Blogger Christensens klage til menneskerettighetsdomsstolen i Strasbourgh avvist -alle muligheter nå utprøvd

Men det som er verst med denne saken etter min mening, er det at den aldri er blitt rettferdig og godt behandlet i retten.
Det opplever som å ha tapt en kamp som aldri er blitt spilt! -sier bloggeren i en kommentar til Søkelys

Blogger Jan Kåre Christensens klage til menneskerettighets-domsstolen er avvist. Dette skriver Christensen i en epost til Søkelys. I avslaget som Christensen også sendte til Søkelys heter det at: “Den europeiske menneskerettighets-domstol ved enedommer har besluttet å avvise deres klage. Denne avgjørelsen er endelig og kan ikke påklages verken til en komitee, et kammer eller til storkammeret. Domstolen vil derfor ikke sende flere brev om saken. I samsvar med domstolens arkiveringspraksis vil saksdokumentene ikke bli oppbevaret mer enn ett år etter datoen for avgjørelsen,” står det i det korte skrivet fra menneskerettighetsdomstolen som er datert 23 november 2017.

Et kort og tydelig nei til Christensens klage på norsk rettsvesen

I en kort kommentar til Søkelys skriver Christensen dette: “Avslag, kjedelig! Men en kan ikke vinne alle kampene! Viktigste kampen er å vinne når en skal stå innforbi Gud, og bli funnet verdig! Der tror jeg at jeg ligger mye bedre an enn Jan Aage Torp,” skriver Christensen som nå er endelig beseiret. Dermed vil den rettskraftige dommen bli stående, og etter dette bør både blogger Christensen og andre være litt mer forsiktig med hva de skriver om andre mennesker på nett. For pastor Jan Aage Torp som tok belastningen det var å anmelde bloggeren og bibellæreren til politiet, betyr dette mer enn full seier, og alle dem som har sponset Christensen med penger i forbindelse med hans klage til Strasbourgh, har dette vært bortkastede penger. Med dette er Christensen saken endelig over og resultatet er mildt sagt knusende for bloggeren og hans himmelske blogg.

Christensen-saken har nådd NTB

EMD avviser klage fra blogger i sjikanesak mot pastor
Bloggeren Jan Kåre Christensen som i to rettsinstanser ble dømt for å ha sjikanert pastor Jan-Aage Torp, får ikke saken sin opp i Menneskerettighetsdomstolen, heter det i en artikkel formidlet via NTB. Les hele NTBs artikkel her

http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/2017/11/30/EMD-avviser-klage-fra-blogger-i-sjikanesak-mot-pastor-15679993.ece

POLITIET FØRER SAK MOT CHRISTENSEN FOR NETTSJIKANE AV TORP´ENE

Vårt Land kommentar: Fornuftig dom om krenkelser på nettet -Christensen anker til Strasbourg

Advokat Meling vil bistå Christensen i hans klage over at hans ytringsfrihet er blitt krenket av norsk rettsvesen

Jan Kåre Christensen hevder dommer Øystein Hermansen er en løgner -kaller dommere kriminelle og kjeltringer

Blogger Christensen ser frem til det avgjørende slaget mot pastor Torp i Strasbough

136 tanker om “Blogger Christensens klage til menneskerettighetsdomsstolen i Strasbourgh avvist -alle muligheter nå utprøvd

 1. Vil dette bety slutten for Christensens blogg?
  Ser at Christensen på sin egen blogg skriver dette “at Satan har lykkes er temmelig åpenbart!” Vil Christensen nå slette alt han har skrevet om Torp og andre gjengifte forkynnere?
  Skal bli spennende å se.
  Det som likevel ligger fast er at Torps seier over Christensen nå er endelig beseglet.
  Dette var ingen overraskelse for folk tror jeg.

 2. Da var det mørkets makt som vant frem i denne saken. For med dette er ytringsfriheten truet.
  Vi må alle nå passe på hva vi skriver på nettet, fordi en eller annen hårsår pastor eller person kan finne på å anmelde oss for småpirk.
  Med dette kan vi alle si farvel til ytringsfriheten vi har gledet oss over.
  For å avslutte: Jeg vil gratulere Christensen med lang kamp og utrettelig optimisme og håp om å snu dette til seier.
  Farvel ytringsfrihet!

 3. Våre bønner er hørt:-)

  Nå fortsetter kampen antakelig for full styrke, for oppreisning for alle de andre ofrene til internetterroristen, nye anmeldelser og nedstenging av bloggen hans?

  • Ingen som er tilhengere av ytringsfrihet jobber for å stenge en blogg, Ansgar. Men jeg vet jo ikke hvilket forhold du har til den størrelsen. Skadefryden som jeg aner, egner seg heller ikke hos en kristen bror, vil jeg mene.

   Når det gjelder Christensen, så bør han først og fremst, etter mitt syn, tenke litt på hvordan han fremmer budskapet sitt. Budskapet som omhandler skilte og gjengifte, er rett. Men Christensen bør frykte vår Herre mer enn norske myndigheter. Det betyr at ufin oppførsel mot andre syndere, endog horkarler, kan til slutt bli vendt mot ham.

   s

  • Her er vi helt enige. Jeg gleder meg ikke over at noen blir brakt til taushet for sine meninger.
   Dog mener jeg at Christensen omtalte pastor Torp så til de grader ofte, og med svært ufine ord -gikk alt for langt både i omtale og å karakterisere mennesker. Etter mitt syn er det utenfor det bibelske mandatet -å omtale medmennesker som “psykopat” “narsissist” eller sosiopat og lignende uttrykk.
   Også bruk av som “gammel gris”, “horebukk” eller “elskerinnen hans” er unødvendig sterk ordbruk når man snakker om bestemte navngitte personer.
   Mange av disse uttrykkene ble jo også brukt som skjellsord -så her mener jeg JKC gikk unødvendig langt både i mengde og språkbruk.
   Jeg vil også legge til at Christensen ikke har et konsekvent nei til gjengifte -og har lagd seg en åpning som er blitt brukt av hans støttespillere, selv om det er helt tydelig i mot Jesu ord i Matt 5,32 og Matt 19.9.

  • Nå får vi se hva som skjer Ansgar. Alle rettslige muligheter er nå uttømt, og Christensen har tidligere signalisert en omfattende sletting dersom han tapte. Det hadde vært ønskelig at han slettet innlegg mot andre som er omtalt i tilsvarende artikler på hans blogg.
   Videre har han full anledning til å virkelig fremme sitt syn mot gjengifte forkynnere -uten å nevne navnene på dem, og jeg tror heller ikke at han vil bli rammet av noen av straffelovens bestemmelser dersom han lager en “navneliste” over gjengifte forkynnere.
   Så kunne han jo avslutte sine prinsipielle artikler om temaet med følgende setning og link:
   “Vil du se hvilke norske forkynnere og pastorer som lever i gjengifte og dermed i strid med Guds ord,, Sjekk oversikten her* (link til navnelisten)
   Dette vil ikke bli rammet av norsk lov.

 4. Det er vel bare flott at en falsk profet sitt budskap blir stengt for offentligheten? Han leder jo mennesker rett til helvete med sin fornektelse av Jesus som Gud og sitt ellers forførende og blasfemiske budskap??

 5. Sverre, nå syns jeg en som driver en blogg i større grad skal ta innover seg ytringsansvaret, fremfor å ubetinget dra opp “ytringsfrihets-kortet” fra ermet, uansett hva han måtte bli konfrontert med av upassende publiseringer.
  Ja, jeg gleder meg, Sverre, over at Gud har kneblet satan og hans talerør JKC. Det er ikke skadefryd, men glede på vegne av alle ofrene.

  • Ansgar.

   Etter mitt syn kan man betrakte temaet ytringsfrihet på to nivå. Det ene nivået handler om at ytringsfrihet skal løftes høyt opp. Og med frihet kommer sjansen for at man skader seg. Det er frihetens pris – og en pris som bør betales. Rettsvesenet bør ikke spille noen som helst rolle her. Altså – etter mitt syn.

   Det andre nivået handler om at “vi har lov til alt, men ikke alt gagner”. Det er noe hver av oss bør ha i bakhodet når vi ytrer oss. Det gjelder meg. Det gjelder deg – og det gjelder ikke minst JKC.

   Forøvrig mener jeg å registrere kun skadefryd hos deg – selv om du hevder det motsatte.

   s

  • Sverre, jeg konstaterer at du vet hvordan jeg føler og tenker. Jeg vet ikke hvem som oppnevnte deg til sakkyndig hobbypsykolog i denne debatten?
   Jeg har ingen skadefryd, men dersom du vil se skadefryd, så les meldingen som Henrik skrev like over her…

  • Ansgar.

   Hvordan kan du konstatere at jeg vet hvordan du tror og tenker?
   Jeg skriver at hva jeg mener å oppfatte.
   Det du kan dedusere ut fra hva jeg skriver, er at jeg ikke tror på det du skriver.
   Selvfølgelig kan jeg ta feil – men jeg tror det altså ikke. Dog har jeg ikke 100 % visshet.

   s

  • Sverre, du er da visst en arrogant og provokativ type du? I det ene øyeblikket påstår du at jeg har skadefryd. Når jeg klart benekter det, så ligger jo den angivelige skadefryden i tankene dine?

   Når det gjelder det som Birgir skriver, at du legitimerer Jan Kåres sjikane på nettet, så mener jeg dette kommer mer enn tydelig frem i din utredning her:

   Sitat Sverre:

   Når det gjelder Jan A. Torp – så har han bragt elendigheten, i form av plageånden (hvilket han jo er) JKC, over seg selv – ved at han har skilt seg og giftet seg på nytt – og samtidig tro at det er greit i en Bibelsk sammenheng.

   Sitat slutt…

   “det jeg mener om saken er det jeg skrev..hverken mer…hverken mindre”
   Er det mulig, Sverre å skrive noe så pompøst og enfoldig…Er det mulig å forstå at enkelte budskap er vanskelige å forstå? At man ofte finner andre tanker, følelser og budskap bak det som står skrevet? At man av og til blir misforstått?
   Du mener jeg feks at jeg virkelig tenker det stikk motsatte av det jeg skriver. At jeg rett og slett lyver….
   Du mener at ytringsfriheten ikke skal være noe som skal behandles av rettsvesenet. Hvem/hvilken institusjon skal da vurdere stridsspørsmål omkring denne tematikken?
   Dersom en kjent person opplever at det blir fremsatt usanne og grovt injurierende påstander om han, som er krenkende og skadelige, såvel følelsesmessig som økonomisk. Hvem skal da håndtere dette, både på det strafferettslige og det sivilrettslige plan, om ikke rettsvesenet?
   Forøvrig fraråder jeg deg å benytte fremmedord, som du ikke kjenner betydningen av!

   Nei, Birgir, tror ikke vi skal gi denne “Sverre-figuren” mer oppmerksomhet:-)

  • Ansgar. Jeg syntes Sverre her skriver relativt sunt om tingene. Jeg kan se at han ikke har skrevet her lenge. Han kjenner ikke den fulle og hele historien omkring denne saken. Og vi vet jo at det ved siden av gjengifte-tematikken også er andre ting som har vært drivkraften i dynamikken til Jan Kåre.
   I likhet med Sverre mener også jeg at ytringsfriheten nesten bør være “hellig” og det er også nettopp dette som gjør at jeg har gitt Christensen god anledning til å fremme sitt syn her i Søkelys.
   At saken involverer ytringsfriheten er helt åpenbart -selv om dette ikke har vært det viktige i Christensens argumentasjon for å drive bloggen sin videre.
   Oppfordrer videre til saklig debatt uten personangrep og la oss ha respekt for Sverre’s synspunkter og som redaktør ønsker jeg ham hjertelig velkommen til å skrive her.
   Alltid greit med nye røster

  • Ansgar.

   Det bryr meg ikke så meget at du mener jeg er provokativ, arrogant og pompøs.

   Verken mer.
   Verken mindre.

   s

  • Ansgar og Sokelys.

   Jeg så nettopp redaktørens kommentar.
   Takk for oppmuntrende ord.

   Ansgar: La oss begynne på nytt?

   s

 6. Det var vel bare Christensen som trodde at en sak om rett til å mobbe ville nå Strasbourg. Dette visste sikkert også hans advokat, Meling. Merkelig at han ikke orienterte sin klient om det.

  De som roper opp om ubegrenset ytringsfrihet, slik som Sverre a, burde selv få oppleve hvilken påkjenning det er å bli sjikanert og mobbet. Tenker pipa da ville fått en annen låt.

  • Ytringsfriheten er for viktig til at en domstol skal kunne mene noe om det.

   Som kristne bør hver og en først og fremst luke i egne hager.

   s

  • Sverre a. Det har, for Jan Kåre aldri handlet om ytringsfrihet. Kun om mobbeplikt.

  • Birger.

   Jeg følger ikke behov for å forsvare JKC personlig. På Sokelys-kommentarfeltet er jeg ganske ny – men senest i går formiddag/ettermiddag hadde jeg en dialog/diskusjon med JKC der jeg påpekte at han uttalte seg stridslystent slash barnslig på Sokelys.
   Så – jeg er ikke noen fan av hans måte å uttrykke seg på.

   Og jeg ser dette prinsippielt – på to nivå. Ytringsfriheten er hellig på sitt vis.
   Og som kristen bør hver og en av oss, selv om vi har ytringsfrihet, ta til oss at alt ikke gagner. Det gjelder meg selv (jeg har endret min kommenterende atferd på nettet selv – uten at jeg har fjernet meg fra synspunktene min) og det gjelder JKC.

   Når det gjelder Jan A. Torp – så har han bragt elendigheten, i form av plageånden (hvilket han jo er) JKC, over seg selv – ved at han har skilt seg og giftet seg på nytt – og samtidig tro at det er greit i en Bibelsk sammenheng.

   Sånn ser jeg det.

   s

  • Nå ble jeg forferdet, Sverre a. Sier du virkelig at det er greit å terrorisere personer fordi de er gjengiftet? Det er det Christensen har drevet med, ren terror som ikke har noe med ytringsfrihet å gjøre. Godt at Christensen er stoppet i denne nedrige aktiviteten.

  • Jeg klarer ikke å lese Sverre a sin kommentar at det er greit å terrorisere gjengifte. Jeg har sett Sverre A s ordskifte med JKC om dette, så jeg leser ikke Sverre dithen.

  • Jeg klarte ikke å trekke ut av din kommentar at du mener at det er greit å terrorisere gjengifte. Egentlig er denne saken veldig komplisert -da JKCs strid med Torp går langt tilbake og omfatter mer enn bare “gjengifte”.

  • “Når det gjelder Jan A. Torp – så har han bragt elendigheten, i form av plageånden (hvilket han jo er) JKC, over seg selv – ved at han har skilt seg og giftet seg på nytt – og samtidig tro at det er greit i en Bibelsk sammenheng.”
   Sverre a. Det er IKKE skilsmisse og gjengitt som har vært problemet i saken, all den tid at JKC er FOR, når det gjelder hans støttespillere. Problemet er MISUNNELSE. Det har vel sitt utspring i at JKC ikke fikk lov til å tale i Torps menighet. DERFOR all hetsen mot Torp. Selv er jeg ikke imot Torp. Men jeg er FULLSTENDIG uenig i Torps lære om skilsmisse og gjengifte. Han trenger ikke å bli sjikanert og hetset for det. Men JKC mener det har blitt hans PLIKT å sjikanere hetse.

  • Birger.

   Når det gjelder plageånden JKC – så handler det ikke om han har rett eller ikke. Og for the record – måten han har gjentatt og gjentatt sine angrep på Torp – har ikke vært pen. Men – Torp bragte det over seg selv – eller muligheten for at det kunne skje – ved at han skilte seg og gifta seg på nytt. Da lå veien åpen for en av JKC’s “kaliber”. Hadde Torp hatt sin sti ren på en såpass åpenbar sak som ekteskapet, ville det vært utrolig mye vanskeligere for “en JKC” å holde på som han gjorde – siden han da faktisk kunne henge “oppmerksomheten” (jeg bruker forsiktige ord… I know) på noe han på mange vis har dekning for i Bibelen. Jeg vet ikke om du skjønner meg. Muligens blir det mer uklart jo mer jeg skriver.

   s

  • BirgIr.

   Først – beklager at jeg skrev navnet ditt feil (skrev BirgEr).

   Dernest – du (og Sokelys) har rett når du impliserer at jeg ikke kjenner hele historien bak JKC’s obsession med Torp.

   Uansett – så mener også jeg, at JKC ikke har har oppført seg slik som det burde sømme seg. Det betyr – ytringsfriheten gir selvfølgelig JKC rett til å oppføre seg dårlig – men alt gagner ikke – verken ham eller saken – eller Torp. Skulle JKC virkelig ønske at Torp vendte om, så hadde han valgt andre strategier, skulle jeg mene.

   s

 7. For Jan Kåre Christensen har det aldri handlet om ytringsfrihet, selv om han har gnålet og gnålet om ytringsfrihet i det uendelige. For Jan Kåre har det hele tiden handlet om retten til å mobbe. Jeg håper han tar dommen til etterretning og begynner å skrive om hva Jesus Kristus har gjort for han, og betyr for han.

  • Nei, Gud vil at vi skal gjøre vårt ytterste, dette var ikke bortkastet, langt derifra!

   Forkynneren 9. 10 Alt det din hånd er i stand til å gjøre med din kraft, det skal du gjøre! For det finnes hverken gjerning eller klokskap eller kunnskap eller visdom i dødsriket, dit du går.

   Dette er et Guddommelig prinsipp som Herren har behag i, at vi “Alt det din hånd er i stand til å gjøre med din kraft, det skal du gjøre!”

   Jeg har gjort mitt ytterste, dette er ikke å sløse, for Gud velsigner rikelig tilbake!

  • Heldigvis for Jan Kåre så har ikke betalt fem øre av disse 50.000kr selv til ankesaken til Strassbourg.
   De er kommet inn gjennom innsamling på bloggen hans.
   Ja han han fått inn mye mere enn de 50.000.
   Det er jeg helt sikkert på.
   Han har jo selv skrevet det. At pengene var kommet inn.
   Så han har sikkert tjent en god slant på dette.
   Så jeg regner med han er fornøyd. Ingen utgifter til til forelegget og ingen utgifter til Strassbourg.

 8. Christensen har helt rett i hva Guds ord sier om skilsmisse og gjengifte, men det er ordene han bruker som blir helt feil i følge Guds ord. Hele Bibelen er innåndet av Gud og til rettledning, advarsel og oppbyggelse for oss. Men jeg synes det er viktig at vi i denne tid vi lever i faktisk får en oversikt over hvem forkynnere som lever i gjengifte som skilt. Faktisk også over dem som ikke står på Sannheten i følge Guds ord. For Guds ord er faktisk krystallklart når det gjelder skilsmisse og gjengifte. Jeg vil vite om jeg sitter under forkynnelse av en forkynner som ikke står for og lever etter Sannheten. Jeg vil heller ikke motta nattverd eller gå til forbønn hos en forbeder som Bibelen klart sier lever i hor. La oss nå holde oss å forkynne hva Guds ord sier – for det er mer enn nok. Det betyr ikke noe hva verken Christensen, torp, jeg eller andre mennesker sier. Men vi får kamp – det skal jeg love dere. Likevel er det Gud vi skal frykte (ha ærefrykt for) og ikke mennesker.

 9. Ser dere diskuterer.
  Men når T og hans allierte har skrevet minst fem ganger mer enn meg.
  Minst fem ganger krassere.
  Jeg blir dømt, alle andre går fri.
  Hvorfor?
  Er det noen som har et seriøst svar?

  • God kveld, JK.

   Hvorvidt dommen var rettferdig eller ikke, synes jeg ikke er så viktig lenger. Det viktige er at for en rettferdig mann er det viktigste å være rettferdig overfor Herren. Er du det, JK, så synes jeg du skal glede deg over det og sette en strek over det som har vært. Tilgi T, dersom du mener han har gjort urett mot deg.

   Alt godt.
   s

  • Sverre, egentlig er det domstolene og politiet som har gjort meg urett.
   T sa hva som var hans agenda fra dag 1.
   Det var å få en rettskraftig avgjørelse og dom. For å gå til Google med.
   Slik at alt det jeg har skrevet om skilsmisse – gjengifte og ekteskapet skulle fjernes.
   Da kuliminerer saken med meg ned til en ting, kristendomsforfølgelse!

  • Det jeg kunne ønske Jan Kåre, var at en høyere rettsinstans (lagmannsretten) hadde vurdert hele saken, ikke bare lovanvendelsen. Det hadde gitt dommen mer tyngde.
   Selvfølgelig ønsket Torp fred fra dag 1 i saken.
   Du skulle ha stukket deg langt i konfliktrådet når du og han møttes.
   Dine holdninger til Torp var velkjent da, og det er ikke slik at mengden av artikler om en person nødvendigvis gjør at du påvirker flere.

  • JKC.

   Jeg vet ikke om denne dommen er kristendomsforfølgelse eller hva det er.
   Men jeg skulle ønske at du la det bak deg. Helt. Det gjelder ikke alltid å ha rett. Og noen ganger må man lide urett. I stillhet.

   Alt godt, JKC.

   s

  • Sverre jeg har lagt alt bak meg, men
   at jeg har en formening er både sunt og rett.
   For meg er dommen imot meg fabrikert.
   Hadde jeg vist det jeg vet i dag, hadde jeg aldri hatt advokat. Han jabbet kun om en ting. Det var lovanvendelse, det brøyde dommerne seg overhodet ikke om.
   De var opptatt kun med en ting.
   Få meg dømt!

 10. Nå har saken mot JKC passert tre norske rettsinstanser, og han har tapt så det kviner etter hver gang. Menneskerettighetsdomstolen mente at dommen var så opplagt riktig at de ikke engang vurderte å se nærmere på den. Kan skyldspørsmålet bli mer tydelig?

 11. Forøvrig har denne saken for første gang nådd NTB som har sendt ut historien til sine kunder i forskjellige aviser. Jeg har lagt inn link til NtBs artikkel nederst i artikkelen.

  • Ser den er omtalt flere plasser.

   Største fadesen i DENNE SAKEN ER AT DEN ALDRI KOM OPP FOR NORSK HØYESTERETT.

   NÅ FREMSTÅR HELE AVGJØRELSEN OG RETTSPROSESSEN SOM EN HJEMMELAGET DOM OG AVGJØRELSE ?

  • Nei Jan Kåre. Den største fadesen med denne saken er at du har satt kristendommen i vanry. Bare på grunn av TRASS og gjenstridighet. Det du driver med er det samme som trolldomssynd og avgudsdyrkelse. Det gir ingen stjerne i kronen.

 12. Det her er nor Jan Kåre Christensen ville hatt gott av å ta til seg:
  “John Wesley lå ikke på latsida.
  John Wesley travelled generally on horseback, preaching two or three times each day. Stephen Tomkins writes that he “rode 250,000 miles, gave away 30,000 pounds, … and preached more than 40,000 sermons… “[69] He formed societies, opened chapels, examined and commissioned preachers, administered aid charities, prescribed for the sick, helped to pioneer the use of electric shock for the treatment of illness,[70] superintended schools and orphanages and published his sermons.”

 13. Jeg vet ikke hva som feiler Christensen, men slike individer må beskyttes mot seg selv. Ingen grunn til å la han få breie seg mer, Søkelys. La oss slippe å høre mer om dette ynkelige nettrollet. Han er straffedømt, og bloggen hans vil forhåpentligvis bli stengt ned. Det er med andre ord ingen grunn til å gi han mer oppmerksomhet. Hva han heretter foretar seg er av null interesse.

 14. På mange måter er hele saken og rettsaken imot meg en farse, umodent og mørk.

  Jeg er blitt siktet for en ting, å ha skrevet noe. Som ikke er straffbart. Under rettsaken ble det et hovedemne og tema, det var lovanvendelse.

  Så når dommen kom så ble det jeg dømt for noe som hverken var i siktelsen eller behandlet under rettsforhandlingene, det var mengde av skriverier.

  Snakk om justismord. Det er skrevet fem ganger mer imot meg at Torp og hans allierte. Og kvasse og verbale ord, så overgår både Torp og hans allierte meg om ikke fem ganger, så ti ganger og enda litt til!

  Ja, ja, kan det bli verre? Neppe, at jeg har skrevet «mengde» er fordi vi har diskutert og debattert Torps miserable liv og levnet over faktisk år.

  At jeg da blir dømt for dette, og det har ikke vært gjenstand for drøftelse i retten er mer enn ille!

  Ord. 24. 24 Den som sier til den skyldige: Du er uskyldig, ham vil folkeslagene forbanne, ham vil folkene ønske ondt over; 25 men dem som straffer ham, skal det gå vel, og lykke og velsignelse skal komme over dem.

  Hele saken imot meg er falske anklager da det er Torps hat imot meg og den Himmelske blogg fordi vi har forkynt klart imot oppadgiftede forkynnere!

  Falske anklager bygger saken på, da det var mitt klare syn og forkynnelse om ekteskapet Torp hatet. Så evnet han å lure både politiet og domstolene!

  • Dersom noen er i tvil; det er IKKE Jan Kåre som skriver her. “Straffedømt blogger” har masse skrivefeil, men ikke de samme klassiske feilene til den “ekte” straffedømte bloggeren.

 15. «Christensen ble i Oslo tingrett i fjor dømt for å ha kalt Oslokirken-pastoren selvsentrert, ekkel, frekk, narsissistisk, syk, tyrann, psykopat og spedalsk. Ifølge avisen er hans teologiske hovedanklage at Torp er en «horkarl».

  Kalle dette for sjikane og personforfølgelse er ikke noe annet enn latterlig og det hinsidig! Jo, Jan Aage Torp er i sannhet en apostel som sprer nå budskapet til hele Norge at han er en horkarl, selvsentrert, ekkel, frekk, narsissistisk, syk, tyrann, psykopat og spedalsk (åndelig spedalsk med å leve i hor).

  Andre reagerer på det samme at Torp springer til onkel politi og lurer de til å forfølge på hans vegne, snakk om å være råtten!

 16. Spørsmål til Jan Kåre; har du betalt skatt av pengene du har mottatt til bruk i Strasbourg?
  Straffesaken var mot deg privat, ikke mot en menighet/stiftelse(en slik en har du jo heller ikke registrert, men dersom du virkelig var forstander for en ekte menighet eller annen kristen stiftelse, er det uansett du som privatperson som er tiltalt, siktet og dømt som må betale utgiftene. Det du har mottatt fra givere, er privat skattbar inntekt, innbetalt til din private konto).
  Ergo; du skal innberette disse midlene på selvangivelsen. Om de skal beskattes som ordinær inntekt eller kapitalinntekt vil jeg imidlertid ikke uttale meg skråsikkert om.
  Men, året er ikke slutt, og dette har du muligheten til å rydde opp i. Ikke kjekt å få Skatteetaten og Økokrim på nakken.

  • Det tror jeg nok Ansgar har gjort. Men jeg tror ikke du har betalt skatt på de skattepliktige inntekter du har mottatt i de siste årene. Noe som vil forklare hvorfor du helt nekter det offentlige innsyn i dine oppgavs og skattepliktige affærer. Og de er lukrative, kan man lese seg til på nettet.

   (opprinnelig innlegg over fra 16.42 feilpublisert. Stryk det, Kjell)

 17. Jan Kåre:
  Du har tapt i alle nasjonale og internasjonale rettsinstanser det er mulig å tape i. Du har med andre ord gått fra ett tap til et større tap til et enda større tap, for så å avlutte med det største tapet en kan få. Fra nederlag til stadig større og større nederlag. Finnes det et snev av rasjonell fornuft mellom ørene dine, som sier at det kanskje er noe i det du faktisk- i fire rettsinstanser- er dømt for? Om så bare et lite snev av innsikt? Alle som har satt seg litt inn i saken, mener dommen er rett. At du skriver støtteinnlegg til deg selv med fiktive navn, viser bare desperasjonen for støtte til ditt meningsløse korstog mot sannheten. Greier du i det minste å tenke tanken om det kan være noe i det?

  • Nei, hele saken er en farse, jeg har ikke i nærheten gjort noe straffbart.
   Saken imot meg er fabrikert, selv i gamle Sovjetunionen ville de ikke gått så langt som norske myndigheter har nå gjort overfor meg og den Himmelske blogg!

  • Det tror jeg nok Ansgar har gjort. Men jeg tror ikke du har betalt skatt på de skattepliktige inntekter du har mottatt i de siste årene. Noe som vil forklare hvorfor du helt nekter det offentlige innsyn i dine oppgavs og skattepliktige affærer. Og de er lukrative, kan man lese seg til på nettet.

 18. Veldig bra at Christensen nå er endelig dømt.
  Denne saken har nådd sin gledelige avslutning, og hva ser vi så?
  Jo, at den straffedømte bloggeren gjør det andre straffedømte kriminelle gjør, nemlig å gjenta for seg selv og andre at han er uskyldig.
  Dette er et typisk trekk med mentaliteten til straffedømte sosiopater.
  Vi ser det i saken mot Viggo Kristiansen -barnemorderen fra Baneheia -Jeg er uskyldig dømt og alt er fabrikert mot meg” sier barnemorderen.
  Og straffedømte Christensen sier det samme: Anmeldelsen er fiktiv, alt er fabrikert, jeg er uskyldig.
  Virkeligheten er jo at Christensen er skyldig i brudd på norsk lov, og dette er noe også Menneskerettighets domstolen har slått fast.
  Egentlig burde Meling ha advart sin klient og sagt at det var bortkastede penger.
  Men nei, Meling meler sin egen kake og skjønte at han her kunne loppe sin klient for ennå mer penger.
  Ingen andre som forstår det?

 19. Når det gjelder saken om Torp, der det ikke finnes et kommentarfelt, så finner jeg det nødvendig å kommentere dette, og velger å gjøre det her.

  At Torp fortsatt skriver om dette er helt ubegripelig. Jeg er faktisk enig med Jan Kåre i at han hoverer!
  Torp vet, eller burde vite at han kaster bensin på bålet med slike innlegg på bloggen sin, eller andre steder. Han bidrar til å holde liv i debatten, mobbingen og hetsingen av ham!
  Dersom Torp og hans kone virkelig ønsker fred, så bør han HOLDE KJEFT!

  • Torp har åpenbart et behov for å frese ut tingene etter å ha vært taus lenge.
   Resultatet av dette blir en forlengelse av konflikten og gir JKC grunn til å trekke frem saken på sin blogg.
   Jeg håper likevel at dette er bare utlufting av frustrasjon over å ikke ha tatt igjen i årene som er gått.

 20. Eg ser at Torp piskar opp stemninga etter beste evne, med å stadig skrive nye saker på bloggar osb.
  Det kan verka som at han ynskjer at konflikten skal fortsetta, i det uendelege?

  • Torp skriver følgende:

   “Da Aina & jeg anmeldte bloggeren Christensen til Politiet i september 2014, ville vi bare stoppe hans strøm av sjikanøse ord mot kjære kristenledere som Emanuel Minos, Bjørn Olav Hansen, Jan Hanvold og mange andre.”

   Du verden – for en engel Torp er?

   Torp og Christensen fortjener hverandre.

   Og den som har gjort mest skade her, er Torp som tvang gjennom en dom som vil snevre ytringsrommet i Norge ytterligere.

   s

  • Det ble veldig mange ord mot Torp og en rekke andre troende i Norge, også mennesker som ikke var gjengift, ble omtalt lite fint på Christensens blogg.
   Verken Emanuel Minos, Ludvig Nessa, Ludvig Karlsen, Øyvind Benestad, Børre Knudsen, Asbjørn Kvalbein og flere andre han brukte harde ord om, var gjengifte. De fleste av navnene var faktisk i mot gjengifte, men fordi de ikke drev på som Christensen, ble de utsatt for flommen av ord og diagnoser på Christensens blogg. Her forteller Bjørn Olav Hansen som ikke er skilt og gift igjen om sin erfaring med Christensen
   https://www.sokelys.com/?p=21919

   Bildet er ikke så enkelt og jeg er uenig i at det er Torp som har gjort mest skade..
   Så gjenstår det å se hvordan dette vil spille inn på ytringsfriheten da.

   Fra dommen i Lagmannsretten siterer jeg dette:
   Christensen har opptrådt unødvendig hensynsløst og sterkt klanderverdig i denne saken. Christensen har benyttet unødvendig krenkende ord og uttrykk for å uttrykke sin misnøye med Torp og hans levemåte. Det anses ikke avgjørende for en annen konklusjon at Torp har tatt til motmæle og har fremsatt beskyldninger mot Christensen. Dette har trolig bidratt til å eskalere og forlenge konflikten mellom de to, men innebærer ikke at Christensen kan gå straffri. Hans utsagn har et for sterkt preg av unødvendig sjikane og hvor formålet på en urimelig og hensynsløs måte har vært å nedverdige Torp og den virksomheten han holder på med. Christensen har anført at Torp opptrer som pastor og har en offentlig, fremtredende posisjon i religiøse miljøer slik at han må tåle mer enn andre personer. Lagmannsretten er enig i at ledere og andre personer i ledende posisjoner må tåle kritikk og mishagsytringer, men det går en grense. Også personer som Torp har behov for vern mot plagsom opptreden som krenker hans fred, jf Rt side 845 avsnitt 17. Etter lagmannsrettens oppfatning er denne grensen overtrådt i dette tilfellet. Domfellelse etter straffeloven 390a kan ikke skje dersom den utgjør et utillatelig inngrep i ytringsfriheten, jf Grunnloven 100 og EMK artikkel 10. Etter lagmannsrettens oppfatning er ikke vernet av ytringsfriheten til hinder for domfellelse etter 390a i dette tilfellet. Christensen har drevet med unødvendig og urimelig sjikane, og han synes å ha vært drevet av et personlig forfølgelsesmotiv. Slik denne saken ligger an, er Christensen ikke vernet av ytringsfriheten, selv om enkeltstående uttalelser i blogginnleggene isolert sett ikke ville være straffbare. Det er den samlede helthetsvurderingen som er avgjørende.

  • Jeg fjerner saken igjen. Mitt poeng er at hele denne saken er mer kompleks enn deg/Torp.
   Det er jo ikke slik at din krig bare har vært mot gjengifte personer.
   Uansett får vi se hvor lang tid det tar helt før alt roer seg ned.

  • Ksa dommen imot meg er fabrikert.
   Dette jeg er dømt for er oppdiktede historier og satt i sammen av mennesker som går en god og livlig fantasi.
   Dette jeg er dømt for er aldri blitt behandlet i retten.
   Hverken i Oslo tingrett eller Borgarting lagmannsrett.
   Gjengi noe slikt er å gjenta løgn!

  • T er ute etter endel større og mer viktige fugler enn Jan Kåre. Han er nå ute etter Levi Fragell, en bitter årelang konflikt. Det er derfor T bruser med fjærene og tror han er stor nok til å ta Fragglene.
   Stalingrad er i sikte for T. Og det gikk ikke bra for en viss annen herre med bart.

 21. I sin forakt for norsk lov, har Jan Kåre solidarisert seg med og plassert seg selv i samme skuffe som innbruddsfolk, pedofile, narko-langere og andre som setter seg selv over norsk lov.

  • Disse trusler om død og fordervelse vil igjen lande deg i kokende varmt vann, Jan Kåre.

   Det er på tide å ta inn over seg julas budskap og finne på noe nytt noe. Det er mange enslige pensjonister og andre som trenger hjelp. Hjelp disse eller begynn med noe annet.

  • Jan Kåre mener at Gud straffer foreldre for hva barna gjør, enda det står at det er den enkelte som skal straffes for sin egen synd.

  • Jeg ser på dine poster her som en rettferdiggjøring av at du en dag står med en bensinkanne eller et våpen i etterkant av en tragedie og sier at Gud ga deg tillatelse til å gjøre dette da dine hatsobjekter (angivelig) ikke har Guds velbehag.

  • Om foreldrene til Aina står under Guds nåde og velbehag, er i alle fall ikke DU den rette til å avgjøre. Du som står under djevelens velbehag. Det er bare å lese det du selv skriver, så ser du det selv.

  • Konklusjonen av din tankerekke er altså at det er Gud som står bak dommen i mot deg, Jan Kåre.

   Du har en forunderlig evne til å skrive ting som rammer deg selv med dobbel tyngde og med dobbel fordømmelse. Og ja, hvis noe katastrofalt galt skjer med T og hans familie, er sannsynligheten for at “Guds redskap” er deg selv. Men du vil da være djevelens redskap.

  • Knut, dette er et veldig stort og innfløkt tema som jeg ikke kan forklare på en to tre.
   Men jeg tror at Gud enten tillater ting skje, eller han selv står bak.
   Det er ikke tilfeldigheter noe, for skriften sier: «For i ham er det vi lever og rører oss og er til, som også nogen av eders skalder har sagt: For vi er også hans ætt.»

   Jesus selv sier at ingen kan få noe hvis det ikke er ham gitt!

   Gud er en fortærende ild, dette står både i det nye og det gamle testamente.

   Så får vi se hva som skjer, og ikke noe skjer på måfå eller det er tilfeldigheter!

 22. Når det gjelder denne gjengifte problematikken innforbi kristne kretser blandt ledere og pastorer, så er det legitimt å spørre om samboerskap blandt unge kristne, som er blitt ganske vanlig, er en konsekvens av nettopp denne praksisen. De tydelige røstene har muligens stilnet og budskapet som følge av gjengifte har mistet noe av sin kraft. Ikke at Guds ord har mistet sin kraft, men forkynnelsen fra ledere som skal være eksempler for de yngre.

  • Sverre a.
   Hvem du enn er så har du ikke fulgt bloggeren JKC i en årrekke. Du er en fersking.
   Så du har ikke peiling på hva du snakker om.
   Hva hadde du sagt hvis du leste om en av norgeshistoriens største pastor ble omtalt som den urfordragelige N.N. ..?
   Hva om det hadde vært ettermæle etter en av dine nærmeste?.
   Håper ikke familien til denne avdøde forkynneren leser denne bloggen.
   Bra at Torp anmeldte han.

  • Tøv og atter tøv.
   Hva Tror og hans allierte hær skrevet i mot meg i mengde overgår meg minst 5 ganger.
   I kvasse ord, så har de overgått meg tusen ganger.
   Dette er tidenes justismord of kristendom s forfølgelse av The, politiet og domstolenne imot meg og den Himmelske blogg.

  • Knut, det kan jo tenkes at “Sverre a” er en som har fulgt saken i alle år, men som nå opptrer i ny forkledning? Det ville jo i så fall ikke ha vært første gangen.

  • Til Ansgar.

   Dette er ikke for å ha siste ord – men jeg har ikke fulgt saken i flere år – og har heller ikke kommentert temaet før nå (siste uka).

   Det betyr at det kan være huller i min kjennskap til saken.
   Likevel har jeg da tatt meg den frihet å gjøre meg opp en mening og kringkaste den med pompøse språklige vendinger.

   s

 23. Jeg tror at alle parter her burde ta fem steg bakover og bruke jula til å tenke seg godt om. For denne saken er over og T kommer ikke noe videre i sin kamp mot å slå etter de som har forarget han. Han kan ikke bruke Jan Kåre saken uansett. Det beste han kan gjøre er å ta en pause og heller drive med kristelig arbeide.
  Jan Kåre burde nå få ro og stillhet rundt seg sammen med familien sin for å lege de selvforskylte sårene han har påført seg selv. Og de er meget alvorlige og de trenger tid til å leges. Noe som gjøres med å totalt vende seg vekk fra denne saken og heller fokusere på alt det andre positive i livet.
  Videre salt i såret, salt han selv heller i såret, bør han ikke påføre seg selv. Så får han avstå enhver kontakt med Søkelys og dette forumet. For han har, for å si det brutalt, valget mellom livet og Søkelys med videre salting av såret sitt.

  Saken er ferdig og det er ikke noe mer å se her. Nå får alle gå videre i sine respektive liv.

 24. I denne saken bør hvem som helst som er litt i balanse se at saken imot meg er ikke noe annet enn kristendomsforfølgelse.

  Når f.eks. den falske Smyrna bloggen og T selv kan skrive hvas han vil om meg, uten å bli straffet, Da må alle skjønne at her gjør politiet forskjell på folk.

  Dette har T skrevet bare i det siste om meg, jeg har aldri omtalt ham tilsvarende:

  «hat-bloggeren «forferdelige ord og uhyggelig tankegods som han avgir hver bidige dag på sine straffedømte blogger.

 25. Sverre a; Jeg tillater meg å få siste ordet, da jeg ikke kommer til å gå inn her og lese mer om saker som vedrører Torp og JKC.

  Til deg; Det er alltid enklest å ha en mening om noe man ikke vet noe om:-)

  • Lille taper Jan Kåre med “satireblogg”.
   Ikke er han intelligent nok til å forstå hva ordet satire betyr og ikke er han intelligent nok til å forstå satire. Ikke forstår han norsk heller rent utover den norsken som er svart/hvitt på ei rett linje. Mye av satire er nettopp det som står mellom linjene og som er i overført betydning. Et type språk som ikke Jan Kåre forstår.

   Den bloggen blir en mobbeblogg. Ikke en satireblogg. Det i den korte tiden den eksisterer da den utvilsomt ganske fort vil bli slettet og Jan Kåre sin skatteunndragelses private økonomi blir utsatt for nok et bidrag til statskassen. Og nok et prosjekt fra en taper forsvinner.

   Det som er forskjellen mellom en taper og et normalt menneske er at et normalt menneske gir opp og går videre med sitt liv etter å ha lidd et nederlag. Og nederlag vil alle mennesker før eller senere lide.
   En taper klarer ikke å gå videre i sitt liv fra et nederlag. Taperen bare lever i tapet og gir seg aldri. Ergo vil ikke Jan Kåre gi seg i sitt hat mot T.

   Men vi andre går videre i våres liv og Jan Kåre er bare en glemt taper ingen bryr seg om.

  • Han har ikke lagt den ned.
   Jeg skrev den lille saken langt ned på siden Ansgar, fordi dette ikke er prioritert,
   men jeg fikk noen eposter og tenkte da at jeg kunne formulere noen få ord om at hans blogg var borte.
   Den er oppe igjen nå i kveld.

  • Det du gjør er ikke å “avlutte”, men å eskalere en konflikt til et helt nytt nivå.
   Du ber om en ny politianmeldelse nå.

  • Jan Kåre.
   Jeg er forferdet over at du har startet opp med “ny blogg”.
   Dette er jo bare tøv. Venter du på en ny politianmeldelse?..

 26. Kjell, du har tidligere skrevet at du ikke vil gi ham mer oppmerksomhet, men sviktet løftet ditt. Det har så sannelig jeg også:-)

  Men, jeg tror vi må sette strek. Kanskje om “Pastor” Torp også?

  • Hans blogg er oppe igjen så jeg har fjernet saken.
   Jeg la det ut for det ble endel spørsmål om hans blogg Ansgar, I følge JKC er det fikset nå

  • Det der er ikke satire, Jan Kåre. Det der er bare mobbing.

   Du vet like mye om hva som er satire som ei melkeku i Selbu vet om norsk fiskeripolitikk. Ergo blir resultatet deretter.
   Du har nå sjansen til å rolig og verdig trekke deg tilbake fra hele saken. Du har en familie. Du har mulighet til å bevise at du ikke er en taper. Grip den sjansen nå. Trekk deg rolig tilbake til din familie og de siste rester av ditt liv. Gjør noe positivt og bra for engangs skyld.

  • Jeg trodde det først ikke, at virkelig Jan Kåre har laget en helt egen blogg for å forfølge, trakassere og mobbe Torp??? Er det mulig?

   Samtidig så skriver Torp det ene innlegget etter det andre, om hvor glad han er for å være ferdig med dette. Kan han ikke være glad for seg selv, uten å til stadighet fortelle det, og helle bensin på bålet?

   Det er tydelig at de to ikke er ferdige med hverandre, og i bunn og grunn så fortjener de hverandre!

  • Den nye sjikanebloggen har Torp ikke kjennskap til.
   Han har vel egentlig bare luftet ut innestengt frustrasjon etter å ha holdt kraftig igjen på utsagn under saksgangen.
   Hvorvidt det var lurt å komme med disse utblåsningene i etterkant av saken kan man stille spørsmål til selvfølgelig.
   Christensen kommer ikke til å slutte å skrive om Torp.

  • Knut den falske Smyrna bloggen gav seg ut for å være satire, men det fantes ikke satire i den overfor meg og min familie.
   Min sønn ble løyet på, jeg ble løyet på og mine barn navngitt etc.
   +++ tusen andre stygge ting. Den var både en mobbe, ondskapsfull og drev med dokumentforfalskning etc.
   Hva jeg har skrevet og gjort på nettet er minimalt opp imot dette, men hva gjorde politiet og domstolene?
   De tok meg, jeg kaller da bloggen for satire blogg, da kan en skrive absolutt alt!

  • Jammen kjære deg, Jan Kåre. Smyrna Bloggen ble tatt med boksa på knærne av Even Gran og Fri Tanke da de mobbet deg. De ble kraftig refset og hengt ut som en mobbeblogg. Innen en time slettet de derfor alt om deg da de innrømmet at de hadde gjort en grov feil og at de ikke ville være en mobbeblogg.

   Smyrna Bloggen i dag er noe helt annet enn en mobbeblogg. Det er en satireblogg og stilen er en helt annet enn det den engang var.

   Det du gjør er å gjøre alle de feilene som Smyrna Bloggen gjorde da de mobbet deg. Du bare gjentar deres tidligere feil og du tror at det er satire. Det er det ikke. Det er grov mobbing av T og en politianmeldelse og flere bøter vil derfor følge.

   Det beste du kan gjøre er å avslutte dette kapittelet i ditt liv og gå videre, helt bort fra alt som har med T å gjøre. Dette hvis du ikke er en taper.

  • Smyrna bloggen den falske har gått tusen ganger lengre enn meg.
   Jeg har aldri skrevet noe som er straffbart, hele saken imot meg er kun en ting. kristendomsforfølgelse.
   Dette skriver jeg om bloggen:
   Blogg som vil omhandle bl.a. farse rettsaken der jeg ble dømt for noe jeg ikke var siktet for. Bare fordi de skulle få meg dømt! Hele saken imot meg er et justismord fra begynnelse til slutt, kristendomsforfølgelse i påskudd for å stoppe sjikane noe jeg aldri har gjort, men forkynner imot gjengifte. Samt andre temaer rundt skilsmisse og gjengifte blant forkynnere, prester og andre i ledende stillinger i menigheten og kirker.

  • Jan Kåre, du skrev “Jeg har aldri skrevet noe som er straffbart,”.

   Fakta er at du er STRAFFEDØMT for å ha skrevet straffbare ting og gjentatt disse tusener av ganger. Du er straffedømt.
   Og din blogg slik den er nå er like mye en satireblogg som jeg er Paven i Roma.

   Men det er ditt problem. At denne bloggen vil bli slettet er det ingen tvil om. Straffedømte kan ikke bare fortsette sin virksomhet som om intet har skjedd. Det er det du gjør.

  • Knut det som er straffbart, er ikke hva jeg har gjort!
   Men hva politiet, T og domstolene har gjort!
   Dømme meg er en farse, det er å snu alt på hode!
   Men en dag, så er jeg overbevist at sannheten vil komme frem.
   Det beste er å få en ny rettsak, så jeg bare skriver det jeg alltid har skrevet, ha-ha!

  • Du er straffedømt for terror og sjikane mot en annen person gjennom din blogg og dine ord.
   Og en ny sak kommer ikke engang til en lignende rettssak som da du bare vil bli behandlet som en vanekriminell. Og boten vil bli endel ganger større enn 12 000 kroner. Og du vil bli dømt uten at du får lov til å nevne den forrige saken.

   Du bare beviser at du er en taper og alle du omtaler kan bare peke på at du er et straffedømt internett troll som ingen kan ta alvorlig.

   Det du gjør nå er bare å ødelegge den siste rest av ditt liv.

  • Hele kommentarrekka de er sprøyt!
   Selvfølgelig får jeg lov å nevne alt, og neste gang hvis det blir en ny rettsak skal jeg også være uten advokat slik at jeg kan snakke rett ut!
   Ikke gjennom en mann som retten lurte trillrundt med at han terpet på lovanvendelse noe som de overhode ikke brydde seg om.
   Nei Ansgar/Knut, en ny rettsak er bare positivt.

   http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2046-det-er-ikke-advokat-brynjar.html

   http://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2040-hvorfor-dommen-imot-meg-er.html

   http://blog.janchristensen.net/2017/05/nr-1965-bladet-kapital-papeker-at-det.html

  • Det er en kjensgjerning at Jan Kåre Christensen er en kriminell. Det er endelig stadfestet ved dom. Han far fått sitt navn skrevet i strafferegisteret. Grunnen er ikke til ære for evangeliet og Guds rike. FOR EN SKAM. Jeg gremmes.

  • Ja Birgir. De som omtales i hans nye blogg kan bare vise til at de har blitt angrepet av en straffedømt internett mobber. Derfor har ikke ordene til denne kriminelle mobberen noen som helst slagkraft. De bare kommer fra en kriminell mann som er i samme klasse som pedofile, narkotika-langere, tyver og voldtektsmenn.

  • Min kommentar: Det blir ikke satire bare fordi man kaller det satire.
   Det er lite satirisk over det JKC skriver, da det er det samme gamle “møkka” som er blitt spredd på nettet via himmelske blogg.
   Det om man kaller noe satire, betyr ikke at man ikke kan bli holdt ansvarlig for hva man har skrevet om mennesker.
   Hvorvidt Torp vil gjøre noe med at JKC har opprettet en blogg i hans navn vites ikke.

 27. Du får slå deg sammen med kvinne-mishandlere, halliker, tyver og pedofile, Jan Kåre. De er dine likesinnede.
  I likhet med deg mener de at de er uskyldig dømt og at det er politi, anmeldere og domstoler som er de kriminelle. I likhet med deg skriver de blogger om hvorfor de er så uskyldige så.
  Dette er dine meningsfeller, disse pedofile og andre. Dette er de som står deg aller nærmest. Dine gode venner. De eneste som støtter deg, disse pedofile og andre.

  Litt av en fin gjeng du er med i, Jan Kåre. En gjeng på ditt nivå.

  • Nei, det er helt sant. De eneste som er enige med deg og som er på ditt nivå er pedofile og andre som mener at de er helt uskyldige og som mener at anmelderene, politiet og domstolene er de kriminelle.

   Du er med i en fin gjeng, Jan Kåre.

  • Jeg anbefaler å dempe provokasjonsnivået i dialogene. Det gjelder alle parter

  • Men du klarer ikke å være saklig, Jan Kåre. Du kommer med massevis av hinsides enhver fornuft løgner og påstander som folk ikke kan ta alvorlig.
   Hvis du til forandring oppførte deg kristelig og sannferdig hadde man fått til en fin samtale. Men akkurat nå er du et menneske som ingen vet hvordan man skal forholde seg til fordi du er til de grader forskjellig fra det vanlige folk er vant til å møte.
   Og ikke godtar du lov, rett og det norske samfunnet heller. Ergo blir en dialog på ditt nivå veldig vanskelig.

 28. Det lukter illeluktende på Søkelys etter den stygge og uverdige språkbruk.
  Jeg har sett nå i den siste mnd. her på søkelys, aldri så mye og stygge ord som det har vært i det siste.
  Det er nedverdigende av mennesker å beskrive andre som dere gjør.
  Gud skal nok se til dere, og holde oppgjør, vær dere sikker ?

Det er stengt for kommentarer.