Michael Snyder: Kristendom i ferd med å bli kriminalisert i USA

cahn-jonathanUtdrag fra en artikkel delt på Jonathan Cahns Facebook side: Kristendommen blir nå kriminalisert i de Forente Stater. Nei, jeg snakker ikke om den type kristendom som er så vanlig i Amerika i dag hvor “kristne” bare ignorer hva Bibelen sier og gjør hva de selv finner rett i egne øyne. “Nei” -jeg snakker om den type kristne som har samme tro som den Kim Davis har demonstrert. Kristne over hele dette landet blir satt i en posisjon hvor de må velge mellom å underkaste seg den nye moralen eller potensielt miste sine jobber. Kim Davis bestemte seg for å stå støtt ubøyelig, og for det ble hun kastet i fengsel, og skulle opprinnelig ha vært der frem til hun ombestemte seg

davis-2I den fart vår nasjon trekkes ned i toalettet kan ta fra oss pusten. Bare for 11 år siden,
da konstitusjonen forbød homofile ekteskap i Kentucky ble det støttet av 75 prosent av velgerne. Nå ble Kim Davis sperret inne og samme skjebne kan en rekke andre i tilsvarende stillinger kunne forvente.  Foruten Kim Davis finnes det flere slike fylkesmenn som nekter å utstede ekteskapsattester til likekjønnede.  Hva i all verden har skjedd med Amerika? Vi lever i et land hvor kristne blir kastet i fengsel på grunn av det de tror på, mens Planned Parenthood er frie til å slakte babyer og selge deres kroppsdeler til høyeste bud. Det er på høy tid vi reagerer. Det som skjer foran våre øyne er så og si tilsvarende ala det som skjedde i Nazi-Tyskland.  Kristne i Amerika blir nå stilt til ansvar for hva de tror på, men mange unndrar seg og forholder seg tause og lydige av frykt for konsekvensene. Mange lukker seg inne i sine kirker, sier intet kontroversielt, forkynner sitt budskap til sine utvalgte og er fornøyd med det. På jobben, i samfunnet oppfører de seg som alle andre, men når stormen begynner å piske deres brødre i ansiktet, rømmer de unna og sier “dette er ikke evangeliet, dette er uvesentlig.”

Men det kommer ikke til å stoppe her. På et eller annet punkt vil vi komme dit at kristne som ikke vil følge den nye moralen vil bli stemplet som fanatikere og hatere og vil også kunne risikere å miste sine jobber. Hvis du ikke tro meg, bare kom i hu hva som skjedde med en CEO i Mozilla. Han gjorde en svært god jobb, men han ble presset ut da det ble kjent at han en gang hadde donert 1000 dollar til en gruppe som støttet proposisjon 8. Det betydde ikke noe at 52 prosent av befolkningen i California hadde stemt for proposisjon 8. Han brøt med det som var den korrekte “koden” -og dermed var han ikke lenger egnet til jobben. Hva betyr dette? Jo, det betyr at bibel-troende kristne ikke er egnet til å lede store IT selskaper.

 

Klarer du å se bildet? Det er i ferd med å bli uakseptabelt og være en bibel troende kristen i Amerika, -og det vil bare bli verre i tiden som kommer. Dette er hva Carl carl-gallupsGallups, forfatteren av “Vær forberedt” hadde å si i en kommentar i WND: “Fengslingen av Kim Davis vil ikke være slutten på den galskap som nå infiserer Amerika. Vi har blitt overgitt til et fordervet sinn og den parodi de har påført denne modige troende er helt enestående i amerikansk historie. Jeg vet ikke om noen offentlig tjenestemann eller privatperson som har blitt kastet i fengsel fordi han har fastholdt at ekteskapet er en ektepakt mellom en mann og en kvinne -og ikke mellom to kvinner eller to menn. Dette er hvordan det begynner. I fjernsynsshow og filmer, blir bibeltroende kristne uhemmet spottet. Lover blir vedtatt som gradvis marginaliserer troende og forsøker å tvinge oss til å godta ting vi rett og slett som bibel-troende ikke kan akseptere. Og selv nå, er det mange arbeidsgivere som ikke ville drømt om å ansette deg dersom du er en hengitt etterfølger av Jesus Kristus.

 

 

Det er som med Nazi-Tyskland, da forfølgelsen ble stadig mer åpenlys og voldelig. På lørdag ble en felleskristen kirke i New York utsatt for en brannbombe. Hendelsen inntraff til lørdag morgen og en ikke identifisert person kastet en Molotov cocktail gjennom glassdøra på et kapell i Getzville. Eksplosjonen startet en brann i vestibylen som utløste sprinkleranlegget. Kulturen i samfunnet er i ferd med å radikalt vende seg imot oss og vi har bare knapt sett begynnelsen. Så spørsmålet til en Jesu etterfølger vil bli om du er villig, villig til å gi opp jobben din, din fremtid og muligens også din frihet på grunn av din tro?

Utdrag av en artikkel skrevet av Michael Snyder og gjengitt på Jonathan Cahns Facebookside

 

 

 

Én tanke om “Michael Snyder: Kristendom i ferd med å bli kriminalisert i USA

  1. Skremmende lesning. Måtte Guds folk våkne opp for virkeligheten. Litt for mange av oss har privatisert tro og stenger oss inne i menighetslokalet og er modige for troen kun blant de utvalgte.. Det er en retning i Norge som dyrker ekstrem predestinasjon, en sekt som tror at bare de forhåndsutvalgte er frelst. De følger to guruer, Jean Calvin og William Branham.. De kaller seg “budskapet”. De holder til her i Sarpsborg. Skikkelig kalvinistisk.

Det er stengt for kommentarer.