Covid-19: Jonathans hjørne: Vaksinepass og angiveri -er det dette samfunnet vi ønsker?

Pastor Jonathan Briggs i Antiokia menigheten i Kristiansand spør i sitt innslag lagt ut på Facebook hva slags samfunn vi har fått, hvor parkerte biler utenfor en kirke eller et forsamlingslokale får noen til å ringe politiet. Er det et slikt samfunn vi ønsker, spør Jonathan Briggs i sitt innslag lagt ut på Facebook.

4 tanker om “Covid-19: Jonathans hjørne: Vaksinepass og angiveri -er det dette samfunnet vi ønsker?

 1. Elsker denne figuren!! Han vil vi se mer av! En ypperlig parodi på “selvgod og kul konspirasjonspastor”! (Kjenner ikke skuespilleren, men regner med at han er en “coming star”? Også rå på dialekten, selv om han bryter litt her og der! Forresten: skriver han vitsene selv, eller er det en gruppe av ghost writers? Uansett: stå på!)

  10
  13
 2. Anbefaler alle å se denne av Dr. Sherry Tennypenny. En kristen lege med mange års erfaring. Snakker om vaksinene på 4 min. Det er skremmende.

  Gå inn på brighteon.com og søk opp videoen med denne tittelen. Advar så mange dere bare kan. Avsnittet under er tittelen på klippet. Prøvde å legge inn link i kommentaren, men fikk det ikke til.

  4-Minute Video: Crossing the Blood-Brain Barrier – Dr. Sherri Tenpenny on The Hagmann Report 4/8/2021

  Denne plattformen sensurerer ingen. Så det må siles litt, men denne dama vet hva hun snakker om. Hun er kraftig sensurert, fordi hun sier sannheten. Mange legger ut videoer på denne plattformen, fordi de blir fjernet andre steder.

  5
  7

Det er stengt for kommentarer.