Australsk politi arresterte YouTube profil for brudd på Covid-19 lovgivningen

Den australsk YouTube profilen Aussie Cossack med rundt 100 000 seere gjorde klar til en stream. Så dunker det på døra og politiet dukker opp og pågriper mannen mens hans kone filmer det hele. Aussie Cossack skulle angivelig ha brutt noen av de obligatoriske Covid-lovene som nå holder befolkningen i et jerngrep. Cossack skal ha brukt sin YouTube posisjon til å tale i mot myndighetstyranni, nedstengninger og Corona-diktaturet som har senket seg over Australia. Australia var en gang en fri og demokratisk nasjon, men styres nå med jernhånd av regimet som bruker politimakt og trusler om fengsel og bøter for alle som er i opposisjon til regimet.

Aussie Cossack har markert seg som en regimekritiker ala det  Aleksej Navalnyj er mot det russiske regimet under Vladimir Putin. Mange tror at dette også vil komme til Amerika hvor politiet trenger seg inn i folks hjem for å hente ut dem som opponerer mot vaksinepåbud, smittevernregler og annet drakonisk undertrykkelse myndighetene måtte finne på å innføre. I Norge lever vi nå uten Corona-regler, men slik er det ikke i Australia hvor Covid-tyranniet ennå råder og undertrykker befolkningen. Mannens voldsomme kriminelle handling var at han gikk en tur i parken uten munnbind og uten Coronapass som beviste at han var “beskyttet”.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Australsk politi arresterte YouTube profil for brudd på Covid-19 lovgivningen

  1. Dette kommer til resten av verden. Australia er stedet der den nye verdensordenen med diktatur og politistat skal testes ut. Det er planlagt og bestemt hos maktglobalistene. Det er lenge siden det handlet om smittevern, men om innføring av totalkontroll over individet. Før så jeg på Australia som frihetens land og et sted jeg kunne reise til . Når føler man bare avsky og forakt ovenfor dette dikturet der nede. Lederne er inntatt av psykopatisk makt demoner. De står på sine pressekonferanser og fremstår som uskyldige, men det lyser hat og ondskap og merker mørke krefter fyller rommet. Det kommer faktisk ut av skjermen også . Demoner er ikke avhengig av tid og sted. Det er satan som er i ferd med å ta herredømme i Australia og den falske og løgnaktige såkalte kristne statsminister Morrison bør omvende seg, ellers blir straffen stor.

  2. Vel – vi har Korona regler enda – og man har begynte å hyper teste 5-6 åringer i Oslo – for å se om de har Korona. Og man snakker om å ta den 3 vaksinedosen. Og da jeg kom fra Kreta – enda Kreta har samme farge som Norge- så måtte jeg i 3 dager karantene og ta en pcr test etter de 3 dagene. Og Erna sa jo for ikke lenge siden – Gjør din Borgerplikt, ta vaksinen. Så jeg tror dessverre ikke det er over – jeg tror det vil komme tilbake i full tvang ol. Tviler på at den nye regjeringen er noe bedre enn Erna og Co. Vi kan jo håpe – men med tanke på at denne regjeringer er veldig anti-israelsk – så tviler jeg på at det kommer noe godt ut av det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *