7 år gammel kristen gutt torturert på det grusomte og brutalt drept for sin kristne tro i det nordlige India

anmol

Seven-year-old Anmol laughed and played; he sang songs and learned Bible stories at Sunday school—and later, he was cruelly tortured and killed for being a Christian

Fra arkivet; “De knuste hans hender, kuttet over halsen, brant han i ansiktet, la glødende kull på hans mage, knuste hans tær og dumpet ham i en dam.” Alt fordi han var kristen og tilhørte Jesus Kristus. Kroppen til  den syv år gamle Anmol fra India ble hentes opp fra en dam i forrige uke og dermed ble de grusomme detaljer om at gutten hadde blitt utsatt for tortur før han ble myrdet avslørt. Sju åringen som var sønn i en troende familie ble meldt savnet etter at han hadde vært på søndagsskolen i Belivers Church søndag 17 november. Kroppen til den døde sju åringen ble funnet dagen etter. Familien skal ha blitt utsatt for trusler og forfølgelser i forkant av drapet, melder “Gospel for Asia”.

kp-yohannan-gfa“Den grusomme torturen og drapet på dette uskyldige barnet har såret våre hjerter på det sterkeste,” sier K.P Yohannan som er grunnlegger av den kristne organisasjonen “Evangeliet til Asia”. Forfølgelsen av kristne er daglig hendelser men at en slik forfølgelse og brutalitet skulle ramme et lite barn er bare helt forferdelig,” sier Yohannan som kan fortelle at “man likevel finner styrke og håp i Jesus. I følge Yohannan har førfølgelsene av kristne økt med mer enn 400 prosent de siste årene. (Bildet er av K.P Yohannan som er leder og grunnlegger av den kristne misjonsorganisasjonen)

Dro til søndagsskolen for aldri å komme hjem

Anmols foreldre så sin gutt for siste gang da han forlot sitt hjem for å gå på søndagsskolen. Da han ikke kom hjem til avtalt tid ble han etterlyst hos lokale myndigheter og mandag formiddag kunne man hente opp et ille tilredt barnelik fra en dam. Han ble mandag kveld identifisert på det lokale sykehuset. Anmol var blitt brent i ansiktet, hans hals var skåret over, hendene kuttet opp og brent. Videre var hans munn dekket til med tøy for at han ikke skulle skrike og glødende kull var blitt lagt på magen hans samtidig som dette hadde brent hull i magesekken. Guttungens tær var knust og i følge obduksjonsrapporten var den endelige dødsårsaken drukning.

anmol

 

Mer enn 200 deltok i begravelsen

martyr_i_india“Det var en tårevåt forsamling som tok avskjed med den vesle kristne gutten,” kunne en lokal tjenestemann fortelle. “Det hele var hjerteskjærende for hans foreldre. Kidnapperne hadde torturert og drept barnet på en umenneskelig måte,” forteller folk som deltok i begravelsen.

Detaljene om antatte gjerningsmenn foreligger ikke ennå da saken er under etterforskning. Anmol familiet har vært utsatt for kraftige forfølgelser helt siden 2003, da hans guttens far, Harish, – tok en beslutning om å følge Jesus etter å ha vært vitne til en mirakuløs helbredelse. Minst 45 mennesker begynte å følge Jesus som et resultat av det som hadde skjedd, og dette resulterte i økende forfølgelse mot kristne i lokalsamfunnet. Organisasjonen “Evangeliet til Asia” eller “Gospel for Asia” oppfordrer nå kristne over hele verden til å be for den hardt rammede familien, samt at de som forfølger de kristne skal komme til tro på Jesus Kristus og at Gud skal beskytte sitt folk.

En familie i våre bønner 

child-murdered-112613-eml13-34-bDet er med hjerteskjærende sorg vi legger ut historien om vesle Anmol som kom til å betale den høyeste pris for å være en lite barn i den allmektige Guds hender. Historien om det brutale drapet og torturen av den vesle kristne gutten burde føre oss alle på kne i bønn for den rammede familie. Vi lever åpenbart i en tid der ondskapens krefter ikke kjenner noen grenser når mennesker i hat mot den kristne familien klarer å få seg til å torturere å drepe et lite barn på denne måten. Troens verden er for mange kristne blitt en brutal verden og ordene om forfølgelse for Jesu navns skyld har kanskje aldri vært mer aktuelle enn nettopp i vår tid. Som kristne i den vestlige verden må vi be Gud om å gi oss omsorg for våre forfulgte brødre enten det er snakk om kristne i Iran, India eller Nord-Korea. Må Gud vår Far gi oss økt kjærlighet og må Herren Kristus sende sin Hellige Ånd til trøst for familien som har mistet sin lille sønn på en slik brutal måte.

Kjell Andersen

 Besøk nettsiden til “Gospel for Asia”

 

Loading

3 tanker om “7 år gammel kristen gutt torturert på det grusomte og brutalt drept for sin kristne tro i det nordlige India

 1. Jeg har ikke ord. Takk for at du skriver om disse Kjell, slik at folk kan vite.

  • Det er en sak jeg skrev for flere år siden.
   Kristne som blir forfulgt for Jesu navns skyld har ligget meg på hjertet svært lenge. Faktisk går min tanke for disse helt tilbake til jeg var ungdom og møtte og hilste på Rikhard Wurmbrandt og hans kone. Å lytte til den Herrens tjener som satt 14 år i fengsel for Jesu navns skyld i kommunist-Romania gjorde varig inntrykk.
   Det står fint lite om kristenforfølgelse i norsk presse. Derfor er det nødvendig å stadig gi ofre for forfølgelsen et ansikt.
   Jeg får jevnlig inn historer om ofre for grusom forfølgelse og drap på kristne, og hver eneste historie river i hjertet og fremkaller tårer.

  • Da jeg kommenterte om den gutten tenkte jeg at det ansiktet har jeg sett før…

   Navnet Wurmbrandt sa meg ingenting før jeg leste nå på Wikip. om da han vitnet i 1966, da husket jeg så vidt noe. Og du har møtt ham og kona, skjønner godt at det gjorde inntrykk.

   Og 3 av årene han satt var i isolat under bakken uten lys… I alt det vonde å lese er det fantastisk at han maktet å lage prekener hver natt.

   Det gjør så vondt å lese, men så viktig at du skriver om dem. Gud ser alt du skriver. Alt.

Det er stengt for kommentarer.