Ulv i fåreklær: Stavanger biskop ber en bønn for kvinners rett til å drepe sitt ufødte barn

Apostat-kirken: I et Facebook-innlegg skriver biskopen i Stavanger at hun ber for at amerikanske kvinner ikke skal miste retten til å ta livet av sine egne barn. Dette får andre prester i den norske kirke til å reagere, melder NRK. Anne Lise Ådnøy, biskop i Stavanger, ber om at Gud griper inn, sånn at høyesterett ikke setter kvinnerettigheter i USA tilbake 50 år. Den kvinnen som er en av mange falske lærere i folkekirken eller frafallskirken som er den rette benevnelse på den norske kirke, viser med dette at hun støtter kvinners rett til å drepe barna i mors liv.

Dette er en åndelig hyrde for mange mennesker som sokner til kirker og bedehus i Rogaland. Den religiøse figuren som besitter posisjonen som biskop i Stavanger sender denne bønnen opp til sin gud. “Bønn: Gode Gud, du som skapte kvinner i ditt bilde. Gjør det mulig for de amerikanske kvinnene som blir ufrivillig gravide å avbryte svangerskapet innenfor lovlige, trygge rammer. Amen.” I følge NRK er det noen prester som reagerer. Det vil nok ennå være noen prester i Stavanger og omkringliggende områder som ikke vil kunne være med å be den “bønnen” til Gud. Den kvinnelige biskopen avslører vel her at hennes gud ikke er Bibelens Gud, at hennes guddom ikke er Jesu Krist far, men en guddom i Moluks ånd. Også Moluk krevde barneofre fra sine tilbedere, og til de som ennå er registrerte medlemmer av denne folkekirken biskopen er hyrde for. Gå ut av henne mitt folk! Flykt for ditt liv! For kort tid siden skrev den ulvinnen i fåreklær dette: ” går kveld postet jeg et innlegg på facebook. Bakgrunnen for innlegget mitt var utviklingen i USA om kvinners rett til abort. Jeg har fulgt debatten om selvbestemt abort over mange år. Sammen med bispemøtet var jeg i 2019 med på å si at et samfunn der kvinner har tilgang yil legal abort er bedre enn et samfunn uten slik tilgang.” Med andre ord, ja til fosterdrap.

 

5 tanker om “Ulv i fåreklær: Stavanger biskop ber en bønn for kvinners rett til å drepe sitt ufødte barn

 1. De fleste prester og biskoper i Sodomakirken er vranglærere, uten tvil!

  3
  1
  • 100 prosent sant. Denne biskopen ber ikke til Gud vår Fader. Hun ber til en kvinnelig gud, en demon som har tatt Guds plass.
   Det er tragisk å se hvordan den lutherske kirke er blitt.
   Disse mener seg å kunne kritisere trosbevegelsen og læren til trosforkynnerne, mens de selv er hundre ganger mer på avveie.
   Virkelig ille.
   Var en gang medlem av denne folkekirke, men meldte meg ut da de vedtok å velsigne likekjønnede ekteskap.
   Da var kirken død for min del og jeg har ikke satt mine ben i kirken en eneste gang siden da.
   Selv når det ene barnebarnet ble døpt takket jeg nei og gikk ikke inn i kirken. Jeg vil ikke bli besmittet med de demoner som er i kirkebygget. Dette er farlige religiøse åndsmakter som får folket til å bli bekvemme i synden og som gir folket religiøse følelser.
   En kirke som har brutt med Ordet er ikke Jesu Kristi kirke, men en djevelens synagoge.
   Gå ut av henne mitt folk, sier Herren Jesus Kristus.

   4
   1
 2. I bispekollegiet er kvinner nå i flertall i vårt land. Da tenker jeg på hva apostelen Paulus skriver om slikt.
  En annen kvinnelig biskop i Norge fortalte om en vidunderlig drøm hun fikk om natten. Hun fikk se bombefly tilhørende FN ( FN har ingen bombefly så vidt jeg vet ) som fløy inn over Israel og bombet landet sønder og sammen. Hun gikk ut offentlig med dette – og forteller oss andre om en apostat-kirke som har beveget seg langt fra Skriften og over i erstatningsteologien.

  6
  1
 3. Kvinner bestemmer over egen kropp. “Tilsynet for høy moral” har å holde seg langt unna. Mørkemenn!

Det er stengt for kommentarer.