Steve Cioccolanti: Jordskjelvet i Australia -et tegn fra Gud til landets ledere som har omgjort landet til en politistat

Shocking police brutality as Australia increasingly becomes a police state. Pastor Steve Cioccolanti gives a Biblical perspective on The AUSTRALIAN EARTHQUAKE of Sep 22nd. What’s the Christian Meaning? Who is it Warning? How should we prepare? er blant de spørsmål pastor Steve Cioccolanti stiller i sin siste video. Pastor Cioccolanti som benekter påstandene fra en tvilsom YouTube kanal avviser påstandene om at han har vært gift med tre forskjellige kvinner. Gud har ikke behag i at de australske myndigheter har omgjort Australia til en politistat, et diktatur og bruker derfor jordskjelv for å advare

Fra nettsiden til Grace Bride

I følge Cioccolanti er dette løgner fienden har plantet, og den eneste kilder som hevder dette er nettsider kontrollert av personene som står bak YouTube kanalen Grace Bride. En kanal som også hevder at Corona-viruset er noe som er skapt av frimuerer i allianse med katolikker og kristne som tror på den treenige Gud. Covid-19 er “the white men’s covid-19 conspiracy on China,” er blant andre budskap som blir fremført av Grace-Bride.  Ingen må være overrasket over at det finnes krefter som utgir seg for å være kristne som tar i bruk løgn for å sverte kristne personligheter. Blant de andre påstander som serveres fra “Grace Bride” var reformatoren Martin Luther en horedatter og dem som er døpt i Faderen og Sønnen og Den Hellige Ånds navn, er døpt inn til den babylonske hore. I følge Grace Bride er også Martin Luther “syndens menneske” som fortsatte å undervise læren til Vatikanet. I tillegg var Luther også en høyt ansett frimurer -så er man døpt i regi av de tradisjonelle kirkesamfunn (skjøgens døtre) -er du døpt til horen og din dåp blir ikke ansett som kristen dåp, er det virkelige budskapet fra kanalen som sprer ryktet om at Steve Cioccolanti er gift flere ganger. Noe Steve Cioccolanti selv hevder er en løgn.

Pastor Steve Cioccolanti som i videoen forteller at han tror at jordskjelvet som rammet Australia 22 september er et tegn fra Gud for å advare landets politiske ledelse. Et svært interessant budskap som avdekker hykleriet og maktovergrepene som skjer i det tidligere demokratiske landet Australia. Et høyaktuelt og alvorlig budskap fra pastor Steve.

Facebook Comments

7 tanker om “Steve Cioccolanti: Jordskjelvet i Australia -et tegn fra Gud til landets ledere som har omgjort landet til en politistat

 1. Jehovah Gud sender i dag ikke spesielle naturkatastrofer over enkeltnasjoner.. Men Han har sagt at jorden generelt vil erfare slike katastrofer. Grunnen er at jorden fortsatt ledes av Satan Djevelen, og at Gud fortsatt ikke driver aktivt vedlikehold av planeten. Dette vil endre seg når Riket slipper til etter Harmageddon. Da vil atter livsnødvendig vedlikehold påbegynnes og vedvare i all evighet. All den elendighet vi i dag erfarer er derimot forhåndsprofetert av Jehovah og Kristus i Bibelen. Blant annet i Matteus 24.

  • Riket er allerede her, ifølge Luk. 17, den er på innsiden av de som bekjenner Jesus som Herre, og følger Ham. 1000 år med fred, er bare hva Gud startet med på pinsedagen, da ilden falt og de talte i tunger.

 2. Nå er det full gjenåpning, hva sier alle dere som sa denne dagen aldri kom nå?

  Hvor ble det av denne vaksinetvangen dere snakka om?

  • Det er tvang i praksis. Noen steder mye verre enn her. Kan ikke sammenlignes med vår hverdag.

   Diskrimineringen kan likevel merkes her også. Vi får se. Skal uansett ikke ha den ekle gifta selv.

  • Nå snakker jeg altså om Norge hvor det har vært og er frivillig.

   Min respekt for ditt valg er derimot ingen menneskerett, eller noe du på annen måte har rett på.

   Ingen har rett til at folk ikke skal synes valget deres gjør dem til en egoistisk dust.

   Og på hvilke måter menet du det er snakk om tvang i Norge. (Husk at andre lands reiserestriksjoner er utenfor Norges kontroll)

   1
   2
  • DE har ikke avsluttet influensa pandemien, og et advokatfirma, ifølge NRK, lærer bedrifter i at kun ansatte med vaksinepass kan komme inn – og mener de ikke bryter norsk lov. Er det da frivillig. ..?

 3. Folk må slutte å tillegge hendelser meninger de ikke har. Jesus sa at vi ville ha timg som jordskjelv, ekstremvær, og et forferdelig samfunn som har vendt Gud ryggen i fremtiden. Et kaldt samfunn, uten kjærlighet.

  Det betyr ikke at han ikke kan sende naturkatastrofer, men folk må slutte å si «Herren har sagt» når han ikke. Har sagt. Eller «Gud sa til meg», når Han ikke gjorde det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *