Rett på sak: Folket overkjører de skravlende klasser

flykninger-dom“I løpet av svært kort tid er det skjedd en omveltning i norsk fremmedpolitikk. Fra å være æreskjelt for sin asylpolitikk av de skravlende klassers politiske eliter, er Fremskrittspartiet nå kommet i den for partiet uvante situasjon at stortingsflertallet kappløper om å kopiere partiets innvandringspolitikk.  Dagsavisens tidligere sjefredaktør Arne Strand skriver i avisen i dag at «akkurat nå er det Frp’s parlamentariske leder Tom Harald Nesvik og nestleder Per Sandberg som driver fram et bredt flertall for å stramme kraftig til i denne saken. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre er kjørt ut på sidelinjen,” skriver  Ragnar Larsen, tidligere redaktør i Haugesund avis i ett innlegg 

Den gamle Ap-statssekretær Arne Strand fortsetter: «Det er Frp som setter premissene for asylinnvandringsdebatten nå. Partiene kappes om å levere de kraftigeste tilstrammingstiltakene. Ap og Sp har på rekordtid skrevet et asylprogram som ligger kloss opp til det Frp og Høyre har kokt samen de siste dagene. Vi ser konturene av en storkoalisjon i asylpolitikken mellom regjeringspartiene Frp og Høyre og de tidligere regjeringspartnerne Ap og Sp».
Dette er en helt dekkende analyse, som vi for vår del fullt ut slutter oss til.
De politiske elitene møter nå folkets rekyl fra sine asylpolitiske bomskudd. Folk flest vil rett og slett ikke la Norge oversvømmes av fjernkulturelle lykkesøkere, som over tid vil omgjøre landet til et islamsk kalifat. Norge kan for alt vi vet motta 50 000 fremmede i år. Neste år vet vi lite om – bortsett fra at tallet blir det mangedobbelte. Når tilstrømmingen sprenger alle former for mottaksapparat og det går opp for folk at konsekvensen blir redusert levestandard og svakere evne til å dra omsorg for syke, svake og pleietrengende landsmenn, skal en ikke bli overrasket over at folk reagerer.
Og det gjør de også i de politiske meningsmålingene, som over noen uker har vist at Fremskrittspartiet er på stigende kurs. Dagens måling i Aftenposten viser at partiet har fordoblet oppslutningen på de to månedene siden kommunevalget. Frp har nå 18,7 prosents tilslutning og puster Høyre i nakken som største regjeringsparti.
Vi ser ingen andre årsaker enn asylinnvandringen som kan forklare Frp’s stemmefordobling på bare ni uker. Dette vises også i motsatt ende av gallupskalaen: De islamiseringsoppmuntrende partiene KrF, SV, Venstre og Miljøpartiet vaker i vannskorpen med nesen så vidt over sperregrensen. Vi blir ikke overrasket om folket i valg drukner dem og med tiden gir Stortinget en annen politisk struktur.
Det er sannhetens øyeblikk som nå demrer på Løvebakken, hvor de skravlende klassers delegater etter hvert forstår det folk har innsett lenge: At fjerninnvandringen er den største trussel mot norsk kultur, levemåte og samfunnsform siden den siste Wehrmacht-soldat ble avvæpnet og sendt hjem for 70 år siden.
I dagens statsråd passerte en lovendring, som Stortingets flertall vil vedta i neste uke og som etter å ha blitt sanksjonert i statsråd blir gjeldende lov om en uke. Da får samfunnet et nytt verktøy for å beskytte seg mot grunnløse asylsøkere.
Snuoperasjonen i Stortinget er en følge av at fremmedkulturelle asylanter strømmer til Norge og at velgerne strømmer til Fremskrittspartiet.
Frp’s rivaler kunne ha unngått begge deler om de i tide hadde latt sine gjenstridige og stivnakkede hoder bøye seg for virkeligheten.

Skrevet av Ragnar Larsen tidligere redaktør i Haugesund avis

Én tanke om “Rett på sak: Folket overkjører de skravlende klasser

Det er stengt for kommentarer.