Azov nazistene i Azovstal har tapt -jødisk nynazist appellerer Tyrkia og Israel om hjelp

Azov-bataljonen ble frem til mars i år omtalt som «høyreorienterte nasjonalister, tilhengere av hvit makt og mer eller mindre nazister frem til Russland gikk til krig. Da ble de plutselig i vestlige medier hyllet som helter fordi de stod i mot Russland. Nå er Azov bataljonen redusert til litt kanskje 1500 mann hvorav 600 er skadet. Et jødisk medlem av bataljonen, Barabas ‘Benja’ Vitaly som sitter fanget i Azovstal anlegget sammen med de resterende medlemmene av den nynazistiske bataljonen appellerte til israelske myndigheter om hjelp. Han og resten av bataljonen sitter fanget i anlegget og den eneste veien ut er overgivelse og hvitt flagg.

Det må være pinlig for israelske myndigheter og vite at noen av deres eget sitter fanget med en bunsj nynazister og hvit-makt azovister i det omringede anlegget. Russland har etter at de sivile ble evakuert, effektiv fortrengt de gjenværende Azov-krigerne og utenlandske leiesoldater til et stadig mindre området av stålverket. «Underjordiske tunneler og katakomber har blitt demontert og de fangede Azofyttene har mistet våpen og matlagre som nå er under ruinene,» meldes det fra russiske myndigheter. Det er bare snakk om tid før de siste rester av den fryktede bataljonen snart enten er fullstendig knust eller har kommet opp og ut med hvite flagg. For Ukraina er dette det endelige nederlag i Mariupol mens Russland fortsetter å ta over landsbyer og posisjoner i Donbas.

Facebook Comments

2 tanker om “Azov nazistene i Azovstal har tapt -jødisk nynazist appellerer Tyrkia og Israel om hjelp

  1. De får ikke lov å overgi seg av den korrupte Zelensky som styres av USA og det kriminelle Biden regimet.. De må kjempe til døden. Når man er omringet av fienden og ikke kan unnslippe, overgir man seg med «hvitt flagg» Dette skjer i alle kriger. Men Zelensky ser heller at alle i Ukraina kjemper til døden uansett hva som skjer. Om så hele Ukriana vil ende i en ruinhaug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *