Klaus M. Schwab i World Economic Forum: Ikkevaksinerte vil bli en trussel mot menneskeheten

Klaus Schwab - World Economic Forum on Africa 2008Mennesker som ikke lar seg vaksinere utgjør en trussel for menneskeheten, og vil dermed være årsaken til at viruset fortsetter å spre seg og at gruppe immunitet ikke er blitt oppnådd. Dette syntes å være ideen til Klaus M. Schwab som er arbeidende styreformann i Verdens økonomiske forum, et svært innflytelsesrik forum som har en viktig posisjon i arbeidet med å fremme  Agenda2030 og “The Great Reset” som er en viktig del av innføringen av den nye verdensorden som vi kjenner fra åpenbaringsbokens advarsler om åpenbaringen av Antikrist og endetidens verdenssystem. Allerede nå bruker makteliten Corona-plandemien til å sette folk opp mot hverandre. Vaksinemotstandere blir på sosiale plattformer hetset og latterliggjort av Zombiene som blindt følger råd og ordre fra myndighetene. Allerede nå ser vi at endel tyr til sosiale medier og klandrer folk som ikke vil ta vaksinen -og folk som ikke vil ta vaksinen blir allerede syndebukker og årsaken til at alt er stengt ned.

Det vi ser skje nå er ikke overraskende. Et flertall av befolkningen er hjernevasket av skremselspropagandaen og opptrer som viljeløse Zombier som er nyttige redskaper for makteliten -som har planlagt dette svært lenge. Uenigheter omkring Coronaviruset, vaksinen og Covid-19 pass har allerede skapt motsetninger mellom mennesker, og dette er også i ferd med å splitte kristenfolket i to leirer. Noen kristne er så hjernevasket av Coronafrykt og hysteri at de har på seg munnbind fra de forlater sitt eget hjem. Det er patetisk, men også ustyrelig morsomt  å se kristne sitte alene i sine biler med bleie foran munnen. Det er nesten som om folk tror Covid er overalt og at de kan bli smittet av SMITTEN mens de alene kjører rundt med lukkede vinduer. Frykten for å bli et “smittetilfelle” i statistikkene ser ut til å trumfe både Guds løfter og sunn fornuft. Det er tydelig at fienden har lykkes med å skape de motsetninger han ønsker. Kristne vaksinemotstandere blir i økende grad hetset både av nyhetsmedier og i form av sosialt press. “Dersom ikke du vaksinerer deg er du med på å forlenge krisen, du forlenger nedstengningen og gjør ikke din “kristenplikt” i følge Vebjørn Selbekk og biskopene i frafallskirken. Coronaviruset splitter ikke bare folk på sosiale plattformer, men også kristenheten er dypt splittet i to leire. Den ene siden av kristenheten opptrer som zombier og følger blindt myndighetenes råd og ordre samtidig som de stempler alle som er kritiske til vaksinen for konspirasjonsteoretikere. Vi ser det igjen og igjen. På lederplass i dag stempler den besteborgerlige Kristiansandsavisen Fædrelandsvennen alle vaksinemotstandere som “ytterliggående”, -og i følge Klaus M. Schwab i WEF er vi en trussel mot menneskeheten. Vi ser vel alle tegningen. Først stemples vi som gale konspirasjonsteoretikere med tinnfolie rundt hodet, deretter som religiøse fanatister full av overtro og konspirasjonsteorier, og når hysteriet har fått vare litt lengre, blir vi syndebukker, terrorister og en trussel for menneskeheten. Veien fremover blir ikke lett, og den lette vei er å gå på kompromiss, bli en zombie som alle andre -som blindt følger ordre fra myndighetene som alle taler for globalistenes agenda. Skillet mellom oss og dem vil stadig bli større og når slike individ som Klaus M. Schwab i World Economic Forum tyr til slik retorikk mot folk som er skeptiske til å bli prøvekanin for legemiddelindustrien er det grunn til å rope et varsku -samt gjøre forberedelser på vanskelige tider.

We Are On The Verge Of The Most Dangerous Divide In Human History!!

Facebook Comments

13 tanker om “Klaus M. Schwab i World Economic Forum: Ikkevaksinerte vil bli en trussel mot menneskeheten

  • Jepp. Flertallet er vant til å følge ordre fra myndighetene, blindt og ukritisk. Sier myndighetene “hopp” så hopper folk. Sier myndighetene “kryp” så bøyer de seg ned på marken og begynner å krype.
   Mange finner endog støtte med å misbruke Romerbrevet kapittel 13 for å støtte sin underdanighet.
   Vi har sett hvordan navn som Birgir Hermansen igjen og igjen oppfordrer til blind underkastelse av ugudelige myndigheter.
   Jeg tror svært mange vil ta dyrets merke når det blir et krav for kjøp og salg.

  • Slike som deg hadde stått i fremste rekke blant nazistene når de skulle bure inne jødene. Vi vet hvordan det endte. Det er samme djevelskap som presenteres.

  • Z, Steinar flirer av VG. Ironi.
   Han synes ikke om verken vaksinen eller koranen.

  • Det er mange skullete hjernevaskede som tenker slik.
   Folk er vettskremt av ett år med propaganda og tankekontroll.
   Slik blir folk av å lese VG.
   Som Guds barn må vi slutte å drikke fra denne verdens urene brønner.

 1. Denne Klaus M. Schwab snakker ikke tull. Uvaksinerte vil miste menneskeverdet. De skal bort eller vaksineres. Vi så konturene av verdien av mennesker som ikke er vaksinert idag.

  I Karibien våknet en kjempe vulkan med et stort utbrudd som førte til fare for en del innbyggere på øya/øyene. Mange ble evakuert. Men det var kun vaksinerte som fikk evakuere. De uvaksinerte måtte være igjen og fortsatt bli utsatt for fare og død. Livet deres var ikke verdt å reddes.

  Slik kan det bli over hele verden etterhvert.

  • Fint med litt galgenhumor, forslår at Storting og regjering blir de første com påtvinges Astra Zeneca- som en test

 2. Har akkurat oppdaget parodi sajten deres! Synes den tjener på å “holde maska” hele veien! Og dere er ikke redde for å være litt “frekke”. Det liker vi! Det finnes også ekte gæringer og fanatikere som er morsomme, men dere rendyrker rollefigurene på en mer tilbaketrukket måte! Me like!!!

  6
  12
  • Blinde mann. Selv om du forsøker vil du aldri lykkes med å føre de utvalgte vill. Gud kjenner sine og har valgt ut sine.
   Du er ikke av oss, selv om du er utgått fra oss.

 3. Denne ufyselige personen Schwab drømmer om den 4 industrielle revolusjon der mennesket blir overflødig for de rikeste av de rike.
  Derfor må disse elimineres ved en gift-sprøyte som han selv aldri kommer til å ta.
  En 83 åring fylt med ondskap er det man kan se i denne mannen.

  6
  4
  • Helt sant, men Gud ser orndakapen i det råtne hjertet til denne mannen. En dag skal han stå foran Guds domstol, enten han tror på Gud eller ikke. Pengene han har, får hverken han eller hans etterkommere med seg i døden. Ikke vil de ha bruk for dem heller.

   Mennesker som får for mye makt, blir aldri mette. Denne mannen ønsker kun en ting. Mer kontroll over andres liv, for å føle seg mektig, og mer verdt enn andre. At han selv skal dø snart, virker det ikke som han helt har gått opp for ham.

   Denne typen mennesker er kanskje den verste typen terrorister. For det skjer så skjult og snikende. Personlig tror jeg også at sannheten er motsatt av hans påstand. Tror heller det er de vaksinerte som vil utgjøre en trussel for folkehelsa. Ikke de uvaksinerte.

   9
   4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *