår skyld så slutt for din egen og din uskyldige familie skyld, som også blir rammet av dine holdninger!
   DU er IKKE forfulgt! DU ER forfølgeren! (når jeg ser dette motsatt, så viser det bare at Rickard er ikke født på nytt, alle som er født på nytt, ser at hva jeg har gått igjennom er kristendomsforfølgelse).
   Du er en person som trenger hjelp og ikke en representant for den kristne kirke! (her viser Rickard igjen at han åpenbart tilhører Satan når han kaller meg for det motsatt, det samme gjorde de med Jesus).
   En selvopptatt egoistisk “evangelist nazist”!

   Her synder også Rickard imot den hellige Ånd med å kalle med nazist som har Guds Ånd, her venter nok en dom på denne mannen hvis han ikke omvender seg regner jeg med.

 9. Sverre, du må da skjønne ingen som er født på nytt holder på slik denne Rickard gjør med å kalle meg for slike ord og utrykk som han gjør.
  Jesus sa til Nikodemus (les Rickard) at du må bli født på nytt. Det vil si, å ta imot evangeliet i sitt hjerte, omvende seg og få Guds liv i sitt indre menneske.
  At han kaller meg for slike ting som han gjør, er ikke greit heller i en debatt, derfor svarer jeg han igjen slik han må innse at han er den Ondes ambassadør med å kalle meg for slike ting som dette:

  Du tilhører Satan, du er ikke en kristen, du får som fortjent, du er en dritt, du er ……………………
  Videre kaller han meg for søk hjelp, En tvers gjennom ond mann!!!
  Du er et trist tilfelle som jeg håper en dag får opp øynene! Vær så snill og ikke skriv mer, om ikke for vår skyld så slutt for din egen og din uskyldige familie skyld, som også blir rammet av dine holdninger!
  DU er IKKE forfulgt! DU ER forfølgeren! (når jeg ser dette motsatt, så viser det bare at Rickard er ikke født på nytt, alle som er født på nytt, ser at hva jeg har gått igjennom er kristendomsforfølgelse).
  Du er en person som trenger hjelp og ikke en representant for den kristne kirke! (her viser Rickard igjen at han åpenbart tilhører Satan når han kaller meg for det motsatt, det samme gjorde de med Jesus).
  En selvopptatt egoistisk “evangelist nazist”!

  Her synder også Rickard imot den hellige Ånd med å kalle med nazist som har Guds Ånd, her venter nok en dom på denne mannen hvis han ikke omvender seg regner jeg med.

  • Nei, Jan Kåre; Richard taler sant om deg. Og det samme gjør Ansgsr Braut.
   Men, jeg forstår at det må være brutalt for deg å lese det. Men, alt er sant.
   Og det kan jo tenkes at folk virkelig ønsker at du skal få hjelp? Det er helt åpenbart at du ikke har den levende Kristus i deg, og at du ikke har Åndens frukt. Du gjør alt stikk motsatt av hva Jesus lærer oss!
   At du også har meget sterke psykopatiske trekk er åpenbart, og du trenger psykiatrisk behandling.

   Den dagen du har fått hjelp, adekvat medisinering og har vendt om til Kristus, er jeg sikker på at Richard, Kjell, Torp, Ansgar, Torodd og alle de andre flotte menneskene du har trakassert, vil tilgi deg!

  • Det er mange som har sagt hva du lider av, herunder din egen familie. Du har blitt tilbudt hjelp. Mange ganger.

   Men du bare lukker igjen dine ører og vil ikke motta hjelp. Og resultatet av det du er i ferd med å også miste ditt hus og din jobb.

  • Jeg har skrevet om dette å synde imot den hellige Ånd flere plasser.

   Bl.a. i mine bibelkommentarer for Markus: http://janchristensen.net/bibelkommentar-hoved.php?side=bibelkommentarer-Evangeliet-etter-Markus

   3. 29 Men den som spotter Den hellige ånd, får aldri i evighet tilgivelse, men er skyldig i evig synd.»
   Her er et av de mest mistolkede og feiltolkede skriftsteder i hele Guds ord.
   Det var mange som hevdet, spesielt blant lederskapet i Israel hevdet at Jesus var besatt. De fornektet med andre ord Jesus. Med slik innstilling er de skyldig i en evig synd. Så lenge en går med en slik innstilling og formening er en evig fortapt. Det er noe selv ikke Guds Ånd kan overprøve og gjøre noe med. Å spotte den Hellige Ånd er å ikke ville og ønske omvende seg, og hvis en holder fast ved å ikke omvende seg. Da er en skyld i evig synd. Tenk bare på Judas og Peter, begge sviktet Jesus og Peter alle verst med å banne og sverge på at han ikke kjente Jesus. Hadde Judas omvendt seg før han la løkka rundt halsen hadde han fått tilgivelse. Og hadde ikke Peter omvendt seg hadde han gått evig fortapt.
   Vi kan få tilgivelse for absolutt alt form for synd uansett hvor heslig og alvorlig den er hvis en omvender seg og ber om nåde og tilgivelse. Det må en omvendelse og erkjennelse til, da er alt mulig for Gud lærer Guds ord oss.
   30 Dette sa han fordi de hadde sagt: «Han er besatt av en uren ånd.»
   Men som her de går med den innstillingen om Jesus; Han er besatt av en uren ånd.
   Men når de omvender seg, uansett fra hvilken synd er det tilgivelse og nåde å få. Selv mange som en gang sto Jesus imot og sa slike ting om han at han var fra Satan, full av hat og løgn ble frelst og fikk nåde hos Gud.
   Ap.gj.6. 7 Guds ord nådde stadig flere, og tallet på disipler i Jerusalem økte sterkt. Også en stor flokk av prestene ble lydige mot troen.
   Men tilgivelse er knyttet til omvendelse. En gjengift troende vil ikke få tilgivelse før han går ut av det forholdet og en homoseksuell vil ikke få tilgivelse før han omvender seg. Men når en omvender seg og ber om nåde, er det nåde å få for alle synder. Men det må skje i dette livet eller er det for sent.
   Og Hebreerbrevet http://janchristensen.net/bibelkommentar-hoved.php?side=bibelkommentarer-Brevet-til-Hebreberne

   6. 4 Når noen en gang har fått lyset, har smakt den himmelske gave og fått del i Den Hellige Ånd,
   Her både peker han på herligheten med den nye pakt og samtidig advarer imot å ikke forlate det. Lyset er å få se at kun Jesus frelser.
   Den himmelske gave er Kristus og den Hellige Ånd er å få del i Gud selv.
   Joh. e. 14. 23 Jesus svarte: Den som elsker meg, vil holde fast på mitt ord, og min Far skal elske ham, og vi skal komme til ham og ta bolig hos ham.
   5 har smakt Guds gode ord og den kommende verdens krefter,
   Vi er født og blir bevart ved Guds ord. Guds ord er godt og det forener oss som troende. Vi som troende er verdens mest privilegerte mennesker da vi har smakt den kommende verdens krefter.
   6 og de så faller fra, da er det umulig å fornye dem så de igjen vender om. De korsfester selv Guds Sønn på ny og gjør ham til spott.
   Jeg mener dette ordet og spott i mot Ånden ligger i samme gata. Flere her i menigheten hadde eller var i ferd å vende tilbake til Jødedommen. Ved det stiller en seg utenfor Kristus. Så lenge en stiller seg utenfor Kristus, om en går tilbake til Jødedommen, en fornekter ham eller spotter ham. Så er en utenforbi frelsen og vil være på vei mot fortapelsen. Men vender enn seg bort i fra Jødedommen, fra å fornekte og tom spotte Kristus, så tar Gud imot en og mann blir tilgitt og får del i nåden. Lever man utenforbi Kristus er en utilgitt. Lever en i Kristus er en tilgitt.

   Det er flere her på Søkelys som skriver som er på vei imot fortapelsen og som har syndet imot den hellige Ånd er temmelig åpenbart!

 10. Men tilbake til temaet her som er KRISTENDOMSFORFØLGELSE i inn og utland. Men la meg ta innland først.

  Jan Kåre. Hvorfor politianmeldte du Søkelys fordi de forkynte Guds ord om gjengifte ?

 11. Ser at de forførende Ånder har fritt spillerom i de mennesker som skriver her på Søkelys.
  Hjelp er å finne hos Gud, når en ber og søker han på Jesu blods grunn.
  Anbefales ????

  • Jan Kåre: “Hvorfor har ingen andre merket det at jeg lider av noe?”

   Problemet er nok heller at du ikke forstår at du har et problem! Andre merker det! Det er nok heller slik at du er blitt behandlet finere av media enn du fortjener, nettopp fordi folk ser at du er en person som trenger hjelp!!

   Og tro meg, jeg virkelig håper du får god hjelp og rettledning slik at du kan stå frem i verdighet! Selv om du har en heller tvilsom teologi ser jeg at du har bibelkunnskap, så jeg er sikker på at om noen år har du mulighet til å bli en som kan formidle Guds Ord, bare du får menneskelig og åndelig rettledning samt evt. riktig medisinering!

   Det er ikke et nederlag å søke hjelp!! Kan love deg at mange her ville stått med deg i bønn dersom du innså ditt problem og søkte profesjonell hjelp!

   Husk Paulus! Han hadde også bibelkunnskap, men forfulgte kristne! Han fikk et nytt og brutalt møte med Jesus! Det vet jeg at også du kan få! Du kan igjen stå oppreist og verdig og være en enorm ressurs for Guds Rike!
   Og, ja du vil nok fortsette å bli forfulgt, men Herrens Ånd vil være med deg og styrke deg slik at du ikke blir opptatt av dine egne lidelser, men brenner for evangeliet, de ufrelste og medkristne som lider andre steder! Selv om du selv lider vil du lengte etter å besøke og trøste dine medkristne i deres lidelser grunnet troen på den oppstandne Kristus!

   Jan Kåre, vi er ikke dine fiender!

  • Rickard, hverken du, Bjørn Storm, Braut og Fuglesteg er født på nytt og har del i Guddommelig natur og liv.
   Dere må begynne med korsets fot, innse deres synd og brøde. Omvende dere og tro på Jesus underverk på Golgata og han sto opp.
   Så kan vi begynne å diskutere ?

  • ….. skrev Jan Kåre, mannen som har politianmeldt Søkelys fordi Søkelys forkynte og forkynner Guds ord.

   Jan Kåre, mannen som skriver titusener av ord om gjengifte i et kristent perspektiv, men som ikke engang vet hva bibelen sier om gjengifte.

   Jan Kåre, mannen som tilpasser bibelen og kristendommen etter sine egne behov, lyster og hat mot andre personer.

   Jan Kåre, mannen som alltid skjeller ut andre og forfølger kristne mennesker fordi de er kristne.

   Jan Kåre som ikke engang klarer å diskutere og samtale saklig med andre mennesker.

   Noe mer kan jeg ikke si om hans sludder og vås.

  • Jesus sa at enten er dere med eller mot meg, ikke en gylden middelvei.
   Jan Aage Torp er ingen kristen, han lever i hor og står for ubibelsk lære med å gi seg selv ut for å være apostel.
   Han har fått denne ugudelige verden i sitt race imot meg og den Himmelske blogg.
   Skriften advarer imot å anmelde hverandre i apostelen Paulus brev til Korinterne.
   Det koster Jan Aage Torp ingenting å bryte Guds bud og gå imot Guds befaling hvis det er til fordel for ham selv som Kong Saul gjorde det!
   Alliansen imot meg og den Himmelske blogg er det forførende Ånder som står bak.
   Ser at disse åndsmakter har sterk fotfeste hos de aller fleste som skriver og raker ned på meg og den Himmelske blogg!

  • Jan Kåre!

   Kan du nevne kristenledere, menigheter og trossamfunn som offentlig har gitt deg og himmelsk blogg støtte?

   Er alle utenom deg og din menighet styrt av fremmede åndsmakter? Er redd du vil bli ganske ensom i din himmel!

  • Rickard, spør heller hvem som har gått imot meg.
   Jeremy Hoff har gitt meg full støtte, ks til dels, Dagen til dels.
   Vårt land, norge i dag og andre er imot meg.
   Det er blandet, men det er en voksende støtte, det er jeg glad for.

  • Jeremy Hoff!!!!? Er det en kristenleder? Han har vel ved sin frelsesteologi vist at han er noe på sidelinjen.

   https://bibelogtro.wordpress.com/2016/10/18/har-jesus-sonet-for-all-synd-eller/

   https://bibelogtro.wordpress.com/2016/11/07/er-jeremy-hoffs-frelseslaere-90-10-bibelsk/

   At du skriver at Dagen og KS har delvis støttet deg er bare delvis sann! Du har fått støtte for din rett til å ytre deg! Du har ikke fått støtte for din sjikane av andre mennesker. Du har ikke fått støtte for din teologi!

   Så gratulerer med din støtte fra “Norges viktigste kristenleder” Jeremy Hoff!

   Lurer på om han støtter deg i de holdningene du utviser i kommentarfeltet her?

  • Jeg trenger ikke spørre deg heller om hvem som har gått imot deg!

   Du kommet jo selv med svaret!

   Du nevner en person som har støttet deg! Og videre svarer du på ditt eget spørsmål:

   “Rickard, spør heller hvem som har gått imot meg.
   Jeremy Hoff har gitt meg full støtte, ks til dels, Dagen.
   Vårt land, norge i dag og andre er imot meg.”

   I svaret ditt er det underforstått at alle andre et imot deg! Så jeg trenger ikke spørre om hvem som er imot deg. Du har selv svart!

   Jeg er mer spent på om du kan konkretisere den økende støtten du får!

  • Richard jeg kan ikke navngi alle som er for, for deres egen sikkerhet og for de ikke skal oppleve som meg å bli mobbet og trakassert.
   Men er Gud med, da betyr dette aller mest ??

 12. 10/08/2017, kl. 13:25 sa Jan Kåre Christensen: “Skriften advarer imot å anmelde hverandre i apostelen Paulus brev til Korinterne.”

  Det forklarer hvorfor Jan Kåre minst 6 ganger har politianmeldt andre kristne…..

  Det sier seg selv at det ikke nytter å diskutere med Jan Kåre når han selv ikke vet hva han gjør og ellers bare lyver seg unna alt som er.
  Han driver med aktiv kristendomsforfølgelse. Han mener at sola og verden snurrer rundt han selv og at verden bare handler om han. Han mener at han selv lider mer enn de som blir drept for sine meninger. Han klarer ikke å oppføre seg blandt voksne folk. Han svindler og bedrar. Han er den eneste som ikke vet hva han er dømt for.

  Han bare vrøvler i vei i sin egen galakse som om ingen har sagt noe til han.

  Selv ikke NASA, det amerikanske romfarts selskapet, klarer å sende raketter og satellitter langt nok ut i verdensrommet til å nå frem til Jan Kåre. Og når ikke NASA klarer det, bare gir jeg opp.

Det er stengt for kommentarer.