Pastor Paul Begley: USA og Russland på randen av krig

russland-hangarskipEtter noen dagers pause er Søkelys igjen på banen og skal vi tro den dramatiske tittelen pastor Paul Begley har satt sin siste video, er USA og Russland nå på randen av krig. I følge rapporter skal USA nå ha forflyttet store mengder fly og bombere til baser i nærheten av Midtøsten og i følge den russiske nyhetskanalen RT, skal Russland nå ha sendt sitt eneste hangarskip, admiral Kuznetsov og sju følgeskip til Middelhavet som svar på den amerikanske styrkeoppbyggingen i områder nær Midtøsten.

Skal vi tro budskapet fra pastor Begley står vi nå foran en større konflikt mellom de to atommaktene. Sjekk ut hva den velkjente You Tube pastoren har å si om den spente situasjonen mellom Russland og USA og sjekk ut innslaget fra RT om den russiske konvoien av krigsskip som er på vei til Middelhavet. Mandag kveld melder avisen VG at den russiske krigsmaskinen med sju følgeskip nå seiler nedover langs Norskekysten mens Nato følger det hele med vaktsomme blikk. “Det er den største demonstrasjonen av russisk militærmakt gjennom Norskehavet på flere år,” skriver VG om det russiske gigantskipet som seiler med kurs for Middelhavet hvor det skal kaste seg inn i krigen i Syria. En krig stadig flere tror kan utvikle seg til en konflikt mellom USA og Russland. Se klippet her

 

3 tanker om “Pastor Paul Begley: USA og Russland på randen av krig

 1. Det skjer også nye ting vedr. Forsvaret her hjemme. Vår basepolitikk har lagt fast siden krigens dager : Ingen utenlandske styrker skal plasseres fast på norsk territorium. Dette er nå i ferd med å endres. USA vil nå plassere 300 soldater ( US Marines ) fast i Trøndelag – Værnes garnison .
  Forsvarsdepartementet opplyser at det ikke er tatt politisk beslutning i saken – likevel er arbeidet startet ved Værnes garnison for klargjøring av motttak av US-soldater.
  Hva skal de gjøre der ? Jo, USA har lagret store mengder militært materiell i store fjellhaller der ( bl.a. stridsvogner ) – og disse lagrene må selvsagt forsvares i en fremtidig krig.
  Ellers har Sjøforsvaret nå fått 4 av våre fregatter operative ( av i alt 5 ).
  I dag har vi ca 40.000 HV soldater på landsbasis. Tidligere hadde disse soldatene lagret sine personlige våpen hjemme hos seg. Dette er forandret – disse våpnene er nå lagret i depot. Men Forsvaret har i sin visdom funnet ut at slik lagring blir for dyrt. Nå skal et SIVILT firma ta seg av lagringen av disse HV-våpnene. Forstå det den som kan …….

  Ture Andersen

  • Spennende Ture Andersen, vi lever i veldige profetiske tider og kristne flest har ikke anelse fordi de er opptatt av alt annet enn å søke Gud ved bønn og Bibel. Jeg har aldri i min tid som kristen sett maken til åndelig sløvhet enn det vi ser i dag.
   Mange rapporterer nå om faren for krig mellom Øst og Vest og dersom det kommer en krig, vil Russland mest sannsynlig sikre seg kontroll over store deler av Norge da vårt land har stor strategisk betydning. Når det gjelder norsk forsvarspolitikk står det nå verre til enn på mange år. Vi har knapt soldater, og vi kunne virkelig ha trengt verneplikten som vi hadde tidligere. Norske ungdommer er totalt utrent for krig. Her en video hvor pastor Begley taler om det mange følger som en stadig voksende fare og trussel
   https://www.youtube.com/watch?v=3_W7unipyw4

 2. Jeg var i England noen dager denne uken, og fikk lest noen ordentlige aviser. Det skjer faktisk mer i denne verden enn Johaug og Trump!!!

Det er stengt for kommentarer.