Christensen har fått ny jobb som bussjåfør

Evangelist og blogger Jan Kåre Christensen som ble oppsagt fra Unibuss har fått ny jobb som bussjåfør. Denne gang skal Christensen kjøre for Ullern buss og i følge en epost begynner Christensen i sin nye jobb allerede mandag. Dermed slo ikke spådommene om livsvarig arbeidsledighet og økonomisk ruin til. Allerede mandag kan busspasasjerer glede seg til å møte Christensen bak rattet i bussen. På Facebook har flere gratulert Christensen med den nye jobben. Dermed slipper Christensen å være arbeidssøker i NAV regi. Vi får bare gratulere med ny jobb. Christensen ble som kjent oppsagt fra jobben i Unibuss etter kundeklager som reagerte på at han hørte på kristne radioprogram.

Facebook Comments

25 tanker om “Christensen har fått ny jobb som bussjåfør

  • Birgir Hermansen:

   Takk, ikke bra å gå uten jobb.
   Men har egentlig vært opptatt hele veien.
   Men ja, takk.
   Gleder meg veldig til å komme i jobb igjen!
   Gud er god!

   3
   1
 1. Underholdningsavdelingen i Søkelysredaksjonen har dermed sikret seg mye moro i tiden som kommer. Leserkretsen kan forberede seg på mye gla’nytt.

  6
  1
 2. Det er bare å gratulere. Gud velsigner alltid de som står i mot og kjemper mot myndighetene når de har urette krav og regler.
  Det er alltid en vei videre.

  4
  2
  • Undersøker vi Guds angivelig straff og belønning seriøst og grundig, er det null sammenheng mellom tro, religiøse gjerninger og teologi på den ene siden og positive eller negative konsekvenser på dem andre.

   Greit nok at man ønsketenker og dikter opp slike årsakssammenhenger, men virkeligheten forteller at de ikke fins. «Dessverre» vil noen si. «Heldigvis» sier andre.

   Moderne, sekulær ateisme, kunnskapsbasert humanisme og liberalt demokrati har brakt mer glede, lykke og velstand enn overtro, religiøs dogmatisme og patriarkalske teokratier.

 3. Så flott 🙂
  Nå slipper han ubehagelige arbeidsgivere og kolleger. Gratulerer så mye med ny jobb Christensen 🙂

  4
  1
  • Anonym anonymusen:

   Takk, ikke bra å gå uten jobb.
   Men har egentlig vært opptatt hele veien.
   Men ja, takk.
   Gleder meg til å komme i jobb igjen!
   Gud er god!

   5
   1
 4. Men dette forandrer ikke det at han har en satanisk svinsk moral og etikk. Jeg trodde at man tok avstand fra slike personer og satanisk livsstil og moral i Søkelys. Men her er det slik at en slik moral og livsstil hedres og æres i Søkelys.

  Men der også tillatt for et satanistisk menneske med en svinsk livsstil å ta seg arbeide. For all del.

  10
  • For en stygg måte å ordlegge seg på. Masse ugressord fra deg, og helt ubegrunnet. Sier mye mer om deg enn om Christensen.

   Nei, han er ikke perfekt, og ja, han gjør feil som alle oss andre, men han er i hvert fall ærlig. Det viser god karakter. Det er heller ikke umoralsk, satanisk, eller svinsk å si fra, når man blir urettferdig behandlet.

   Han har sagt ifra om diskrimineringen på arbeidsplassen sin, og det med rette. Han har blitt mobbet ut av jobben sin, helt uten grunn. Noe som viser hvor lite frihet og ytringsfrihet vi faktisk har igjen. I stedet for å forsvare den, er du med på å rive den enda mer i filler, basert på noe så primitivt som antipati.

  • Og en ting til. Bibelen sier ingenting om at Gud har en hammer. Jeg har i hvert fall ikke sett et bibelvers skrive noe om det.

 5. Etter rytteren på den hvite hest , kommer rytteren på den røde hest ….

  3 VERDENS KRIG KOMMER !!!

  VÅK OG BE !!!

  1
  2
  • Ha ha!

   Minner om at ulike overtroiske dommedagsprofeter har garantert for opprykkelser, verdenskrig og Jesu gjenkomst hver eneste måned i mange år.

   Selvsagt vil det komme konflikt og katastrofer, men Bibelen er ingen god tidstabell.

   God gjenåpning til alle, også egoistiske vaksinemotstandere!

  • Så du tror det er over ? se på hva som skjer i Israel , de ligger ca 6 måneder før oss i vaksineringen …

   3
   1
 6. Rune Lye.

  Du tar nok feil når du sier at 3 verdenskrig er resultatet av ansettelsen av Jan Kåre Christensen i det lille buss selskapet Ullern Buss.

  Men de neste ukene vil vise om du har rett i dette.

  • Innlegget jeg skrev var egentlig ment og være på en annen artikkel, men så har jeg på enn eller annen måtte klart å poste det feil.

   Men litt morsomt er det , og ikke for å fornærme noen så kan en jo koste på seg litt humor.

   I Valdres profetien står det at 3 verdens krig skal starte med en liten ubetydelig konflikt , men den stopper ikke og den utvikler seg til en stor konflikt.

   Jan Kåre jeg ønsker deg all lykke til i ny jobb og sørg nå for at du ikke er årsaken til 3 verdens krig , noen ganger er det bedre å svelge stoltheten, ta ett tap og gå videre.

   Mvh
   Rune Lye

 7. Søkelys.

  Jan Kåre Christensen ble sparket fra sin tidligere arbeidsgiver etter tyverier fra dem og et annet selskap.
  Jeg trodde at Søkelys tok avstand fra tyverier. Men jeg tok altså feil.

  1
  5
 8. Ullern Buss er det buss selskapet som Jan Aage Torp med kone og menighet alltid leier for turer ut i Sørkedalen, Maridalen og til lengre turer til skogene lenger øst.
  Flere av disse turene er innhøstingen av sopp som menigheten har kultivert i all stillhet og kristelig kjærlighet til utenomjordiske opplevelser.
  Ullern Buss blir nå fra i høst også full av broderlig kjærlighet mellom disse to vel aktede pastorene som elsker hverandre.

  • Jan Kåre Christensen.

   Det er ganske utrolig at du som såkalt kristen forkynner lyver om grunnene til at du fikk sparken fra din tidligere arbeidsgiver. Ved minst to anledninger har du begått tyveri. Noe du ikke har benektet at du har gjort.

   Vet du virkelig ikke forskjellen mellom dine egne eiendeler og andres eiendeler ? Eller er det slik at du lyver av ren vane ? Eller er det slik at du mener at dine tyverier er helt legitimt ?
   Eller er det slik at du ikke kjenner de ti bud ?

   Ellers lykke til.

   2
   3
  • Største tøvet jeg har lest.
   Jeg har aldri stjålet noe i hele mitt voksne liv, dette er ryktespredning!
   God Jul og Godt Nyttår med dine løgner, ferdig arbeid!

   3
   1
  • Jan Kåre Christensen.

   I den enigheten om opphør av arbeidsforholdet mellom deg og din tidligere arbeidsgiver erkjenner du at du har stjålet fra dem og en annen part.

   Hvorfor lyver du ? Eller vet du ikke forskjellen mellom dine egne eiendeler og andres eiendeler ?

   2
   2
 9. Jan Kåre du er ingen kristen. Du fornekter Herren Jesus som Gud og dermed kollapser alt som heter kristen tro.. Tror det er bra du fokuserer mer på busskjøring og dropper alt som heter “bibellærer” og “forkynnelse”, for det er ikke noe du forstår eller har peiling på. Vend om i tide.. HERREN er nær.

 10. Unibuss er ferdig med JKC, men ikke Ruter.

  Ullern kjører noen av de aldersvennlige rosa bussene for Ruter?

  Tenker vi ikke har hørt det siste her….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *