Her ber Levi Jensen frelsesbønn med en gruppe ungdommer

Evangelist Levi Jensen er stadig på farten og ute på gata med sin barnevogn. Enkelte (Hanvoldkanalen) reagerer negativt på at Jensen legger ut film som viser barn og unge, og oppfordrer jevnlig Facebookgruppens tilhengere til å rapportere eller kontakte politiet. I videoen her ser vi Jensen be frelsesbønn sammen med en liten gruppe ungdommer. Hvor seriøst de unge mener de ord de gjentar etter Levi er usikkert. Men mannen forsøker å dele sitt budskap til de unge og slik provosere personene som valfarter til Hanvoldkanalen for å frese ut sin frustrasjon. Mange er kritiske til Levi Jensen og oppfatter ham som en klovn, men virkeligheten er at han i hvert fall tar Jesu befaling om å forkynne evangeliet for all skapning alvorlig.

Se klippet hvor Levi Jensen ber frelsesbønnen sammen med noen ungdommer

Facebook Comments

6 tanker om “Her ber Levi Jensen frelsesbønn med en gruppe ungdommer

 1. Har sansen for denne mannen! Er ikke mange i dag som tør å stå på gaten med mikrofon og høyttaler slik som han gjør.
  At han ikke er helt A4 gjør ingen ting, budskapet forkynner han uforfalsket, med et “språk” som treffer ungdommen.

  • Jeg tror at Gud elsker det han har skapt i denne mannen, når Han ser hva denne mannen gjør for Hans rike.

   Og før noen slenger med sneipen om denne mannen, så tenk etter hvor mange ungdommer du har bedt for til frelse i dag?

   Mvh RJ

 2. Nå skal jeg innrømme at jeg ikke har sansen for måten Levi Jensen driver på, men han presenterer i alle fall et frelses- og et gledesbudskap.
  Det finner vi dessverre ikke mye av inne på Søkelys. Der er det dom, frykt, løgn, død og fortapelse som er i fokus. Det er trist.

 3. Vel….denne “figuren” kan kalles en kuriositet…?! Ler ungdommene AV ham eller MED ham?! Han var her i Molde for et par år siden, og min sønn møtte, sammen med mange andre, opp for å beskue denne ham vi hadde hørt så mye om. Etter hva jeg fikk referert, flirte og ristet mange ungdommer på hodet og gjorde narr av ham i etterkant….Trist, men fakta. Men står det ikke i Det Gamle Testamente om noen ungdommer som også gjorde narr av en profet? Profeten, i motsetning til Levi Jensen, ble meget sint og fikk tatt ungdommene av dage…
  Døperen Johannes gikk rundt i en kamelhårkappe og spiste gresshopper. En “snåling” han også, men fikk likevel utrettet mye for Gud. Så man vet aldri, men muligens fikk de nevnte ungdommene i Molde noen ord som satte seg i underbevisstheten og driver dem til omvendelse senere…

  • Gode poeng her, Otis.
   Jeg har selv hatt mine runder med Levi da jeg på ingen måte er karismatisk selv, og skjønner hvorfor folk reagerer.
   Men jeg har landet på at selv om han ofte blir sett på som en klovn, så forkynner han evangeliet uforfalsket og er ikke redd for motstand.
   Synes han viser gode holdninger, se f.eks her: https://m.youtube.com/watch?v=NqIemRPt20Q

   Han er et redskap som Herren bruker på å nå ut til ungdommen. Enkelte verktøy kan brukes til mange ting, men så har vi spesialverktøy som fungerer best til jobben de er designet for, der har du Levi. Svært få får innpass slik som han gjør, han er kanskje eneste grunnen til at mange ungdommer får høre evangeliet.

  • J æ v l a snik. Kan stappe na Jesusen en viss plass.
   Jesus trenger ingen fiender når han har Levi Jensen ……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *