Pfizer topper vil ikke snakke om hva slags plass Human embryo kidney cells har i deres vaksine

Den kontroversielle Pfizer vaksinen som daglig tar livet av mennesker inneholder mye tvilsomt som tar livet av folk og påfører mange mennesker skader. Vaksinens innhold er omstridt og Pfizer ønsker ikke å si noe om hvorvidt deres vaksine er basert på celler fra aborterte fostre. Svært mange evangeliske kristne vil være skeptisk til å tilføre kroppen et medikament som inneholder eller utviklet på basis av celler fra aborterte foster. Project Veritas har avslørt en lekket epost som avslører at man celler fra aborterte fostre har vært brukt i tester i laboratoriet i forbindelse med vaksineprogrammet. Kan vi virkelig stole på at vaksineprodusentene sier sannheten? Kan det være de lyver om vaksinens innhold for ikke å møte mer motstand fra evangeliske kristne og prolife bevegelsen?

Har vi virkelig en god grunn til å stole på hva produsenter av vaksinene sier og ikke sier om produktet de leverer? Over hele kloden ser vi nå fruktene av denne vaksinen i form av dødsfall og alvorlig sykdom. Enkelte vaksine-eksperter, deriblant Geert Vanden Bossche har lenge advart mot massevaksinasjonen og han frykter at vaksinen vil føre til omfattende død og sykdom I videoen under ser vi en av toppsjefene i Pfizer som nekter å svare på informasjonen om Human embryo kidney cells rolle i vaksinen.

 

21 tanker om “Pfizer topper vil ikke snakke om hva slags plass Human embryo kidney cells har i deres vaksine

 1. Det har lenge vært allment kjent at:
  – Pfizer og Moderna sine vaksiner er syntetiske, men er testet på en cellekultur (HEK293) før produksjon som stammer fra mennesker.
  – AstraZenika og Oxford sin vaksine er basert på en del av et virus som man kan finne hos aper, men bruker også HEK293 for utvikling.
  – Johnsen&Johnsen bruker en cellekultur (PER.C6) som stammer fra mennesker i utvikling, testing og i produksjon.

  Det hevdes at cellene som stammer fra mennesker (HEK293) ikke er fra fostre etter en ønsket abort, men fra fostre etter enten uønsket spontanabort eller abort for å redde morens liv. Men opprinnelsen er ikke dokumentert. Det gjør at det kan stilles noen spørsmål om det er etisk riktig å bruke slike cellerstrenger.
  Det er selvfølgelig ikke de samme cellene, men cellestrenger som de har dyrket i noen tusen “cellegenerasjoner”. Slike cellekulturer er tidligere brukt i utviklingen av veldig mange vaksiner. F.eks. mot røde hunder, vannkopper, meslinger.

  5
  1
 2. Det er veldig ulogisk å tenke at det bare er eitt abortert foster som har resultert i cellelinja HEK 293. Dette har dei brukt (ofra) mange foster for å få til. 🤢💔

  • Hvor mange ufødte liv som er ofret for å fremkalle demonjuicen vil vi nok aldri få greie på. Gud som ser alt vet.
   Det er det viktige. Han vil holde ansvarlig dem som har laget demonjuice og Han vil holde ansvarlig de som har tatt demonjuicen og de som forsvarer den.
   Har sagt det før, denne demonjuice de kaller vaksine har gjort noe åndelig med dem som tar den. De som tar den fremfor å stole på Herrens løfter viser jo hvem de har i hjertet,
   Det er trist å se, men sånn er det bare.
   Gud bruker vaksinen til å skille sauene fra geitebukkene.
   De som har tatt vaksinen som er basert på ufødte barns blod og celler er delaktige i drap på ufødte barn.

   1
   1
  • Til Geir,

   jeg skal ikke bruke anledningen til å motsi deg, men påpeke at veldig mange vaksiner er utviklet og testet ved hjelp av akkurat de samme cellestrengene. La oss håpe at du ikke har fått noen av disse vaksinene dersom det er slik at man da regnes som medansvarlig for drap av ufødte liv.

 3. Og så viser det seg at Geert Vanden Bossche faktisk ikke har grunnlag for sine påstander. Altdå er han en FALSK ekspert og LØGNER. Han påstår at det han forteller er forskningsbasert. Men det er LODDRRTT LØGN. Ikke engang DET har Søkelys klart å få med seg.

  2
  3
 4. Det siste en bør høre på er sånne som Qanon, Birgir Hermansen og company, det er kun opptatt av å opptre som forsvarere av denne verdens makter og myndigheter, som har denne verdens fyrste som herre.

  3
  5
  • Nå forsvarte ikke jeg noe som helst i mitt innlegg.
   Det var mer for å si at denne “avsløringen” til Project Veritas ikke er noen avsløring. Det er allment kjent.
   Og dersom jeg sa noe som du eller andre mener er feil eller villedende forventer jeg at jeg blir motsagt.

   5
   2
  • Ikke engang Rune Lye har klart å finne ut at Geert Vanden Bossche er en svindler. Enda det tar få sekunder å søke på nettet. Ikke så rart heller, da han jo ikke er interessert i sannheten.

   2
   2
  • Rune ,Randi, Kikki og Tore m.fl.er med på å spre depressive ting her inne.

   Vi lever i spennende tider, vi har det velsignede håp. Jesus kommer snart. This is not my home.

   I all sorg og smerte kjenner jeg på stor forventning, glede og fred, Gud har kontroll. Han går ved min side. Han oppmuntrer meg HVER dag med sitt ord og det at jeg kjenner at Han er meg nær.

   Han har sagt i sitt Ord hva som skal skje. Hver en bokstav kommer til å bli oppfylt. Mens falske profeters ord kun feiler. Det er ingen å anbefale å høre på. Mange av dem har en fantastisk bibelkunnskap og det er alltids noe å lære, men med nesen i Bibelen er vi helt trygge. Alt der er sant.

   Jeg har dessverre trodd på mange av dem. Og lært.

   Qanon har noe her nedi tråden til flere, han har også en innrømmelse til deg Rune… Og jeg spør bl.a. Tore om noe…
   (Forstår ikke vitsen med å slenge ut noe, å etterpå ikke følge opp… men jeg er jo bare Hannah, mens Tore er lærd mann….Hvem vet hvem som et mest lærd…) Hver og en må forstå at Gud ser enhver ignorasjon, heve seg over andre o.a. her inne. Rune prater også til meg som om jeg er en drittunge, jeg HAR ADVART DEG HANNAH!!! (Hva er det han skriker etter) Du må ha vært innom mange hysteriske menigheter og blitt vranglært. (Aldri kommer han med noe respekt. Eller oppmuntring. Stakkars fyr tenker jeg) Du har fått INTET kall, Rune til å advare meg mot Qanon. Sorry Rune, men dessverre er det sant.

   https://www.sokelys.com/paul-mills-sjokkerende-video-av-dem-som-har-tatt-vaksinen-som-mills-kaller-demon-juice/

   5
   8
  • Så gjenstår det å se om Rune og Tore kan svare høflig og greit (som alle her inne ser at Qanon gjør) i den tråden jeg linket til. Rune kommenterte ikke noe av det jeg sa. Men bare kom med advarsler om Qanon og den samme skrikingen.

   Jeg vet at å omgås «kristne» som Rune med slike gloser -og som heller ikke vil høre når jeg konfronterer ham med at det er galt, det skal man ikke gjøre. Når de er trassige og ikke vil høre, skal man kutte dem ut.

   5
   5
  • Evig fortapt? Virkelig? Du er jammen modig som tør å påstå noe så fryktelig

  • Tja Hannah – jeg har møtt sånne “positive” mennesker som deg før – de smiler deg i ansiktet – så går de bak ryggen din – i positivitetens navn – og dolker deg godt. Og så priser de Herren.

   Jeg er ikke egentlig så interesser i å diskutere – fordi Bibelen advarer faktisk imot det:

   23 Vis fra deg de tåpelige og uforstandige stridsspørsmålene! For du vet at de føder strid.
   24 Men en Herrens tjener må ikke ligge i strid, men være vennlig mot alle, i stand til å lære andre, villig til å tåle ondt.
   25 Med ydmykhet skal han tilrettevise dem som sier imot, om Gud da kunne gi dem omvendelse, så de kunne kjenne sannheten,
   26 og våkne opp av sin rus i djevelens snare, han som de er fanget av, så de må gjøre hans vilje.
   2Tim 2:23-26

   Jeg driver en egen blogg – på Korsfestet.com – og jeg er ikke interessert i å overbevise folk – men si det jeg mener. De som har noe kontakt med Ånden – vet hva som er rett eller galt – men sånn som deg Hannah – er virkelig i kjødet – ja, rent demonisk – i dette lille innlegget ditt. Jeg gidder ikke å krangle med folk som kaller seg kristne – men i virkeligheten er de kanskje ikke det – mange troende er som ulver med saueham.

   Jeg har vært frelst i over 30 år – og jeg og min kone har sett ondskap som du aner ingenting om – jeg har sett “positive” ledere som har slått hardt ned på andre som baksnakker – så sitter de på pauserommet og snakket stygt selv om den ene og den andre. Eller predikanter som kommer – kaller seg apostler – og sprer demoner rundt omkring seg – og så tar menigheten mot en ny ånd – og så blir den sakte og sikkert frafallen. Dette har skjedd så mange ganger – at jeg tror ikke det er noen tilfeldighet.

   På samme måte så har også Gud befridd meg – jeg har blitt befridd fra over 30 urene ånder – alt fra misunnelse, til mindreveridghet, forkastelse – sorg – okkultisme og mye mye mer – du kan lese vitnesbyrdet her.

   https://www.korsfestet.com/446349111

   Jeg har kjempet mot djevler – og min Gud har knust meg – jeg har måttet ydmyke meg mange ganger – og Gud har gitt meg en ren ånd – i ren luft – og jeg vandrer nær Ham – men klart – jeg antar at det i deg, din “Positive” ånd – ikke liker det som er i meg – men det er jeg vant med. Bibelen sier `ve deg – om alle taler godt om deg – fordi det gjorde de også med profetene` Lukas 6 – så sånn sett liker jeg heller selskap med de – enn …ehhh deg og dine likesinnede….

   Og Kjell – du som driver dette stedet her – du burde slutte å ha en fri diskusjon – men heller opphøy det gode – det som er Åndens velbehagelig – du vet hva det er, om du er ærlige med deg selv.. Det skaper bare forvrring. Da Paulus hadde vekkelse i Efesos – skjedde dette:

   “Han gikk så inn i synagogen og talte frimodig i tre måneder. Han førte samtaler med dem og overbeviste dem om det som hører Guds rike til.
   Men noen forherdet seg og ville ikke tro. De talte ille om Veien* så mengden hørte det. Da brøt han lag med dem og skilte disiplene fra dem, og holdt daglige samtaler i Tyrannus’ skole.
   Dette varte i to år, så alle som bodde i Asia fikk høre Herrens ord, både jøder og grekere.
   Apg 19:8-10

   De som taler ille om Veien – de er ikke velbehagelig for Gud – det er flere her – og vi burde ikke høre på dem. Guds rike er ikke bygd på demokrati – men på Åndens enhet – du skjønner hva jeg mener – ikke sjelisk åndelig enhet – som så mange menigheter driver med. Så skill dem ut – og vær tro mot deg selv. Du trenger ikke å streve etter å ha flest mulig folk her inne – men Gudfryktige venner.

   Urent og dumt prat lever vi med hele dagen – hvor vi enn beveger oss i dette Sodoma og Gomorra (Norge) – vi trenger ett sted hvor vi kan lovprise vår Herren – og opphøye Hans navn – uten å ha folk med urene motiver – som har surdeig i sine liv – les og studer 1 Kor. 5. En liten surdeig – surner hele deigen – og det skjer her.

   Jeg fikk en lang mail fra en som har vært her inne – over en stund – men nå orker hun ikke lengre. Fordi det er så mye vantro og religiøsitet og alt annet som får flyte rundt som søppel i kommentarfeltet. Jeg hører Ånden si – ta grep! Klart – du må finne det ut selv – jeg er ikke din pastor eller noe annet. Vi kjenner hverandre knapt.

   Beklager at jeg er så harm – men vi er trøtt på frafalne kristne som ikke vil følge Herren – men ønsker all oppmerksomhet fra andre, for å få godtatt sin livsstil. Vi Gudsfryktige trenger å holde sammen – uansett hvor få vi er – så blir det en god atmosfære.

   Jeg leser jo både Resett og Document – og er veldig interessert i hva folk sier – men i resett så er det så mye usakelig – så man orker ofte ikke å lese alle kverlantene som er så sterke i seg selv. De tar fra deg troen – om man da ikke har sannheten godt bygd inn i seg selv.

   Mens Document – har en helt annen standard – og der er det fast og godt å lese. Noe lignende grep burde også skje her inne – ellers gidder ikke de riktige folkene å skrive – de ekte søskene i troen – vantro, dumhet og kverulanse – det lever vi med hver dag, men det burde ikke finnes blant ekte søsken – de som frykter Herren Jesus!

   2
   6
  • Ja Hannah. Enda ett menneske som klarte å fortelle meg og Quanon at vi har dyrets merke i hjertet. Og at vi er fortapt. Godt opplært av gudsbespitterne Bjørn, Rune, Randi, Kikki mfl.

 5. 5 okt 2021 Rumænien sammenligner coronasituationen med en overfyldt Noahs Ark
  Hospitaler i Rumænien er tæt ved at nå bristepunktet. Samtidig er vaccinationsraten en af de laveste i Europa.
  Rumænske myndigheder indstiller ikke-akutte operationer på hospitaler over hele landet i en måned.

  Det sker i forsøget på at undgå et totalt kollaps af sundhedsvæsenet, der i øjeblikket oplever et massivt pres fra mange indlagte coronapatienter.

  Antallet af daglige smittetilfælde i landet er således mangedoblet over kort tid, og mandag er der kun tre ledige pladser på landets intensivafdelinger. Ritzau

  1
  2
  • Smittetall får man når man tester mange med den falske PCR testen.
   Lave smittetall (som her i Norge) etter at pandemien ble politisk avsluttet får du ved å kutte kraftig ned på testingen.
   Den 11 oktober 2021 ble det testet 5330 personer i Norge, av disse var 478 positive. I snitt er det testet 22000 mennesker daglig frem til pandemien ble politisk avsluttet. Hadde de testet like mange nå, som de gjorde hadde det vært 2000 daglige smittetilfeller i Norge. Dette fordi denne testen ikke er ment til formålet den brukes til.
   Denne politisk styrte scam er avslørt av oppdaterte mennesker for lengst.

  • Til Covid=Scam,

   …eller det kan tolkes som at det går mange som ikke er testet, men faktisk er smittet rundt om i samfunnet. Det er faktisk mulig å være covid-smittet uten å være spesielt syk. Men noen som blir syke, vaksinert eller uvaksinert, blir veldig syke. For noen er det sykdommen som var det det som skulle til for at de “bikket over” og døde, for andre går det helt greit.
   Det finnes ingen fasit, men alle data tyder på at vaksinerte får et letter sykdomsforløp. Men en vaksine er ingen garanti for å slippe sykdom, komplikasjoner eller død.
   Og før kommentarfeltet tar fyr: alle vaksiner har også bivirkninger. Disse bivirkningene er ufarlige for de aller, aller fleste av oss, men kan for noen få være dødelige.

 6. Og så må vi ikke glemme Runi Rogers, som jo blir forgudet på vekterbloggen.75. Også hun er en svindler. Hun har ingenting å vise til når det gjelder forskning, som hun skryter av å ha gjort.

Det er stengt for kommentarer.