Svein Magne Pedersen: “Faren er at vi blir vant med at folk blir syke og dør av sprøyta at vi slutter å reagere”

“Det vi har opplevd fra helsevesen, myndigheter og media er dekkmanøver og manipulasjon for å få folk til å gå med på noe som kan ødelegge liv og helse. Folk oppfordres til å ta vaksinen, men når den skader, står man alene med ansvaret. Det har mange opplevd. Forrige uke døde en mann fra Troms etter et slag han fikk like etter at han tok sprøyta i juni. Det er knapt noen som snakker med så mange syke mennesker i Norge som jeg gjør. Det er til meg de kommer når de ikke får hjelp fra helsevesenet. I løpet av den siste uken har mange fortalt om press fra venner, arbeidskamerater, familie og helsepersonell. For fredens skyld ga de opp og tok sprøyta. Og nå lider de. En mann som var for sprøyta, forandret mening da han så de kraftige bivirkningene som kona fikk etter hun tok “vaksinen”,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen som frykter at vi blir så vant med at mennesker blir syke eller dør av vaksinen.

“Faren nå er at man til slutt blir så vant med at mennesker blir syke og til og med dør av sprøyta, at man slutter å reagere, og så får myndighetene fortsette sin sprøytepolitikk uhindret – til og med mot barn og unge. Sprøytepolitikken er bygd på en annen agenda: maktbegjær, penger og globalisme. Skal vi tie stille når flere og flere blir syke og dør pga. uretten som skjer i vårt samfunn? Aldri! Det må bli slutt på å ofre det norske folk på globalistenes alter. Dette er bare det første steg mot en enda sterkere kontroll. Se på Australia, Italia, Israel, Frankrike og Canada, så kan du begynne å ane hvilke tilstander vi går i møte,” skriver Pedersen videre. Evangelisten har fått mye ris av religiøse ledere etter at han stod frem som den ledende kristne røsten mot vaksinen. Blant kristne på grasrotnivå er mange takknemlige for at evangelisten er villig til å bruke sin røst og markere avstandstagen til vaksinen. ” Takk for at du våger å si sannheten om det som foregår, altfor mange som bøyer seg i disse dager og takker myndighetene for vaksine, nedstengning og restriksjoner! Du står 100% for sannheten og er en av de få kristne lederne i Norge som jeg ser det eller de jeg kjenner til som kjemper for rettferdighet! Må Gud gi deg enda mer pågangsmot og styrke til å stå og ikke vike av! 🔥❤️🙏 Jeg er ikke særlig “populær” blant folk selv om dagen men jeg lever ikke for å være populær, jeg kan ikke vike av på Gud sanne ord samme hvor mange som misliker meg så får de leve godt med det, kompromiss er et ord jeg er allergisk mot og sånn må det forbli,” skriver Mona Auke

På tide at flere står opp

“Ja dette er en tid til virkelig å stå opp..Tror kanskje flere kristne tier fordi de selv har tatt den.Flere kristne ledere oppmuntret andre til å ta den for å være med i dugnaden..Hva sier de nå? Synes det bare er så trist..Som kristne skulle vi satt vår lit til Jesus og spurt Ham først ikke stolt på myndighetene,” skriver Berit Knutsen. Anne Kristin Ritland er også blant dem som er takknemlig for at Pedersen våger å gå ut mot vaksinen som både skader og dreper: “Takk for den du er i Herren Svein-Magne. Du er virkelig velsignet av Herren og taler i frimodighet Gud’s vilje og rettferdighet i sannhet. Sannheten skal sette oss i frihet og sannheten driver løgnens makt bort og vekk. Takk for du taler ut der andre tier🙏💙🙏Du gjør Gud’vilje i tjenese og går i ferdiglagde gjerninger. Salme 119 til deg, v 1. Salige ** er de som er på den fullkomne vei, som vandrer i Herrens lov! 2. Salige er de som tar vare på Hans vitnesbyrd, som søker Ham av hele sitt hjerte❤️🙏”  Mikael Micke Lewin skriver dette: “Det er så trist, og mørketallene er store. Snakket med en venn sist uke, der hans kone ble “presset” på jobben å ta vaksinen. Kort tid etterpå fikk hun hjerteproblemer og må nå gå på hjertemedisin. Hun har aldri hatt hjerteproblemer tidligere.” Ute fra den vide verden blir det stadig rapportert om mennesker som har dødd eller blitt alvorlig syke av Pfizer vaksinen. Malaka Rizkalla (15) var blant dem som trodde at Pfizers Corona-vaksine var trygg. Hun fikk sin dose med Pfizer-giften 5 september og døde to dager senere, den 7 september, av hjerteinfarkt som er en av de mange bivirkninger som følger i kjølvannet av vaksinen. I de fleste land og i de fleste medier blir vaksinedødsfall tiet i hjel fordi man ønsker å fremstille Pfizer som en trygg vaksine. Men for noen av dem som tar vaksinen, ble livet så altfor kort. Malaka ble bare 15 år og trodde hun hadde livet fremfor seg. Hun tok sørgelig feil, og nettopp derfor er vi glade for røster som Svein Magne Pedersen som blåser i hornet og advarer.

Facebook Comments

1 tanke om “Svein Magne Pedersen: “Faren er at vi blir vant med at folk blir syke og dør av sprøyta at vi slutter å reagere”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *