Russland vinner mens de vestlige fake news mediene fremstiller virkeligheten som Ukraina vinner krigen

MSM og Fake News media fortsetter i samme spor som tidligere. Daglig få vi av MSM mediene servert en historie at det går dårlig for den russiske hæren og man får inntrykk av Ukraina nærmste står klar til å rykke inn i Moskva. Sannheten er noe helt annet enn fake news media presenterer, sier Dr Steve Turley som er en av stadig flere som har gjennomskuet den vestlige propagandaen i krigen. «Sannheten er at Russland vinner og Ukraina taper stort -og at derfor USA, Joe Biden og ekstremister i Europa stadig krever flere penger til å blåse inn i Europas mest korrupte regime.

Mens vi i Vesten daglig fores av våre statsfinansierte kanler og fakenews pressen -og de samme forhold er gjeldende i USA, er virkeligheten i krigen en helt annen. Ukraina er i ferd med å tape krigen stort, og president Putin er i ferd med å oppnå sine militære mål i Ukraina. Ukrainske styrker blir nå fordrevet fra den ene byen til en annen, og inn i mellom klarer de å slå tilbake russiske angrep -og blir nærmest hyllet som seiersherrer av vestlige medier. Under Trumps tid som president møtte vi et nytt begrep. Nemlig Fake News -og det er nettopp Fake News fra Vestens propaganda-minestrier som har fått flertallet til å godta den vestlige propaganda som sannhet. Men virkeligheten på bakken i Ukraina er en annen. Her går russiske styrker effektivt å målrettet til verks. USAs kongress har vedtatt å yte ytterligere 40 billioner i hjelp til Ukraina, men i senatet har motforestilliner fra senator Rand Paul ført til utsettelse. Han vil ha kontroll på hvordan skattebetares penger blir disponert i Ukraina -og dette har skapt raseri både blandt demokrater og såkalte Rinos republikanere. USA er en gjeldstynget nasjon og vi må låne pengene vi gir dem i våpenhjelp -og dette er penger de amerikanske velgere vil måtte betale.

Facebook Comments

19 tanker om “Russland vinner mens de vestlige fake news mediene fremstiller virkeligheten som Ukraina vinner krigen

 1. Krigen kunne vært avverget, men USA kjørte hard for at Russerne skulle gå inn i Ukraina. USA har presset Russland i mange år med mål for denne krigen. USA ønsket denne krigen og ofrer det Ukrainske folk. Russland har krevd sikkerhetsgarantier i 20 år. Nato og USA har blåst fullstendig i dette og har heller ekspandert og truet. Krigen i Ukraina er egentlig USAs krig mot Russland. Biden regimet ønsker at Russland skal gjøre noe overilt slik at en storkrig kan bryte ut. USA bryr seg ikke om verken Europa eller Ukraina. I de fleste kriger som har oppstått, prøver man å inngå våpenhvile og fredssamtaler. Nå ønsker USA bare å eskalere krigen. Resultatet blir at Ukraina ender i en ruinhaug. Dette landet er tapt. Men det bryr ikke USA seg noe om. Disse 40 milliarder dollar til Ukraina, er ikke til folket men til eskalering av krigen slik at flere dør. Globalistene bruker nå krigen til å utarme middelklassen i VestEuropa. Dette er ønsket da i henhold til agenda 2030 som handler om å gjøre alle i hele verden like fattig. Privat eiendomsrett skal svekkes, og folket skal gjøres mer avhengig av staten.

  4
  5
  • En dag forstår folk.
   Zelenski er ikke ekte.
   Han lurer ikke meg.
   Han tar seg ikke av folket sitt.
   Fedre og gutter er sendt ut som martyrer. Det er ingen mening i det. Han kan dra ut selv.

   Kjell gjør en god jobb.

   2
   6
  • Det kan jeg si deg, Hannah. Zelensky FORSVARER sitt folk og land. Det er mere enn nazisten Putler er i stand til å gjøre. At du støtter satanisten Arnt A Nazi, sier vel det meste om deg, og om hvem som lurer deg.
   Og forresten, så gjør ikke Kjell annet en det hans far, djevelen, driver han til å gjøre.

   2
   1
  • En presis korrekt beskrivelse fra EH. Det er selve Dyret/ Sydens konge som nå inntar den globale arenaen. Som å lese høyt fra Daniel 11. Harmageddon vinker i det ikke alt for fjerne. ENDELIG!

   1
   4
  • De har ingen sjanse å stå imot Russland. Det burde guttevalpen zelensky ha visst. Boff, så er en by eller et land borte.
   Store dødstall og tap i ukraina og sannheten kommer ikke frem. Folk tror på nrk. Høres ut som de er vinnere….
   Ingen vinnere i krig. Har sluttet å prate med folk om emnet.
   Der som det er. Jeg kan ikke annet enn be for ukrainske og russiske fedre og sønner. Jeg ber om at barna skal få se igjen sine fedre. Men det blir dessverre ikke alle. Og de eldre lider…Og ber at skje din vilje Gud.
   Akkurat som Coronaen så ba jeg ikke om at den måtte forsvinne. Men skje Din vilje. Og om beskyttelse for mine. Og kongen og noen. Og styrke. At folk skulle se min trygghet i Ham i alt. De må ha sett det, det er endel som irriterer seg grenseløst over meg i coronatiden.

   Vi kan bare be Birgir.

   Ting må skje. Gud har kontroll. Jeg har ventet på Tyrkia…

   1
   4
  • Ja du kan be, Hannah, dine bønner. Og i samme åndedrag kommer du med beskyldninger mot dem du ber for. Du blir ikke hørt i himmelen når du ber urettferdighets bønn. Du er ikke ekte.

   1
   1
  • Det står respekt av deg Hannah.
   Du har meningers mot.
   Du har vist hva du står for både i forhold til vaksinen og denne krigen, og i forhold til Trump.
   Herren Jesus kommer snart tilbake for å hente sin brud.
   Det kan vi være enige om. Når og på hvilket sted i den profetiske plan kan vi kanskje ha nyanser om.
   Men jeg tror du ser Guds hånd i alt som har skjedd og skjer.
   Og en ting har snart en 60 år lang vandring med Herren vist meg, og det er at Gud ikke svikter dem som tar sin tillit til ham.
   Skal vi gjennom trengsel og prøvelser, så står Jesus med oss.
   Han har beseiret det onde.
   Og jeg ber også. Jeg ber for de sivile i Ukraina, jeg ber for dem som blir kalt ut til å kjempe i krig enten de er russere eller ukrainere. Krig er krig og Jesus sa at krig ville komme under fødselsveene.
   Din bønn blir hørt av Herren Jesus.
   Han kommer brått og i sin time.

   1
   3
  • Jeg slutter meg bak ditt «Kjell gjør en god jobb».
   Det er sant og det han skriver om er ikke alltid mainstream.
   Krigen har mer enn en siden. Enkelte har glemt Ukrainas fortid, kuppet som var i 2014 og en iscenesatt revolusjon.
   Etter 8 år med krig, var det nok. Befolkningen i Luhansk og Donetsk ba om hjelp. De var utsatt for krig og terror fra Azov og ukrainske styrker. 14 000 døde var 14 000 for mange.
   Birgir Hermansen er selektiv i sin vurdering og sin dom av Hannah. Vi er flere som ber for de mange som er involvert og ofre.
   Jeg ber at Guds vilje må skje.
   Av og til kan det være klokt av et land å kapitulere uten å spille blod. Jeg mener Ukraina burde ha sagt: Vi stanser våre operasjoner mot Donetsk og Luhansk. Vi avlyser søknaden om Natomedlemskap og Vesten skulle svidd av millioner på forsøk på å skape fred og forsoning. Men de valgte i stedet å sende våpen for å spre død og skape en langvarig krig.
   Birgir: Det sitter en krigsånd på dine skuldre og maner og hisser til krig og hat mot Putin. Fra mitt ståsted ser det ut som om Zelensky står nærmere nazistene enn hva Arnt A gjør.

  • Du skrev dette Birgir:
   Og forresten, så gjør ikke Kjell annet en det hans far, djevelen, driver han til å gjøre.
   Jeg vet at Kjell har Jehova Gud til sin Far og Herren Jesus som sin frelser -så at du stadig formidler løgner om Kjell, viser vel at du står langt borte fra kristen tro.
   Jeg anser Kjell som en broder. Han har besøkt oss flere ganger i husmenigheten vår og delt Guds ord med oss.
   På grunn av avstand blir det ikke så ofte, men en gang i blant dukker han opp.
   Det er du Birgir som har mistet tilliten du hadde tidligere.
   Slike utsagn om Kjell, sykehusbesøket han hadde og dette får meg ikke til å tro at vi har samme frelser og Herre.
   Det er hatet som har tatt over ditt hjerte Birgir og jeg håper du engang vil angre deg dypt.

  • Siri Haugen og Petter
   Tusen takk for fine ord -oppmuntrende, og støtte.
   Gud har hatt en finger med i at dere skrev tror jeg.
   Han vet alt om oss.
   Takk hjertelig, begge dere🤍
   Nei Han svikter aldri.
   Sees. Det blir fint. Veldig fint.
   Først blir det 17 mai. Bare kanskje.

  • Pinsevenn
   Se til deg selv du.
   Birgir klarer seg.
   Gud setter ham høyt.
   Så nå vet du det.

  • Russiske styrker har trolig besluttet å trekke seg helt ut fra sine posisjoner rundt Kharkiv, ifølge den amerikanske tenketanken Institute for Study of War (ISW).

   Ordføreren i Kharkiv, Ihor Terekhov, sier lørdag til BBC at russerne har trukket seg ut av byområdet i Kharkiv.

   – Nå er det rolig i Kharkiv og folk kommer gradvis tilbake til byen. Vi sørger for vann-, gass- og strømforsyning til alle innbyggerne. Men dessverre er mange boligbygg ødelagt eller skadet. Så i fremtiden vil vi ha en stor gjenoppbyggingsjobb.

   Det har ikke vært beskytning i byen de siste fem dagene, ifølge ordføreren.

 2. I følge minister i Polen er Putin farligere en Stalin og Hitler.

  «Det lille vinduet som en gang fantes for ytringsfrihet og kritisk tanke i Russland, er i ferd med å bli totalt forseglet. Russlands angrepskrig i nabolandet Ukraina har så godt som drept den offentlige debatten. Knapt noen tør å gjøre opprør mot Putin. Og de få som våger, får svi.»

  Denne uken publiserte to journalister i en Kreml-kontrollert avis 20 svært kritiske artikler om krigen – før de flyktet.

 3. Kranglingen her viser hvor farlig det kann være når kristne tolker virkeligheten ut fra religiøse fantasier. Kristenfundamentalistenes tankegang tilsvarer her dessverre islamistenes begrunnelse for sin terror. Alle brutale og meningsløse overgrep kan forsvares med religiøse dogmer om guddommelige planer uten hensyn til fornuft og menneskelig lidelse.

  «Onde mennesker kan gjøre onde handlinger, gode mennesker kan gjøre gode. men for et godt meneske å gjøre det onde, kreves religion.»

  • Religiøse fantasier Ariel…
   Du sover som de fleste. Det er farlig.

   Teknisk sett er nå Iran EN uke fra å ha anriket nok uran til bomben sin. De følger med på det som skjer i Ukraina.
   Alt henger sammen.

   Tror du virkelig alt dreier seg om Ukraina? At det bare er en krig, en krig der som vil snart roe seg og verden vil gå videre?

   Du vet at Guds Ord beskriver alt som kommer til å skje? Du vet hvilke land det gjelder? Var dette mulig for 10 eller 20 år siden? Ser du at Bibelen går i oppfyllelse?

   Gud er ikke ansvarlig for ondskapen. Ukraina trengte ikke lide.

   At alt vil roe seg etterhvert tror også vennene mine, naboene mine, familien min. «Coronaen tok slutt, ukraniakrigen vil ta slutt, verden går videre…» Og i høst skal de i HVERTFALL til Syden. Da har nok alt ordnet seg. Og kristne skal til Israel. To eller fem ganger. Jaja…

   Når antikrist snart står frem så blir det også rolig en periode. Selv om det er et sorgens og smertens kapittel på jorden da. De kristne er dradd med Jesus. Etterhvert starter ondskapen. Det blir umulig å overleve for svært mange.

   For de som leser her som har begynt å vakne nå; i morgen kan det være for sent. Jesus kommer snart. Rop på Ham om å frelse deg. Bekjenn Jesus som din Frelser. Da sees vi😊

 4. Jeg vil anbefale to YouTube kanaler, som viser, hvor brutale ukrainerne er, og begge kanaler fortæller en helt anden side, end MSM i vores lande gør. Patrick Lancaster, Gonzalo Lira. Find dem på YouTube.

  • De som trykker liker-ikke er de som aldri har lyst å lære noe nytt eller sjekke i tilfelle man kan ha tatt feil.

   «Gammel mann med hatt i trafikken»
   lærte min far meg. «Man kan ikke forandre på dem, jenta mi.»

   Så trist for dem… Tenkte jeg.

 5. til alle russervennlige:
  Russiske styrker har trolig besluttet å trekke seg helt ut fra sine posisjoner rundt Kharkiv, ifølge den amerikanske tenketanken Institute for Study of War (ISW).

  Ordføreren i Kharkiv, Ihor Terekhov, sier lørdag til BBC at russerne har trukket seg ut av byområdet i Kharkiv.

  – Nå er det rolig i Kharkiv og folk kommer gradvis tilbake til byen. Vi sørger for vann-, gass- og strømforsyning til alle innbyggerne. Men dessverre er mange boligbygg ødelagt eller skadet. Så i fremtiden vil vi ha en stor gjenoppbyggingsjobb.

  Det har ikke vært beskytning i byen de siste fem dagene, ifølge ordføreren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *