Kalte islam for satanisk og hedensk, -må møte i retten i desember 2015

Pastoren som vil måtte møte for retten etter å ha kalt islam for satanisk og Allah for en mcconnellhedensk guddom sier han ser frem til rettssaken hvor han vil fastholde sitt budskap som vakte bestyrtelse fra enkelte i 2014. I følge anklagene skal pastor James McConnell ha fremsatt “grovt krenkende utsagn i sin offentlige preken. “Jeg kommer definitivt ikke til å bøye av og jeg kommer til å stå fast på mitt innenfor Herren, sa pastor McConnell nylig. Saken mot pastoren vil komme for retten fra 14 til 16 desember, og bakgrunnen er utsagn han kom med under en gudstjeneste i  Whitewell Metropolitan Tabernacle i Belfast

På tross av hans modige kristne ståsted så finnes det selv ateister som forsvarer McConnell på grunn av ytringsfriheten. Den irske journalisten og redaktøren Suzanne Breen har i flere artikler rykket ut å forsvart McConnell og argumentert med at det egentlig er ytringsfriheten som står for retten. “Som ateist holder jeg ikke lys for kristne fundamentalister, men noe er seriøst galt når man trekker en pensjonert pastor med helseproblemer for retten, bare fordi han uttrykker sin mening,” skal Breen ha skrevet. “La oss ta realitetene. James McConnell oppfordret ikke til hat eller egget til vold i mot noen muslimer. Hadde han gjort det, så ville jeg ha vært den første i køen til å fordømme ham. Han uttrykte rett å slett sitt syn på en annen religion. Ytringsfriheten betyr at han faktisk har rett til å fordømme eller slakte islam, slik islamske geistlige har rett til å fordømme ham og kristendommen dersom de ønsker det,” sier Suzanne Breen videre.

McConnell som skal slite med dårlig helse sier til rapportere at han egentlig ikke må stå for retten på grunn av “det muslimske spørsmålet, men at saken dreier seg om samvittighetsfriheten, frihet til å tilbe og frihet til å forkynne evangeliet og det som ligger deg på hjertet. Pastoren postet en appell på sin blogg både til muslimer og kristne mens han forbereder seg for å møte retten. “Jeg appellerer og utfordrer enhver muslim som bor i dette landet, ingen stiller spørsmål med din rett til å tilbe og praktisere din religion. Men hvis jeg hadde levd i et av de mange muslimske land som finnes i verden, vil jeg hatt forbud mot å praktisere min religion og mest sannsynlig også sittet i fengsel eller blitt drept for det. Mens dere, som muslimer har full frihet her. Så jeg oppfordrer dere, kom sammen med meg for å protestere. “Og igjen appellerer jeg til ethvert Guds barn og enhver som forkynner Guds ord. Hvis jeg blir satt i fengsel, da er på en måte også du satt i fengsel sammen med meg, for enhver preken du holder, vil kunne bli tatt opp bli gransket og gjennomgått. (for å finne noe man kan bli straffet for)

Allah, muslimenes avgud er en gammel babylonsk månegud

Bibelens Jahve (JHWH) som betyr “jeg er” er ikke den samme Gud som muslimens avgud Allah. Mens Jahve er himmelens og jordens skaper, den evige “Jeg er”, er Allah en gammel babylonsk månegud.

https://www.youtube.com/watch?v=elsYuhRLhpk

 

7 tanker om “Kalte islam for satanisk og hedensk, -må møte i retten i desember 2015

 1. Han har så rett, så rett. Islam er en satanisk religion. Pastoren er en modig mann, for han kan risikere å bli et hode kortere.
  Vi ser hva Israel sliter med, omgitt av muslimer som ønsker å tillitetgjøre dem. Problemene i Midtøsten kan sammenfattes i ett ord; islam!
  Her hjemme flyter det en strøm av muslimske menn inn i Norge, personer det kan vise seg vanskelig å få returnert. Jeg frykter for landets fremtid.

 2. Fra Dagen:
  Kristne i Midtøsten er under et umenneskelig press, men mens kristne drepes og fordrives, blir stadig flere muslimer kristne.
  Det er særlig i flyktningleirene dette skjer. I Nord-Irak uttrykker et stort og økende antall muslimer at de er fullstendig lei av islam og vender seg i stedet til kristendommen.

  LES: – Snart har de siste kristne reist fra Irak

  En kristen leder i den kurdiske regionen nord i Irak forteller til misjonærer fra organisasjonen Christian Aid Mission at folk på flukt i regionen som havner i FN-leirer, uttrykker stor frustrasjon over sin egen religion. De fleste av dem er muslimer, men nå blir stadig flere av dem kristne.

  – De er fullstendig lei av islam, sier den kurdiske kristne lederen, ifølge nettstedet gospelherald.com.

  Et annet kristent nettsted, christiantoday.com, forteller om årsaken: Disse muslimene har vært vitne til hva ekstreme grupper som IS kan finne på av grusomme handlinger i Allahs navn. De reagerer med å søke mot Kristus i stedet. Det er særlig snakk om kurdiske muslimer som rømmer fra Syria til Nord-Irak, det er snakk om.

  – Folk hungrer etter å kjenne Jesus, særlig når de får høre om hans mirakler og helbredelser og hans kjærlighet, sier den kurdiske kristenlederen videre til gospelherald.com. Han må opptre anonymt av sikkerhetsgrunner.

  Blant de grusomme handlingene disse muslimene på flukt har vært vitne til, er halshugginger. Når de får høre i flyktningleiren om Bibelens budskap, strømmer de til for å få kunnskap.

 3. Nok en hatefull artikkel fra Søkelys. Er det ikke Obama som skal taes er det islam. Slikt skaper fremmedfrykt og tilhører internetts mørkere avkroker. Tilogmed politiet ser nå at islam ikke er farlig og fjerner vårpene fra polititet.

  • Selvfølgelig skal Islam taes. Det er en gjennomsyret fascistisk, ondskapsfull ideologi, politisk som religiøs som griper om seg over alt i menneskelig liv og statlig styre. Den er menneskeundertrykkene og i særdeleshet kvinner er redusert tilsvarende som dyr, der de brukes som sexslave. Islam er ondskap satt i system og har ikke under noen omstendigheter bidratt til vekst, vitenskap og demokrati i verden. Men Islam har blitt for stor og det er ingen vei tilbake. Islams underliggende frekkhet og vold vil bre om seg de neste 10 årene og vil gjennomsyre hele verden om 50-100 år. Sivilisasjonens kamp vil bestå i en islamisert verden eller ikke.

 4. Selv pastorer kan si de dummeste ting. De burde lytte litt til Broder Andreas fra Åpne Dører som på spørsmål erklærte at han hverken var mot islam, hinduisme eller buddisme. Istedet var han FOR Jesus.

Det er stengt for kommentarer.