Obama, den første sittende amerikanske presidenten til å posere på førstesiden for et gay-magasin

obama-gay-magMens Russlands president Vladmir Putin er fullt opptatt med å rydde opp i Islamsk Stat og elendigheten Vestens har skapt i Midtøsten, er USA “kristne” president opptatt med helt andre ting. I følge breitbart.com vil Barack Obama bli den første sittende amerikanske presidenten noensinne som skal posere på førstesiden til LGBT magasinen Out100. Dermed forsterker Obama igjen det inntrykket han har skapt av en president med en antikristelig og ugudelig agenda. Den amerikanske presidenten som enkelte fremdeles tror er “kristen” kunne tidligere i år slippe jubelen løs da amerikansk høyesterett vedtok at såkalte likekjønnede “ekteskap” skulle være lovlig i hele USA som nå fremstår som vår tids Sodoma og Gomorra.  Sjekk ut hvordan pastor Darrell Myatt fra Texas reagerer på det hele

https://www.youtube.com/watch?v=oBueSzOo7Uc

 

3 tanker om “Obama, den første sittende amerikanske presidenten til å posere på førstesiden for et gay-magasin

 1. Obama må være den mest ugudelige president i usa’s historie. Det virker som om hans agenda er å fjerne kristendommen. Han gikk tidlig ut og sa at USA ikke er kristent og snakket mye om “The holy Koran”. Han lykkes i stor grad i det han har satt seg fore. Nå fengsles og knebles kristne for å stå på Guds ord.

 2. Han snakker om “the holy koran” og “the bible”. Kan ikke huske å ha hørt han omtale bibelen som hellig. Altså er koranen hellig for han, men ikke bibelen. I fykt for å tale ondt om min neste, må jeg presisere at dette er noe jeg oppfatter.

  • Jeg har faktisk heller ikke sett Obama omtale Bibelen som hellig, men det ligger noen klipp på You Tube hvor han faktisk ironiserer over bibelen til en lattermild forsamling.

   https://www.youtube.com/watch?v=Hi-V_ilJu0w

   Dette var fra 2006 og man burde kanskje ane hvor dette bar.
   Det er noe lite respektfullt over Obamas opptreden her.
   Det er den religiøse pluralisme Obama her gjør seg til talsmann for.

Det er stengt for kommentarer.