Flere fullvąksinerte = flere cóvid relaterte dødsfall -Norge åpner opp med nesten 500 prosent flere smittetilfeller nå enn på samme tid i fjor

I juli var det 5 Corona-relaterte dødsfall i Norge. I august måned var tallet øket til 22 og hittil i september har vi hatt 28 Covid-relaterte dødsfall. Med litt andre ord. Jo flere som vaksineres, jo flere dør. “-Det var jo meningen det skulle gå motsatte veien? At når man oppnådde et visst antall fullvaksinerte i befolkningen, så var alt omtrent over. “Skynd dere å vaksinere dere slik at vi får slutt på pandemien”, het det. Vaksinene skulle også lindre sykdommene og føre til færre døde. Istedet øker nå antall dødsfall knyttet til covid i Norge,” skriver Malvind Børresen på Facebook.

“Vi har allerede 28 dødsfall i september – det er over 20 mer enn for to måneder siden – og vi har enda en uke igjen av september. Og prosenten vaksinerte innbyggere er samtidig det høyeste i Norge så langt. Er det noe galt en plass i det vi er blitt fortalt fra helsemyndighetene, mainstream media og regjeringen? Kanskje vaksinene ikke gir den effekt man hevder? Kanskje gjør de bare saken verre?,” spør Børresen i et innlegg postet på egen Facebookside. Sammenlignet med tilsvarende periode i fjor har antall Covid relaterte dødsfall gjort et kjempebyks. I perioden første juli til 24 september har 55 dødsfall vært Corona-relatert, og dette med vaksinen. I fjor i samme periode ble 11 dødsfall i samme periode tilskrevet Covid-19. Den 23 september 2020 ble det registert 123 nye smittetilfeller i Norge, og tallet for 23 september 2021 var 721. Med andre ord er smitten nå nesten 500 prosent høyere enn på samme tid i fjor. Solberg-regjeringen som nå velger å åpne opp ser ut til å satse alt på ett eneste kort, vaksinen. Og det en vaksine som verken gir “beskyttelse”, hindrer smitte eller sykdom -og heller ser ut til å eskalere tallet på døde. Den avgående regjeringen ser ikke ut til å ville forlate regjeringskontorene med landet i delvis nedstengning, og skyver nå videre ansvar for plandemien over på Jonas Gahr Støre og de rød/grønne. Erna forlater kontorene mens nordmenn flest må forberede seg på stadig flere Corona-relaterte dødsfall. “Covid vaccine effectiveness & percentages of deaths in all countries. “Basically, there is a greater tendency of infection in a nation with a higher percentage of vaccinations”, skriver Simon Friis Larsen på Facebook.

Høyere smitte og dødstall en på samme tid i fjor

Mens Norge feier gjenåpning av nærmest alt fra i morgen, er mange andre land fremdeles i hel eller delvis lockdown. Dette skyldes primært at smittetallene nå er langt høyere enn på samme tid i fjor. Den 22 september 2020 hvor vaksinen ikke var tilgjengelig ble det registrert 319 000 nye smittetilfeller i gjennomsnitt i uken fra 19 til 25 september. Tallet nå ser ut til å være omlag 530 000 nye smittetilfeller daglig. Også de internasjonale dødstall er høyere i år enn i fjor. Den 22 og 23 september 2020 ble det registrert henholdsvis 5762 og 5853 Corona-relaterte dødsfall. I år på samme datoer er tallene henholdsvis 9360 og 8707. Med andre ord har vaksinen heller gjort vondt verre ellers kan en forklaring være at de daglige Corona-dødsfall også inkluderer folk som har dødd av vaksinen. Målt i antall dødsfall og antall smittede og syke kan ikke vaksinen sies å være noen stor suksess -selv om media og vaksinepushere ønsker å fremstille det slik. Når vi ser verdensoversikten -kan det se ut som om jo mer vaksinert befolkningen er, desto høyere smitte og dødstall er det.

“Den hvite og vaksinerte manns plage”

En av de verdensdeler som er minst vaksinert er Afrika. Her ble det registrert henholdsvis 15044 og 13413 nye smittetilfeller de siste to dagene. Samlet over hele Afrika ble det registrert 124 og 155 nye Covid-relaterte dødsfall de siste to dagene. I Europa ble det registrert 133,487 og 131,236 nye Covid-tilfeller i samme tidsperiode. Det ble registrert 1927 og 1839 Covid-relaterte dødsfall. I Nord-Amerika er tilsvarende tall 168,295 og 160,791. Tallet på døde de siste to dager var 3121 og 3397. Covid-19 ser dermed ut til å være den hvite manns plage som henger sammen med vaksinen. Jo mer vaksinert en befolkning er, desto høyere skår på Covid-statistikkene ser ut til å være status. Nå som Erna Solberg og regjeringen har bestemt seg for å nedeskalere Corona-trusselen er det grunn til å forvente at smittetall og smittestatus blir mer usynlig i avisene. Man må jo late som om vaksinen virker og er en velsignelse.

3 tanker om “Flere fullvąksinerte = flere cóvid relaterte dødsfall -Norge åpner opp med nesten 500 prosent flere smittetilfeller nå enn på samme tid i fjor

 1. Det er store løgner om at folk dør av covid. Folk dør av alt mulig hele tiden. Det sies at det har dødd 4,5 millioner av covid siden febr. 2020. Men i samme periode har det dødt 85 millioner av ulike årsaker, som alderdom, sykdom og ulykke. Noen år dør det 2000 mennesker i Norge av “uskyldig” influensa som folk tar for gitt. Covid kan kalles en kraftigere luftveisinfeksjon enn en normal influensa. De fleste som dør er gamle mennesker som snart skal forlate denne verden uansett. Covid var aldri en pandemi men en luftveisinfeksjons epidemi. WHO endret definisjonen på en pandemi, slik at vi endte opp med en falsk PCR smittepandemi der recovery var 99,5%. Det man forbinder med pandemier var f.eks svartedauden der faktisk var massedød og store befolkningsreduksjoner. 2/3 av Norges befolkning døde. Da snakker man pandemi.
  Så den 25 september 2021 l. 16.00, slutter pandemien. Det er politisk bestemt, akkurat som da de innførte lockdown 12 mars 2020. Så hele denne pandemien var kun politisk styrt, drevet av falske PCR tester.

  • Smitteantallet må da gå i været slik som folk stimlet sammen i går kveld, og kommer til å samles framover…Vaksinen har vist at den ikke virker som tradisjonelle vaksiner; fullvaksinerte blir smittet, blir syke og smitter videre. Det er ikke det jeg forbinder med en vaksine. Får fullvaksinerte alvorlige senvirkninger kan de jo ikke søke erstatning fra produsentene av vaksinene, de er fritatt for det.
   Men blir det slik at uvaksinerte folk som smitter fullvaksinerte blir erstatningspliktige? Men hva om en fullvaksinert smitter en uvaksinert? Dette henger ikke på greip.
   Det virker som om de uvaksinerte skal bli hakkekyllinger. Men får håpe fornuften seirer.
   Det jeg tolker ut av artikkelen, er at arbeidsgivere ikke vil ta støyten om fullvaksinerte blir smittet og vil ha vaksinetvang, og vil ha fullmakt til å avskjedige folk. Da kan man jo heller ikke søke NAV om arbeidsledighetstrygd siden man selv har påført seg arbeidsledighet…

Det er stengt for kommentarer.