Mark Taylor: “Alle våpen som er rettet mot Guds utvalgte Donald Trump vil feile og Roe vs Wade vil bli erstattet

Pensjonert brannmann og profet, Mark Taylor hevder Donald Trump er “Guds utvalgte”

Hevder amerikansk dom som åpnet for abort vil bli overprøvd Mark Taylor, en pensjonert brannmann som vi omsider har klart å skaffe et bilde av, var som kjent en av dem som profeterte korrekt at Donald Trump ville vinne fjorårets presidentvalg. Den pensjonerte brannmannen som var et ubeskrevet blad frem til våren 2016, skal allerede i 2011 ha mottatt profetien om at Gud hadde utvalgt Donald Trump til å bli amerikansk president. Som kjent og mot alle odds vant Donald Trump valget, og selv om han fremstår hardt presset og sterke krefter motarbeider ham, er han fremdels president, selv om enkelte profetiske røster har spådd at han hurtig ville bli avsatt. 

En av dem som holder fast på at Donald Trump kommer til å forbli i Det Hvite Hus tross all turbulens, er den pensjonerte brannmannen og “profeten” Mark Taylor. Taylor som helt frem til helt nylig var et fullstendig ukjent navn, er blant dem som tror og hevder at Donald Trump både er utpekt og salvet av Gud til å lede nasjonen og gjøre USA stort igjen. Donald Trump som nå har ledet nasjonen i litt over et halvt år har stort sett bare måtte kjempe med interne og eksterne problemer, og han har på kort tid lykkes i å bli en av de mest upopulære presidenter noensinne. Amerikansk politikk har nær sagt kontinuerlig vært preget av kaos og bråk helt siden Donald Trump ble tatt i ed, og mange her i Europa omtaler nå Det Hvite Hus, som “Det Hvite galehus.”  Imidlertid ser ikke noe av dette ut til å affektere Mark Taylor som er ute med flere profetier om USA og president Trump

Hevder Roe versus Wade vil bli opphevet mens Guds utvalgte Donald Trump leder valget

Roe vs Wade er den saken som la grunnlaget for fosterdrap i USA

Blant det Mark Taylor nå profeterer vil skje under Donald Trumps ledelse, er at amerikansk høyesterett på en eller annen måte kommer til å “drepe” Roe versus Wade som er navnet på den amerikanske abortloven. Roe versus Wade er en rettslig kjennelse fra 1973 som i korthet tillater drap på ufødte barn. Mer om Roe v Wade kan du lese hos Wikipedia. Det er nettopp denne loven amerikanske abortmotstandere har kjempet for å få endret og dersom Taylor her får rett, vil det bli en stor seier for Guds folk og et stort nederlag for dem som kjemper for retten til å drepe barna i mors liv. I følge Taylor er det politiske lederskapet i California i direkte konflikt med Gud og Herren selv vil ta ut det ugudelige lederskapet. Svært mange kristne vil uten tvil komme til å avvise denne profetien, men skal vi tro Mark Taylor som ikke bommet om valget av Donald Trump, står USA foran enorme muligheter og når det liberale og syndige lederskapet begynner å falle, må Guds folk være rede til å gå inn å overta posisjonene til disse venstrevridde. Se videoen og hør den pensjonerte brannmannens siste profeti om hva han hevder Gud har vist ham.

https://www.youtube.com/watch?v=kYkxodi1V2E&t=377s

4 tanker om “Mark Taylor: “Alle våpen som er rettet mot Guds utvalgte Donald Trump vil feile og Roe vs Wade vil bli erstattet

 1. “profeterte riktig”? Feil; han gjettet riktig! Gud setter ikke inn en mann som president, som er gift for 3. gang og som forguder Mammon. Selvangivelsene som har kommet frem i lyset, viser at han heller ikke har et giverhjerte!
  Han har omtrent ingen gode egenskaper, og Åndens frukt er helt fraværende.
  Å hevde at Trump er utvalgt av Gud, er gudsbespottelse!

  • Donald Trump har gjort en meget god jobb, og vil nok fortsette med det. Men han er ingen kristen, slik som Georg Nilsen her, og det skal han nok bare være glad for. Herr Nilsen har et fordømmende hjerte, som bare ser feil og mangler og ingen gode sider hos Trump. Slik ser han nok det samme hos mange andre mennesker også.

   Men Gud bruker ikke bare de som er kristne, Han innsetter og avsetter helt suverent.
   Trump drikker ikke alkohol, han røker ikke, og bruker uttrykket: “Gud bevare Amerika!” Hans familie er noe av det fineste jeg har sett, og hans 3 koner var til stede under innsettelsen. Ingen fiendeskap der altså, de oppfører seg slik som det sømmer seg.

   Nå er det også mange som mener at den rike mannen og Lasarus godt kunne vært Donald Trump og Georg Nilsen. Den sistnevnte er fattig sammenlignet med Trump, som er overmåte rik. Dersom det stemmer det de fleste tror, så går Nilsen som den fattige til himmelen, mens Trump går til fortapelsen. Så bra da, vil nok de mange si, det var nå det jeg sa! I sammen med VG, Dagbladet, NRK, TV2 og hele røkla. Trøst da hverandre med disse ord….

   http://www.evangeliekirken-arendal.no

 2. z; påstår du at Hitler, Stalin, Pol-Pot, Mao, Saddam Hussain, Gaddafi, Kim-Jung Un osv, alle er/var innsatt av Gud?

Det er stengt for kommentarer.