Jeff Berwick ser for seg dollar-sammenbrudd, muligens i september 2015

jeff-berwickJeff Berwick er en kanadisk entreprenør som i 1994 stiftet Stock Media Corporation som ble et av de mest populære finansielle nettstedene i 1994 og i 2005 var hans navn og bilde å finne i en rekke media etter at hans katamaran kom inn i en storm og forliste utenfor El Salvador. Han og venn ble funnet i livet etter at de hadde reddet seg med å klamre seg til et surfebrett og i dag driver han redaktør for et nettsted som heter “The Dollar Vigilante” hvor han advarer mot dollarens kommende sammenbrudd. “Vi er i de siste dager av det finansielle systemet, vi er Zimbabwe, dette skipet går ned, dette er Sovjet unionen 1989. Berwick har tidligere kommet med en rekke forutsigelser hvorav flere har vært rett “timet” og på nytt er den frittalende entreprenøren ute med en ny og dyster forutsigelse, nemlig en betydningsfull hendelse som vil kunne skake både markeder, politikk og det finansielle systemet og muligens måten vi lever på. Og tidspunktet han peker på som mulighet, er september 2015 -og shemitah

us-debt-clockForfatter, eventyrer investor og redaktør for “The Dollar Vigilante” har tidligere fremsatt en rekke forutsigelser omkring økonomi, børs og finans som har slått til. Nå er han igjen ut med sin kanskje modigste forutsigelse noensinne, nemlig at en større hendelse vil kunne skje allerede så tidlig som i september 2015. Allerede i 2010 advarte Berwick om at dollaren vil komme til å kollapse i løpet av en periode på 10 år. Og bakgrunnen er den enorme amerikanske statsgjelden som vokser for hvert eneste sekund som går. USAs nasjonal gjeld er nå mer en svimlende 18,332,811,624,240 dollar. Dere som husker den store depresjonen eller den finansielle krisen i 2008 som var veldig ille og selv George Soros ble sitert på å ha sagt: “Vi var vitne til kollapset i det finansielle systemet i 2008, og alt de har gjort og gjør, er å trykke flere dollar, -som har blitt kastet inn aksjemarkedet (som har vært og er nær all time high) Dette kan ikke fortsette og på et eller annet punkt vil det stoppe,” sier Berwick og peker på at det faktum at flere land har dels trukket seg ut av dollar,” sa Berwick i vinter i en video hvor han selv pekte på Jonathan Cahn og hans forutsigelser om Shemitah. Ta deg tiden til å lytte til hva Jeff Berwick har å si om det som kanskje kan skje om bare rett over en måned. Også Wall Street har øynene rettet mot Shemiah, men har kristne det? Og selv om enkelte nå sier: “Skal vi ikke ha blikket festet på Kristus så er svaret selvfølgelig ja, men vi skal også spørre: Er det Guds hånd vi ser i verdens begivenheter?

https://youtu.be/hSZy3ZIHkw0

Uansett hva som kommer til å skje eller ikke skje i september, har vi som troende våre blikk først og fremst rettet på Kristus og Hans ord som vi finner i Bibelen. Uansett hva som skjer eller ikke skjer, lar vi oss ikke rokke av begivenheter i verden, vår tro på Kristus, Guds offerlam som bar verdens synder ligger urokkelig fast om vi stoler på han i stormer og stille, i medgang og motgang, fordi Han har full kontroll og fremdeles all makt. Vist skal vi være opptatt av det profetiske ord og tidens tegn fordi Guds eget ord oppfordrer oss til det:  “Og dess fastere har vi det profetiske ord, som I gjør vel i å akte på som på et lys som skinner på et mørkt sted, inntil dagen lyser frem og morgenstjernen går opp i eders hjerter, (2 Pet 1,19) Og Jesus selv sa: “Og nu har jeg sagt dere det før det skjer, for at dere skal tro når det Skjer.” (Joh 14,29)

For dem som ønsker å vite mer om Jeff Berwick: Sjekk ut hans nettside eller  https://www.youtube.com/user/TheDollarVigilante

 

 

Én tanke om “Jeff Berwick ser for seg dollar-sammenbrudd, muligens i september 2015

  1. Veldig spennende artikkel om det profetiske. Denne Jeff har mange spennende tanker. Å ha blikket festet på Jesus er det aller viktigste. Det blir veldig spennende å se hva som kommer til å skje i året som ligger foran.

Det er stengt for kommentarer.