Tallet på messianske jøder er økende, er Gud i ferd med å ta dekket bort fra jødenes øyne?

jødene-se-messiasStadig flere jøder kan nå omtales som “Messianske jøder” -jøder som tror at Jesus Kristus er den lovede Messias. Som troende kristne vet vi at Jesus Kristus er den lovede Messias, Guds offerlam som bar verdens synder, men flesteparten av jødene er ikke i stand til å se det, og anerkjenner derfor ikke Jesus som den lovede Messias. Fredag kunne “Breaking Israel News” fortelle at Jerusalems sjefs rabbi skal ha slått fast “at nå er tiden inne for Gud til å åpenbare Messias,” og selv om ingen kan kreve noe av Gud, kan hans “krav” kanskje illustrere at det er en lengsel etter Messias blant Israels jøder

Kanskje vi som kristne som vet vi lever i avslutningen av “hedningenes tidsalder” gjennom dette skal bli oppmuntret til nettopp å be for jødene og Israel. At Gud skal beskytte det landet Han har gitt dem, og åpne opp flere jødiske øyne for at nytestamentets Jesus er den lovede Messias, Guds enbårne sønn. Sjekk ut hva pastor Begley har å si og la oss be at Herren skal fjerne dekket for deres øyne

 

Facebook Comments

7 tanker om “Tallet på messianske jøder er økende, er Gud i ferd med å ta dekket bort fra jødenes øyne?

 1. Juda stammen, som er jødene, er fortsatt spredt over hele den hvite verden. Jødene er svært lik oss og er i nær slekt. Der jødene er, er også de andre stammene. Er det så vanskelig å se og skjønne?
  Det er umulig å se om jeg kommer fra Epfraim stammen eller Juda stammen, selv om jeg smiler aldri så mye…

 2. Torstein og Kjell…
  De fleste av de såkalte jødene i Israel er ikke bibelens jøder, for å si det enkelt. Kanskje så mange som 10 prosent er av Juda stamme, de resterende 90 prosent er konverterte.
  Jeg kan også bli en jøde ved å konvertere, det kan selv en araber/ muslim bli!

  Nå er det vel på tide å innse, at alle bibelens stammer skal tilbake til et stor-Israel, og bibelens stammer er den hvite befolkningen i verden.

  http://www.evangeliekirken.no
  har mye om dette stoffet, men dersom sløret enda ligger over ansiktet, så må nok sannheten vente litt, men sløret skal bort før eller senere…

  • De fleste her ser at Myhren sine teorier tangerer teoriene til de som foraarsaket mordene paa 6 millioner joder under WW2.

  • Trodde aldri jeg skulle bli enig med deg i noe Torodd, men der må jeg faktisk si meg enig.

 3. Skivebom.
  De messianske jødene er ikke av Abraham, Isak og Jakobs slekt.
  De er ganske enkelt konverterte russere og en del andre folkeslag. De er som kristne flest, men kamuflert som konverte jøder har de kommet seg inn i Israel, og startet menigheter.

  • http://www.magasinet-innsyn.no/index.php/artikler/israel
   Anders, du må ikkje enda opp i løgnene som mange trur på.
   Det vert framstilt som om jødane som bur i Israel i dag ikkje er dei riktige.

   Problemet mitt er meir å forstå kven Herren Gud igrunnen er.
   Det vanlege er at kristne deler opp Gud i tre personar.

   http://www.dmt.oslo.no/no/jodedom/hva_sier_jodedommen_om/troen_pa_gud/Troen+p%C3%A5+Gud.9UFRnG2X.ips

   “Troen på Gud
   I jødedommen forsøker vi i så stor utstrekning som mulig å legge vekt på handlingene og skyve det teoretiske i bakgrunnen. Derfor finner man svært få dogmer i den jødiske religion. Hele praksisen bygger på den enkle teori at bak det hele står èn Gud. En Gud som ved sin lov – Torahen – har gitt oss en ledetråd til hvordan Han vil at vi skal kunne tjene Ham og arbeide for det godes sak i våre liv. En Gud som man må tro på for at hans lover, den jødiske praksis, skal være forpliktende for oss.

   I vår trossetning «Hør Israel, Herren er vår Gud, Herren er én» understrekes ikke bare troen på Gud, men også Guds UDELELIGHET.”
   —————-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *