Sønderknust pastor snakker ut etter at hennes sønn tok Pfizers Covid-19 vaksine og fikk massivt slag og hjerneblødning på natten, erklært død dagen etter

En kjent kvinnelig pastor fra Trinidad er fullstendig sønderknust etter at hennes sønn døde dagen etter å ha fått skuddet med Pfizers Coronavaksine. Sønnen til pastor Marva Paschier fikk dosen med gift fredag 17 september og sent på kvelden da han hadde lagt seg ble han rammet av et massivt slag og hjerneblødning. Han ble i all hast sendt til sykehus og lørdag ettermiddag ble han erklært død. “Jeg sender denne beskjeden til statsminister Rowley og jeg ber han stanse dette nonsens fordi det dreper mennesker. Min sønn er død fordi han tok vaksinen,” sier Marva Paschier i sin beskjed til statsministeren. Hennes sønn døde på Mt Hope Hospital lørdag 18 september. Det var hennes yngste sønn som tok kvelden etter vaksinen. I Norge viser de siste rapporter at det har vært tre vaksinedødsfall i Norge siste uke, melder Malvind Børrensen på Facebook

Her en sønderknust mor og pastor deler her sitt smertelige budskap om hvordan giften i vaksinen tok livet av hennes sønn.

Den sønderknuste mor og pastor mistet i 2017 sønnen Denton “Gitta Dan” som døde brått og dette er en låt lagt ut på YouTube som Tribute til den avdøde gospelsangeren

 

Facebook Comments

9 tanker om “Sønderknust pastor snakker ut etter at hennes sønn tok Pfizers Covid-19 vaksine og fikk massivt slag og hjerneblødning på natten, erklært død dagen etter

 1. Det har lenge vært klart at disse vaksinene dreper folk. Både mor og sønn som skal være en ung mann i tjueårene kunne ha spandert litt tid på å sette seg inn i hva vaksinen virkelig er før de tok den.
  Kristne mennesker må slutte å lytte til myndigheter og MSM som er en del av Satans propaganda-apparat. Kristne må sette seg inn og gjøre grundige undersøkelser før de lar systemet fylle dem med slangegift som vaksinen er.
  Djevelens mål er at alle mennesker skal ta injeksjonen og han har sine redskaper til å påvirke. Massemedia, helsemyndigheter, politikere og også enhver som forsvarer og argumenterer for vaksinen.
  Gud vil holde disse ansvarlige for hvert liv som går tapt for den gift og for hver sjel som ender i evig fortapelse på grunn av denne slangegift.
  Roperid, Qanon, Birgir og mange flere er bare enkle redskaper for hans majestet døden,

  3
  5
  • Du skuffer meg Randi.
   Det er ikke fint å bare slenge ut grunnløse påstander eller beskyldninger.

 2. Kan Randi gi bare ETT eksempel på at jeg har oppfofdret noen til å ta vaksinen? Bare ETT ENESTE eksempel?

  • Egentlig trenger du ikke svare meg Randi. Du skal svare innfor Gud. Hva vil du svare DA?

   2
   1
 3. Det er trist at myndighetene benytter sin påvirkningskraft til å forlede menneskeheten. Presset er megastort gjennom mediene, og Satans apostler som Qanon, Birgir Hermansen, Roperid med flere er lik mange andre på kloden med i globalistenes rekker. Kjell Andersen er også medansvarlig for de døde av Covid 19, fordi han slipper til disse satanistene.

  5
  2
  • Du er virkelig i mot ytringsfrihet JV?
   Et kommentarfelt uten motargumenter og uenighet blir ganske kjedelig.
   Det er jo ikke et pinsemøte hvor alle skriker ja og amen i kor.
   Det er vel få steder det står så mange advarsler mot vaksinen som i Søkelys?

   1
   3
  • Bibelen oppfordrer oss alle til å holde oss unna satanisme. Vaksinen er satanisme. “Hva samsvar har rett med urett”, sier Bibelen.

   4
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *