Pro-abort demokrat med søksmål mot abortmotstandere som demonstrerer utenfor drapsklinikk

Mills-compressedStatsadvokat Janet T. Mills, demokrat og forkjemper for retten til å drepe barn i mors liv har nå gått til sak mot den amerikanske abortmotstanderen, pastor Brian Ingalls, 26 i noe som oppfattes som et forsøk på å begrense ytringsfriheten. Den amerikanske demokraten og abortforkjemperen har gått til et borgerrettighets søksmål mot pastoren for hans forkynnelse mot abort utenfor en Planned Parenthood fasilitet i Portland. Den 26 år gamle pastoren og hans menighet har i likhet med mange andre kristne abortmotstandere demonstrert utenfor bygninger til Planned Parenthood, en organisasjon som i det siste har fått betydelig oppmerksomhet etter at det har blitt avslørt at Planned Parenthood i realiteten er en draps-butikk som tilbyr salg av kroppsdeler og organ fra levende og døde aborterte fostre. Den kvinnelige statsadvokaten forsøker med dette å sørge for at pastor Ingalls må holde seg minst 16 meter unna alle Planned Parenthood fasiliteter i Portland og Maine.

Den kristne pastoren Brian Ingalls og andre kristne abortmotstandere har jevnlig Ingalls-compresseddemonstrert utenfor forskjellige Planned Parenthood fasiliteter i Maine og over hele USA. I sitt søksmål mot den kristne pastoren søker statsadvokaten som også er en varm forkjemper for retten til å ta livet av ufødte babyer og sørge for at troende som søker å redde noen av de 2000 babyene som årlig blir myrdet ved fasiliteten, må holde seg på god avstand fra eiendommene til Planned Parenthood. Dersom den demokratiske statsadvokatens søksmål fører frem, risikerer pastor Ingalls en bot på 5000 dollar for hver forseelse han eventuelt har eller vil begå. “Dette er en politisk motivert kampanje fra en abortforkjemper på å stilne røsten til en modig kristen far, pastor og forkynner som ikke har gjort annet enn å forkynne Guds ord på fortauet i gaten utenfor en fasilitet som utfører abort,” sier en representant for Thomas More Law Center som skal forsvare pastor Ingalls under rettssaken. I følge anklagene mot pastoren skal hans forkynnelse ha forstyrret de ansatte ved klinikken og påført dem emosjonelt ubehag. Disse personene som tydeligvis ikke føler “emosjonelt ubehag” ved å ta livet av 2000 ufødte babyer hvert eneste år, tåler selvfølgelig ikke å høre at det de holder på med er å drepe ufødte barn. I tillegg til å forkynne Guds ord på fortauet utenfor drapsklinikken tilbyr også pastor Ingalls og støttespillere råd og hjelp til kvinner som ombestemmer seg og velger å la barnet leve.

https://www.youtube.com/watch?v=aNFly2Rtq_U

Fosterdrap er en av USAs fastholdte synder som vil nedkalle Guds dom over enhver nasjon som velger å fastholde sin synd på tross av å bli advart.