Steven Ben de Nuun: Scenen kan være satt for tredje verdenskrig

Konflikten i Ukraina, israelsk krenkelse av libanesisk luftrom for å bombe Syria, den eskalerende krigen i Jemen, den stadig pågående krigen i Afghanistan, økende spenning mellom Kina og Taiwan i Kinahavet og en vestlig verden i hel eller delvis Covid-19 lockdown er bakteppet for den tredje verdenskrig. I Vesten blir den økende spenningen knapt omtalt i media, og vi forstår hvorfor. Media vet at de har installert en figur i det hvite hus som på ingen måte er mentalt på høyden, og det skal ikke se ut som om Biden har mistet grepet frem til det smeller og braker løs. USA har fortiden en president som knapt aner hvor han er og som faller opp trappene til Air Force One. Alle som vil lytte hører drønn av hovslag og spørsmålet er om det andre segl i Johannes Åpenbaring er i ferd med å åpnes.

Ikke vet jeg, men når denne rytteren entrer verdensarenaen vil freden bli tatt bort fra jorden slik at de skal slakte hverandre, Og dette er noe som vil skje i de siste tider, i følge Guds ord.

Facebook Comments

8 tanker om “Steven Ben de Nuun: Scenen kan være satt for tredje verdenskrig

 1. Ein profetisk bodskap frå våren 2007.
  “Eg har bestemt meg for å flytta ljosestaken bort frå Noregs land, avdi dei som kallar seg mine, har vendt meg ryggen for å gå sine eigne vegar.
  Monge er dei som trur, men allikevel skal gå fortapt,, avdi dei ville ikkje lyda mitt ord.
  Ein liten flokk vil eg halda attende, slik at dei som verkeleg søkjer meg, skal ha ein plass å finna meg.”
  Ein bodskap frå våren 2016.
  “Tida er snart, då Noreg, og Europa, skal overgjevast i dyrets vald.
  Eitt stort skrik skal stiga frå menneskene, opp mot Himmelen, men slik som menneskenes øyrer nå er lukka for Guds ord, skal Himmelens øyrer vera lukka for menneskene.”
  Endetida nermar seg med stormskritt, så nå er det viktigare enn nokon gong, å vake og be.

 2. Dagsrevyen i kveld 12.04. hadde Russland / Ukraina konflikten som første innslag. Vi observerte reporteren i skyttergraver inne i Ukraina ca 300 meter fra den russiske fienden. I Russland var den norske reporteren kring 10 mil fra frontlinjen.
  Russland har nå transportert kring 80.000 soldater frem til dette området. På militær-språket ligger disse styrkene i et såkalt oppmarsjområde – der de klargjør for kamp. De har svært mange stridsvogner , artilleri og kortdistanse-missiler til disp. ( rekkevidde ca 28 mil ).
  Jeg tror at Russland klargjør for krig. Trolig har de ikke interesse av å besette hele Ukraina – kan hende bare Donbass-området. Ukraina er et meget fattig land og i Sovjet-tiden ble Russland forsynt med krigsmateriell som var produsert i nettopp Ukraina. Denne operasjonen koster enormt mye penger for Russland. Således tror jeg de snart går til angrep under et eller annet påskudd om ukrainsk aggresjon. I Donbass er det mange russere som ønsker at Russland overtar dette området.

  • Vi skjønner at det nærmer seg krig. Nå kan ikke media lenger klandre Donald Trump -så nå er det Russland som skal være syndebukk.
   Dette er ikke uventet. Straks de hadde fått innsatt Joe Biden som president, går verden til helvete.
   Biden har null kontroll, null autoritet og er en vandrende klossmajor og katastrofe.
   Biden betyr undergang og ødeleggelse.
   Dersom det bryter ut krig mellom Russland og Ukraina og Amerika blander seg inn, bør vi i Norge snarest lære oss russisk.
   Kan bli nyttig under en russisk okkupasjon.

 3. Jeg tror Midtøsten som befinner seg i de bibelske kjerneområder er mest sannsynlig for verdenskrig, og jeg har personlig lite tro på at Ukraina/Russland har det potensiale.
  Du skriver videre; “Og en annen artikkel peker på at USA/Nato vil kjempe en blodig krig med Russland i 2018-2020.”
  Har du link til dette?
  Det nærmeste jeg kommer at Søkelys har omtalt dette er denne saken med pastor Paul Begley
  https://www.sokelys.com/pastor-paul-begley-usa-og-russland-pa-randen-av-krig/
  Så langt jeg kan se har jeg ikke uttrykt at USA vil utkjempe en blodig krig med Russland i 2018-2020.
  Alt jeg fant om dette:

  https://www.sokelys.com/?s=krig+russland+usa+2018&submit=S%C3%B8k

 4. ikke vet jeg heller men søkelys skrev for snart 7 år siden: Veien til den tredje verdenskrig går neppe gjennom konflikten i Ukraina da et mer sannsynlig brennpunkt er Midt-Østen og ISIS
  Og en annen artikkel peker på at USA/Nato vil kjempe en blodig krig med Russland i 2018-2020.
  Vel, mulig bedre om søkelys skriver om det som HAR skjedd, for diverse spekulasjoner om det som kommer til å skje, slår jo ikke til…………………….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *