Paul Mills: “Sjokkerende video av dem som har tatt vaksinen som Mills kaller “demon-juice”

En sjokkerende video hvor folk som har tatt Corona-vaksinen faller døde om, ligger ristende og skjelvende etter å ha fått det Paul Mills og andre omtaler som “demon-juice” og “dyrets merke” blir nå spredd og delt på alternative plattformer. På Youtube ville selvsagt slike videoer bli sensurert og kontoer som legger dem ut ville ha blitt bannlyst og slettet. Imidlertid kan ikke sensurplattformene hindre at slike videoer blir delt og spredd til stadig flere mennesker. Sannheten om vaksinens svært skadelige bivirkninger er begynt å gå opp for folk, og flere av dem som allerede har tatt to doser, er skeptiske til å ta en tredje og fjerde og femte dose når det blir aktuelt

I sin siste video lastet opp Youtube snakker Mills om den oppsiktvekkende videoen som er lagt ut på Odysee. Paul Mills tilhører den gruppe av troende som mener at vaksinen er dyrets merke som Bibelen sier vil bli innført i endetiden. Mills bruker også termen “demon-juice” om vaksinen for å få frem den onde siden med vaksinen. I følge Mills teorier er vi nå i den store trengsel, dyrets merke er her, og han mener videre at Donald Trump er Antikrist. Alt vil bare bli verre og verre, er Paul Mills dystre budskap

https://www.youtube.com/watch?v=fiEuDsOWAl8

Videoen Mills snakker om og viser til kan ses her og er kalt “SIDE AFFECTS FROM THE DEMON JUICE”

 

27 tanker om “Paul Mills: “Sjokkerende video av dem som har tatt vaksinen som Mills kaller “demon-juice”

 1. Det er selvsagt bare vranglære og løgn å si at vaksinen er dyrets merke. Denne personen Mills kan ikke være en kristen, men en vranglærer som går satans ærend.

  Men tvangssystemet som er under oppseiling i kjølevannet av covid, er forløperne og ånden til Antikrists tvangssystem som krever tilbedelse av dyret og å ta merke i høyre hånd og panne. Dette vil føre til døden for dem som ikke tar dette.

  10
  1
  • Donald Trump var den som innførte vaksinen.
   Vaksinen Donald Trump innførte fører allerede til døden for mange.
   Trump hadde vunnet valget hadde han stoppet vaksinen, men siden han tar æren for den står han Gud i mot og tapte valget.
   Trump var bare en brikke i spillet for å sette folk opp mot hverandre og svekke Amerika før nasjonen går under

   3
   7
  • 09/10/2021, kl. 13:00 sa
   Randi
   ——
   Frivillig vaksine har det alltid vært inntil nå. Trump innførte ikke vaksinetvang. Det var det Biden som gjorde. Når vaksinen er frivillig, kan folk velge. Nå kan ikke folk velge i USA med mindre du mister jobben og blir utfryst fra samfunnet. Trump stod opp for frihet til å velge, mens Biden står for Antikristelig tvang.

  • Hva vet du egentlig om Dyrets merke? Etter å ha studert dette – uten å vite alt om dette merket, så vet jeg iallefall en ting – alt handler om at du forandrer ditt DNA – sånn at du ikke lengre blir menneske.

   Det var nettopp det som skjedde da Engler ektet kvinner, og fikk Nephilim – ingen av de fikk nåde – faktisk kom floden pga dem. Ifølge Enoks bok – så kom demonene fra disse her. Falne engler og demoner er 2 ulike ting.

   I følge Tenpenny så forandrer ikke vaksinene direkte DNA`et – men vaksinene har ett Budbringer RNA i seg – altså som før DNA`et skapte for å gi beskjed til kroppen – disse budbringer DNA gir kroppen beskjed om å skape en haug med Spike proteiner – og de proteinene går tilbake, og manipulerer DNA – altså de manipulerer ikke helt, men en del av det. Du kan lese hva hun sier her (har oversatt det så godt det har latt seg gjøre):

   https://www.korsfestet.com/450660840

   Etter de 2 første injeksjonene tror jeg at skaden er så liten – at Gud kan enda reparere det, om folk ydmyker seg – og ber Gud om nåde – om Jesu blod renselse! Men om man tar de neste vaksinene – 3 og 4 – så mister du deg selv – og jeg tror du til slutt havner ut av nåden – uten mulighet til å komme tilbake.

   Derfor er det alvorlig – at all kristen media ikke skriver om det – heller ikke Norge Idag, Dagen eller TV Visjon – og en haug med kristne ledere – som lever i bedrag. Men jeg er ikke overrasket – jeg har sett lenge bedraget i de ulike menighetene.

   Så profetisk – så skjer det nå en utskilling – på ett tidlig stadium, hvor Gud skiller fårene fra geitene (Matt. 25) – det er det som skjer nå – derfor har vi en sånn splittelse i Kristi Kropp.

   1
   5
  • Randi – du har helt rett. Dessverre har altfor mange kristne satt lit til mannen – istedenfor Gud og Hans Ord! Trist!

   1
   3
  • 09/10/2021, kl. 20:21 sa
   Tore

   Du snakker bare tull. Ingen vet hva som er i vaksinen. Du vet heller ikke hva som er i denne vaksinen og alle andre vaksiner og medisiner i hele verden. Har du tatt andre vaksiner tidligere i livet, Har du tatt smertestillende. Alt er likestilt. Skal vi følge disse utsagnene om at man ikke har tillit til Gud men denne vaksinen. Så hvorfor tar folk smertestillende tabletter. Har de ikke tillit til at Gud fjerner smertene. Hvorfor operer folk inn nye organer i kroppen som er mekaniske og eklektiske. Har de ikke tro på at Gud kan helbrede og skape nye organer. Hvorfor bruker folk pacemaker for å ikke dø. Alle barnevaksiner hva med dem. Du prater bullshit.

   1
   2
  • Tore skriver: «Så profetisk – så skjer det nå en utskilling – på ett tidlig stadium, hvor Gud skiller fårene fra geitene (Matt. 25) – det er det som skjer nå – derfor har vi en sånn splittelse i Kristi Kropp.»
   —————

   På et «tidlig stadium»??
   Du kan ikke bare sitte å finne på ting utifra Guds Ord .

   Ta ansvar og undersøk NÅR finner dette sted.

   Det er mye rart som skrikes ut her fra folk som mener de har fått en åpenbaring. Jeg har fått problemer med å holde ut her inne og kommer nok til å trekke meg ut.

   Det er så mye vilt her inne i kommentarfeltene at det er verre enn falske profeter på visjon Norge.

   Tore, jeg var på rema igår. Jeg har samme merke som alle andre har, et bankkort. Det må være merket…!!
   Men kaaanskje det finnes nåde for meg (?) -akkurat som du nevner at etter to skudd med vaksinen så tror du også kaaanskje det kan finnes nåde og håp…

   Det er det verste sprøyt jeg har hørt. Kom deg bort fra PC’n og få nesa di i Guds Ord.

   Forførte negative angstfulle folk her inne….De våkne (som Richard m fl) forsvinner. Heldigvis er det noen få her som er hyppig nedi ordet. Men sier de en sannhet så svarer aldri den andre på kommentaren. De mener det godt og er høflige, men det er aldri noe ydmykhet tilbake.

   Jeg nevnte familie og venner av Rune som har et ansvar. Det er tragisk.

   Det kommer bare vrøvl tilbake til meg fra ham som

   «Hannah!! Du er advart, krigen kommer, du er forført, les Valdresprofetien!!!». Og stygge ting. Fra en såkalt «bror»?

   Kom deg ned på jorden Rune og oppfør deg slik Guds Ord sier du skal. Hvem er det som er forført? Den som ikke vet at han er forført.

   Ja kan ikke krigen bare komme? Hva er det du maser om.? Si det resten av livet og du får rett og kan skryte enda mer. Det er ikke dette du er kalt til. Har knapt hørt et fint ord fra deg.

   Du skryter stadig om at du «klynger» deg til Jesus. Hvis du gjorde det, så ville du ha lært av Ham for lenge siden at du bruker ikke råttent snakk. Du vrir og vrenger og misbruket Hans Ord og sier Jesus var også hard. Skam deg sier jeg. Jeg kjenner sorg over hva du gjør.

   Om vi klynger oss fast til kors så er vi allikevel full av Hans Ånd, sterke i Ham, lys og salt, skapt i Hans bilde, skal holde oss borte fra råttent snakk osv

   Kan man holde på slik og VÆRE frelst?…..

  • Hanna om jeg har klart å redde noen fra å ta vaksinen , ved ikke å høre på personer som Qanon , så er det veldig bra og enda bedre er det da dersom de har begynt og frykte Gud og søke hans frelse .

   Ditt blinde forsvar av Qanon og andre fordi de er så høflige å snille , er som og ta prester som går inn for homofilt samliv i forsvar og si at , jo men de er så høflige osv. hva hjelper høflighet når frukten de bærer er ren gift ?
   Forresten Hanna , forstår du ikke at peronen bak niket Qanon , bruker dette som nik for å spotte og stemple oss kristen som konspiratoriskere, alt ved Qanon tjener satan og han må vende om.
   Men jeg har advart deg Hanna !

  • Det er under disse siste tiders trengsel at Gud vil skille hveten fra ugresset. Det er dette som er trengselstidens hensikt.
   Trengsel er ikke Guds vrede, det er en periode med trengsel og en periode med vrede. Den første perioden angår kristne og den andre perioden er Guds straff over verden. Over de som har tatt dyrets merke, over de vantro og ulydige og mot dem som ikke står gjennom trengselstiden. Vi har sett noe tid hvordan Gud splitter menigheten. Noen samler seg i skjøgekirken, i kirkesamfunn som aksepterer styggedom og synd som homoseksualitet, mens den sanne menighet finner i Ånden sammen med de rene av hjertet.
   Vaksinen er selve kniven som skjærer og deler menigheten i to.
   De som følger Lammet og de som følger verden.
   Guds sanne folk vil få mye sorg, fordi vi ser at mange vi trodde var med på veien, ikke er det.
   Dette fordi de hadde verdens ånd i sitt hjerte.
   Selv Paulus opplevde at noen av de han trodde var brødre vendte seg vekk.
   2 Tim 4,10 “For Demas forlot mig, fordi han fikk kjærlighet til den nuværende verden, og drog til Tessalonika, Kreskens til Galatia, Titus til Dalmatia;
   Vi har sett veldig mange Demaser under vaksinetiden.
   Bare på noen få måneder har Herren avdekket hvem som ikke var av oss og forlot oss. Men også Jesus opplevde det samme; Folk som så ut til å være i flokken hadde aldri et hjerte for Jesus.
   Joh 6,66-69 Derfor drog mange av hans disipler sig tilbake og gikk ikke lenger omkring med ham. 67 Jesus sa da til de tolv: Vil også I gå bort? 68 Simon Peter svarte ham: Herre! hvem skal vi gå til? Du har det evige livs ord, 69 og vi tror og vet at du er Guds hellige.

   1
   2
  • Til Tore:

   “Etter de 2 første injeksjonene tror jeg at skaden er så liten – at Gud kan enda reparere det, …..
   …. Men om man tar de neste vaksinene – 3 og 4 – …..og jeg tror du til slutt havner ut av nåden – uten mulighet til å komme tilbake.”

   Så det du i praksis sier er at den Gud du tror på ikke er allmektig?
   Den Gud jeg tror på er allmektig!

  • Til Rune Lye:

   “Hanna om jeg har klart å redde noen fra å ta vaksinen , ved ikke å høre på personer som Qanon…”

   Rune du vet godt at jeg aldri har oppfordret noen til å vaksinere seg. Jeg har gjentatte ganger sagt at dersom man er i tvil skal man la være.
   Spørsmålet er likefult, slik Hannah indirekte spør deg om Rune: Selv om du har klart å lede noen bort fra vaksinen, kan du si at du har vist dem hvem Jesus er og klart å lede dem til ham?

   “…bruker dette som nik for å spotte og stemple oss kristen som konspiratoriskere”
   Jeg skal gi deg rett i en ting Rune: Valget av nic var absolutt vært bedre!

  • En liten korrekturfeil der:
   Jeg skal gi deg rett i en ting Rune: Valget av nic kunne absolutt vært bedre!

 2. Når merke innføres blir det et merke i panne eller høyre hånd. jfr på 13.
  Det er vranglære å hevde vaksinen er dyrets merke. At noen ikke tåler vaksinen er et faktum.

  4
  1
  • Ja, det er et faktum at mennesker dør av vaksinen, det er bare et tegn på at den virker, ikke sant.
   Mvh RJ

  • “Noen” vil bli mange
   Denne demonjuice gjør vanvittig stor skade på dem som har tatt den. Jo flere doser, jo mere skade

   Ingen konspirasjon lenger.
   Meldingene om vaksinebivirkninger i form av forstyrrelser ved menstruasjon hos kvinner i Sverige som har tatt de undertestede og eksperimentelle vaksinene tikker inn i urovekkende stigende tempo.
   Antallet rapporter om store blødninger og forsinkelser i menstruasjonen har blitt tredoblet den siste tiden.
   Vaksinebivirkningene på dette området har nå blitt så mange at de nå resulterer i ekstra studier.
   “Tusentals rapporter om misstänkt samband mellan mensrubbningar och coronavaccin
   Totalt har myndigheten fått in över 4 000 rapporter om misstänkta mensrelaterade biverkningar sedan pandemins utbrott. Från augusti har antalet anmälningar dessutom nästan tredubblats. Biverkningarna handlar bland annat om försenad mens och oväntade blödningar.
   Den ökning som skett på senare tid tros bero på att fler yngre, och därmed fler menstruerande kvinnor, har blivit vaccinerade efter sommaren.”

   I utangspunktet trodde jeg som deg, høyre hånd eller pannen.
   Høyre hånd kan amputeres vekk og er ikke et egnet sted for merket. Bibelen sier pannen og høyre hånd og det er veldig tydelig at dette er symbolsk og billedlig for tanke og gjerning.
   Det er selvfølgelig mulig at det vil bli et eller annet bevis for at et menneske har tatt dyrets merke i form av en chip som lett kan sprøytes inn i blodårene

   3
   4
  • Bibelen har svaret
   Ikke du Geir
   Høyre hånd . Panne.
   På tide å komme deg vekk fra falske bibellærere.

   7
   1
  • Min erfaring – er at når Gud oppfyller sitt ord, eller en profeti – så skjer det stort sett alltid på en annen måte enn vi tenker. Vi er så fastlåst i mønster tenkning. Men disse vaksinene handler om en forandring i blodet. Og det er en radikal forandring.

   Når du først har tatt dette – så skjer det noe i deg, som gjør at du blir mer føyelig for å ta det som egentlig er meningen at du skal ha – nemlig Dyrets merke.

   Du må skjønne at dette er åndelig – derfor er det mange – spesielt de som har tatt det – som blir ilsinte på de som kommer med fakta. De vil ikke høre – eller kaller det sprøyt.

   1
   3
  • Amen Geir. Du har sett det. Johannes Åpenbaring er et apokalyptisk skrift som er skrevet i bilder og tegn. Det er helt klart at det er mange symbolske bilder i boken. Eksempelvis dyr som stiger opp av havet eller at det er et sverd i Jesu munn. (Åpb 19,15)
   Det er vel ikke så mange som tror at det er et fysisk sverd av metall som kommer ut av Jesu munn, men at sverd her symboliserer Jesu dømmende ord. Termer som et merke i høyre hånd og pannen symboliserer nok mer handling og tanke enn fysiske steder på kroppen. Som du sier: Gjennom amputasjon kan man skjære vekk dyrets merke fra en fysisk hånd. Jeg er ikke i tvil om at verset er symbolsk.
   Det er mange her inne som ikke forstår hva bibelsk tenkning er.

   1
   2
 3. Hvorfor slike innlegg på søkelys.com? Er dere interessert i å være et seriøst alternativ til mainstream media? Et sted vi kan gå til for å lese og oppdatere oss om saker og ting, som ikke fortelles i VG og NRK? Slike innlegg om denne Mills gjør at seriøsiteten tipper over til parodi.

  7
  3
  • Syntes faktisk det var nyttig å se videoen Paul Mills la ut som viste noen av konsekvensene av vaksinen.
   Viser hvor farlig vaksinen er. Hans rølp om dyrets merke hopper jeg over, men videoen han har lagt ut på Odysee var for min del bekreftende, vi snakker om en livsfarlig og ødeleggende vaksine.
   Gir ennå flere gode grunner til å ikke ta den.

   3
   6
 4. Når skal folk forstå at de er lab rotter ? Sterilitet for menn og kvinner, hjerteproblemer, nedsatt immunforsvar, aborter og endring av dna.

  2
  3
  • Folk vil ikke forstå – spesielt ikke om de har tatt vaksinene. Da skjer det noe med folk – litt ulikt – noen er jo ganske normale, men ofte blir folk oppblåst og arrogante – og har en tendens til å se ned på uvaksinerte – eller “undermenneskene”. Det er den ånd dette virker i.

   1
   3
  • Jeg tror det skjer noe med folk når de tar bestemmelsen om å følge verden fremfor Guds løfter. De blir arrogante, spydige, spottende og til tider sinte. Dette er fordi de ikke har Gud i hjertet, men denne verdens ånd. Noen er forført og lurt inn i dette uten å ane, andre er drevet av frykt til å ta vaksinen. Denne verdens ånd skremte dem, men er man opplyst, og likevel tar vaksinen, ja da vet ikke jeg??????
   Da er man vantro mot Ordet med viten og vilje.

   4
   2
 5. Faktisk interessant det “Randi” sier om Trump. Han ivret for vaksinen og var en av de første som tok den. Hadde han ikke innført vaksinen er det ikke sikkert at vi er der vi er i dag….Han har oppfordret befolkningen til å ta den, men har påpekt at det må være frivillig. Trump lever i beste velgående helsemessig, såvidt leg har lest.
  Så når jeg tenker på dette, har min hyllest til ham stilnet.
  Mange ga ham ære for å lansere en fredsavtale mellom Israel og palestina-araberne. Den ble ikke noe av, men det førte med seg at kontakten mellom Israel og arabiske land har blitt forbedret. At fredsavtalen innebar at Israel måtte gi deler av landet til en palestinsk stat, var et hån mot Gud. Ikke rart at Trump tapte presidentvalget.
  Men at det blir hevdet at han er Antikrist, er tvilsomt.

  • Han er ikke antikrist – men det kan godt hende at han virker i antikristens ånd. Denne “Århundrets avtale” var iallefall ikke himmelsk, heller demonisk. Å dele en del av Jerusalem, er ett svik.

   Avtalen ble også sluppet dagen etter Holocaust dagen – etter at det hadde vært kaos i lederskapet i Israel ett års tid – så ble ikke avtalen forløst før etter at det hadde stablisert seg. Jeg tror Gud holdt avtalen tilbake med vilje. Men katastrofene som rammet Australia i Desember og januar – og frisleppet av Korona viruset – noe før desember – sånn profetisk, tror jeg det har med denne avtalen å gjøre – fordi Trump åpnet Pandoras eske.

   Etterpå har Israel blitt neddynget i vaksinetvang – og deres myndigheter har solgt innbyggernes helseopplysningene til Pfizer – for å få nok doser. Ett svik.

   Australia har blitt ett forbilde på en politistat – pga Vaksinetvang – og det vil etterhvert spre seg over alt – der det får åpninger for det.

   Jeg hørte på Donald Trump på National Graphic for noen måneder siden – det var en tale han hadde i forbindelse av “fred” med Nord-Korea – og da jeg hørte han, så opplevde jeg at han virket i en antikristelig ånd. Så hvor dette fører oss – er ikke godt å vite.

   1
   3
  • Vi er selvfølgelig glade for at Trump anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad. Dog er jeg skeptisk til denne “Abraham avtalen” de har presset på for. Jehova Gud inngikk sin pakt med Abraham og det Trump har gjort er å forsøke å stjele Guds ære.
   Abraham avtalen var denne: 1 Mos 13,14-17 Og Herren sa til Abram efterat Lot hadde skilt sig fra ham: Løft dine øine og se fra det sted hvor du står, mot nord og mot syd og mot øst og mot vest! For hele det land du ser, vil jeg gi dig og din ætt til evig tid. Og jeg vil la din ætt bli som støvet på jorden; kan nogen telle støvet på jorden, så skal også din ætt kunne telles. Stå op, og dra gjennem landet så langt og så bredt som det er! For dig vil jeg gi det.

   Trumps fall skyldes to ting: Innføringen av vaksinen og forløftelse på Jerusalem. Joe Biden bare viderefører elendigheten med vaksinen.
   Dersom Biden også begynner å forløfte seg på Israel og Jerusalem, er han ferdig.

   1
   4

Det er stengt for kommentarer.