Planlegger du å bli vaksinert -her er hva som kan ramme deg

Covid-19 vaksinen gir mange bivirkninger som kan minne om demonbesettelse. Legene vet ikke hvorfor pasienter får anfall, ukontrollerte skjelvinger og har også ikke spesielt mange medikamenter å stille opp med når vaksinen påvirker sentralnervesystemet og skaper nevrologiske forstyrrelser. De som blir rammet kan jo bare håpe at kraften i vaksinen slipper taket, selv om mange rapporterer om at slike reaksjoner kan vare i flere måneder. Men den verste bivirkningen av vaksinen kan bli død og en kald, mørk grav hvor dine kjære kan sette ned blomster på sommeren og kranser og lys til jul.

 

Facebook Comments

26 tanker om “Planlegger du å bli vaksinert -her er hva som kan ramme deg

 1. Sånn jeg ser det – er det en blanding av å åpne opp for urene ånder (jeg har blitt befridd fra mer enn 30 ånder i det mektige Jesu navnet – og jeg vet hvordan det føles når ånder kommer inn, når man synder – men også når de går, hvor følelseslivet blir snudd til ett mer sunt sinnelag), og for å tillate blodet ditt å bli forurenset – som du kan se på denne videoen jeg forsøkte å oversette;

  https://opprettholdende.wixsite.com/korona/post/en-mikroskopisk-unders%C3%B8kelse-av-blodet-til-vaksinerte

  Jeg har jo studert dette med Nephilim litt – altså det som bibelen definerer som kjempene på jorden, 1 Mos. 6. Og man kan si at falne engler (guds sønner) ektet kvinner (mennesker) og fikk Nephilim – de blandet ut blodet, og manipulerte DNA – og ut kom det kjempene på jorden, onde skapninger. Dette er også hva Dyrets merke handler om – derfor kan man ikke bli frelst, om man tar dette merket. Det står tydelig i Åpenbaringsboken – pga DNAet blir ukjent, i forhold til hvordan Gud skapte deg! Frelsen er kun for mennesker!

  Jeg tror ikke at vaksinene er Dyrets merke enda – men det kan bli det etter hvert. Men du får forurenset blod – og spike proteinene – som budbringer Rna – som er produsert i ett labarotorium) gir nye beskjeder, og starter heftig produksjon av disse proteinene – og disse kan påvirke alt i kroppen – også gi deg Demens. Det er også funnet jern i vaksinene – og det klarer ikke kroppen å bryte ned.

  Disse Spike proteinene har makt til å gå tilbake, og manipulere også DNA`et – pga vaksinene – jeg tror det da bare er en liten del av DNA` et. Man skulle tro det var Dyrets merke – men likevel, jeg tror det ikke helt enda. Det er enda mulighet og angre – gå til Gud – og Han kan faktisk opprette deg. Jeg tror iallefall det. Og man kan bli befridd – Jesus lever enda! Og har all makt i Himmel og på jord!

  Men kristne som tar dette – som burde vite bedre – jeg har noen venner som har tatt pfizer – og det gjør meg veldig vondt. Men de vil ikke høre – de gjør det bare behagelig for seg selv. Dette er trist – fordi om de er friske nå – så er ikke det sikkert at de er det om eks. 6 mnd – eller ett år etc.

  3
  2
  • Jeg så at Svein Magne Pedersen delte dette på Facebook i kveld:
   “Mann på Helgeland tok 1. sprøyte for noen uker siden. Ble syk. Forbønn.To dager etter dannet det seg en boble under kneet.
   Etter at mannen hadde tatt sprøyten fikk han vondt i den venstre armen. Den ble for en tid lammet. Det samme skjedde med det høyre benet hans. Store smerter der, samt en trykkende hodesmerte. Deretter kom det mange bitte små bobler under det høyre kneet som etter hvert samlet seg til en stor boble på størrelse med fire femkroner under det høyre kneet. Da han dusjet, brast boblen og væsken kom ut. Store smerter. Det var ikke vann, men et stoff, etsende væske, som svidde på fingeren hans. Det virket som om sprøytegiften kom ut av kroppen på denne måten. Først var det vondt i såret, men etter et par dager begynte såret å gro og smertene forsvant. “Nå er jeg i bedre form enn før jeg tok sprøyten!” sa mannen glad på telefonen i dag. Han angret på at han tok sprøyten og vil selvsagt ikke ta den andre giftsprøyten. Historien forteller litt om hva som blir sprøytet inn i kroppen på godtroende nordmenn. Hva skal de gjøre som angrer på at de har latt seg forlede til å ta denne “vaksinen”? Gud har makt til å restarte kroppen gjennom et under. Jesus sa: “Rens spedalske!” Gjennom troens bønn kan vi bringe giften ut av kroppen, slik jeg nettopp har beskrevet i eksemplet over. Ta gjerne kontakt i arbeidstiden. 381 50050. mjl@mjl.no

   1
   4
 2. Det virker veldig rart at millioner av leger og forskere over hele verden skulle delta i en sammensvergelse for å utrydde mennesker gjennom et vaksineprogram.

  Det er også vanskelig å tro på ekstremt ensidige blogger og tilfeldige individualister som gjør krav på å ha mye mer innsikt enn andre har. Statistikken sier at av de som ble vaksinerte for en god stund siden er 40% imune. 60% av de andre kan bli smittet men sannsynligheten for alvorlig sykdom er redusert med 90%. Og etter en slik smitte er de nesten helt imune mot covid19.

  Det konspirasjonsteoretikerne spiller på er blandingen av komersielle økonomiske interesser, politikk og smittevern. Av dette koker de opp sine egen spikersuppe.

  Det er to ting de burde forstå. For det første. Utrykk som f.eks “dyrets system” kan bare kalles sektriske spekulasjoner. Det ville være veldig rart om en livsfarlig vaksine skulle brukes for promotere oppsluttning om et diktatur. For det andre. Hvis covid-vaksinen var så farlig burde det eksistere statistikk som viste dette. Tilfeldige eksempler av mange hundre millioner vaksinerte er bare spekulativt. Men det er godt kjent at plaseboeffekter av konspirasjonspropaganda er et problem.

  Jeg har snakket med ganske mange, både fagelig kvalifisert helsepersonell og vanlige folk, men ingen kan bekrefte de voldsome bivirkningene fra vaksinen. Jeg har derimot fått bekreftet at enkelte har blitt langvarig syke av covid-smitten.

  Det å blåse opp en sak til konspiratoriske megadimmensjoner fordi man ikke kjenner bivirkningene på sikt er usakelig og “youtubespekulativt”. Det er som å påstå at alle som ser på sokelys vil miste kontrollen over sine egne tanker og bli styrt av en sekterisk åndsmakt.

  • Enig i bl.a. «Det er også vanskelig å tro på ekstremt ensidige blogger og tilfeldige individualister som gjør krav på å ha mye mer innsikt enn andre har»

   Jeg heller nok mer mot det at folk i hele verden har blitt lurt litt, at sannheten kommer ikke frem.
   Noe er på gang. Dødstall, døde AV eller døde MED finner vi aldri helt ut av.
   Færre døde under covid i 2020 enn ellers har jeg forstått (?) og hvor ble det av vanlig influensa- døde? Vanlige influensa-syke? Vi går aldri helt riktige svar. Men en dag kommer da vi vet om det var en plan eller ei. (Hva jeg helst tror det er. Men egentlig ikke så viktig) Statistikk leste jeg mye tidligere, men det forteller ikke helt sannheten. Men vil også gjerne lese fra dem jeg ikke er enige med.

   Kom til å tenke på en kommentar fra Bjørn til meg tidligere:

   « Hannah
   Har du ennå ikke forstått eller oppdaget at alle sider og konservative facebook sider har sine “Qanon”?
   De har massiv tid til å forsøke å undergrave motstand mot vaksinen.
   De er her, de er på Svein Magnes Facebook, de er på Ludvig Nessa, de er på David Auke og de er på Document.no når de publiserer noe vaksineskepsis. Også på Malvind Børresen dukker de opp, sprer sin propaganda og er åpenbart lønnet for å gjøre det.»

   Vet ikke jeg
   ( jeg et ikke inne der å leser, så kan selvfølgelig ta feil nå, men kjenner til hva de står for alle tre)
   men kan tenke meg at de som liker å være inne på disse sidene er enige i det meste , og folk synes de tre har rett i det meste….ting slukes rått uten å undersøkes, og det kjennes så godt å være enige. Og sier man noe annet så er man på vei til helvete eller noe sånt… (derfor interesserer det meg lite å gå inn der)

   Det jeg ville si -at HVIS de er der Bjørn, så er jeg glad for det.

   Og Bjørn har visst beviser for at de han ikke liker å lese kommentarer fra er lønnet også…

   Og Rune vet hvem Qanon er.
   (Ooops? Har han ringt Kjell og spurdt eller noe? Tror Ture gjorde det med meg en gang. Han var veldig opptatt av at jeg kunne være en mann. Jeg stoler på Kjell jeg. Håper ikke jeg tar feil) Så Rune, du har navn og bosted på Qanon?

   Rune sutrer om at Qanon er feig og ikke gir seg til kjenne. Seriøst Rune?
   Jeg hadde aldri gitt meg til kjenne for en som deg. Det er da helt ok med det navnet vi velger selv. Finn deg et annet forum sier jeg da.

   Du har fremdeles ikke vendt om fra stygge kommentarer Rune, og jeg KAN ikke forstå at en som kaller seg kristen ikke ser selv at dette er veldig galt. Hva sier Bibelen om dette? Har du lest bibelverset fra Qanon nå da?
   3. gang jeg spør…

  • Skjønner godt hva Rune Lye mener med at han «kjenner» denne Q? Han står da også fritt til å besvare eller ikke besvare de spørsmål han ønsker. Er mye enig med Rune angående Q, og det er at samme hva han får av lenker og fakta om døde, er det alltid et «men». Det virker for meg som en taktikk som brukes for å trøtte ut sine motstandere med andre meninger, det er en velkjent taktikk som brukes av mange. Han påstår selv han er forutinntatt, med den holdningen gidder vel ikke noen ta til seg annet enn hva de selv mener, selv om andre som har bedre greie på det også bør få si sitt uten å bli møtt med forutinntatthet.

  • RUNE OG JORUNN

   Rune, svar til deg under den videoen om dama Dr Carrie Madej .

   Du har heller ikke forstått ennå at Qanon støtter meg like mye i valget om jeg har tatt vaksinen eller ikke tatt den.

   Det må snart ta slutt med dette tullet.
   Kristne med og uten vaksinen skal møtes i himmelen.

   Jorunn, kommentar fra meg for lenge siden , men det kommer sjelden svar fra deg, hva mente du med høsttid nå?

  • Det du nevner ang Qanon har jeg tenkt mange ganger.
   Om han er/ ikke er, er ikke det jeg reagerer på.
   Kommentarer og svar han får er ganske så syke. DET er hva jeg reagerer på.
   Uansett hva du sier, at du forstår Rune, så har han sagt at han vet hvem han er. Han lyver eller ikke.

  • Til Spikersupen , du mener at det er for mange oppegående folk , til at Davos gjengen kan klare å lure folk med en falsk pandemi , hvor hvar disse oppegående folkene på 30 tallets Tyskland ?

   Hanna , jeg ser ingen grunn til å svare deg , du har latt deg smitte av samme ånd som Qanon.

  • Voldsomt så hissig du var da. Når Rune Lye sier han «kjenner», forstår jeg godt hva han mener med det. Dvs, retorikken en bruker i diskusjoner, er gjenkjennelig. Hva er problemet med det? Skjønner godt han ikke gidder å svare. Holder meg i grunnen mest mulig unna kommentarfeltet på Søkelys, da jeg rett og slett blir provosert over at man skal glatte over og diskreditere andre med stadige spørsmål som man kan gå og finne ut av selv hvis man gidder.

  • Forstår ikke helt Betina…

   Den kommentaren min må ha blitt veldig misforstått. Er ikke hissig i det hele tatt. Reagerer som sagt på dette som er en stygg tone.
   Du ser Qanon svarer høflig?

   Du har misforstått. Det er sorg jeg kjenner på.

   Men helt greit dette for meg. Har bare forsøkt å si fra jeg. Dette skjer hver gang jeg sier fra i kristne kretser.

   Jeg har blitt korrigert og blitt snakket til her jeg også. Flere ganger. Og har prøvd å ta d til meg. Vi har alle noe å lære her inne.

  • Hannah, jeg har selv kommentert at det er lite konstruktivt å kalle hverandre herfra og til h…Jeg må rett og slett innrømme at jeg blir provosert av hvordan ting blir vridd og snudd på. Derfor er det bedre jeg tenker meg om før jeg i det hele tatt kommenterer, og det er for at jeg skal slippe å sitte igjen med dårlig samvittighet. Jeg kan også være skarp i kantene, men det gagner meg ikke. Gud ønsker ikke at jeg skal bruke harde ord som jeg angrer på i ettertid. Han ser våre motiver i alt vi sier og gjør, det er jeg veldig klar over og takk og pris for det, for da kan jeg snu meg mot lyset og ta på meg Guds briller som er mye bedre enn mine. Så har jeg misforstått deg, så beklager jeg det Hannah.

  • Helt greit det Betina 😊
   Vet du har forklart lignende om deg selv tidligere og det er bare flott.

   Men det var noen annens uhøflighet dette gjalt😊

   Etter kommentaren han nettopp gav meg så er det jo helt klart at jeg angrer på at jeg gadd bruke tid på å svare han i den saken jeg nevnte. I ettertid ser jeg jo at det hele er en stor vits, har velsignet ham, stilt spørsmål, svart på spørsmål osv. Han selv og mange her inne forsvarer hans oppførsel. Det er selvfølgelig ikke bra. Han mener også helt klart at Qanon ikke er et Guds barn. Da mener jeg Runes oppførsel er desto verre.

   Min mening og ferdig snakket. Jeg ser det bærer ingen vei allikevel. Det ligner svært mye på det som skjer i de fleste menigheter når noen bare får holde på.

   Mc Arthur hadde stoppet dette stygge uhøflige snakket for lenge siden.

  • Hadde Rune Lye blitt smittet av samme ånd som Hannah og Qanon, hadde han sluttet å lyve.

  • Det er Birgir Hermansen som er av en annen ånd.
   Har for lenge siden konkludert med at Birgir Hermansen står på feil side i konflikten og har en helt annen ånd enn Jesu Kristi etterfølgere. Vi har sett hvordan arrogante Birgir og arrogante Qanon sammen med arrogante Roperid skriker og fråder av raseri mot de som er virkelig kristne. De som tilhører den utvalgte skare.
   Jeg tror nok at Qanon og Birgir Hermansen kan finne nåde og tilgivelse hos Gud dersom de omvender seg fra sin dårskap -selv om jeg er redd de allerede er forherde syndere. Om dere er i stand til det. Søk Gud om nåde og renselse fra vaksinen.
   Gud kan omgjøre den negative forandring vi har sett i deres vitnesbyrd etter at trengselstiden begynte.
   Hver ikke så stolte og forherdede at dere avviser Han som faktisk kan rense ut slangegiften dere har tatt.
   Siden dyrets merke ennå ikke blitt plantet inn i vaksinen er det faktisk håp og mulighet til at Herren kan helbrede deg. Tilslutt en advarsel: Ta ikke flere doser av giften. Be Herren om å avgifte deg fra vaksinen. Kankje han også revererer de negative åndelige virkningene vi ser av vaksinen. Det er flere vaksinerte som angrer seg som har fått hjelp gjennom Svein Magne Pedersens bønner.
   Jeg bare håper dere er ydmyke nok til å erkjenne synden.

 3. 25/09/2021, kl. 14:06 sa Rune Lye:

  Til Spikersupen , du mener at det er for mange oppegående folk , til at Davos gjengen kan klare å lure folk med en falsk pandemi , hvor hvar disse oppegående folkene på 30 tallets Tyskland ?

  Svar:
  Nazistene spilte på hva “det tyske herrefolket” ønsket å tro. Men noen forstod utviklingen veldig klart. De trengte bare å henvise til “ølkjellerkuppet”, “Mein Kampf” og hva som skjedde rundt dem hele tiden. Viruskonspiratørene derimot har lite reell dokumentasjon som sannsynliggør at vaksinen har flere eller farligere bivirkninger enn konsekvensene av et omfattende sykdomsutbrudd i befolkningen ville ha. Statistikk fra hele verden sier det motsatte.

  Hemlighetskremeriet rundt covid19 kan trolig forklares med fransk og amerikansk direkte deltagelse i utviklingen av viruset.

  Når det gjelder rna-vaksinen blir det utviklet varianter av denne i hele verden. Hvorfor skulle f. eks Putin kjøre på med vaksiner som tar knekken på folk? Russlands store problem er negativ folkevekst. Og når de påståtte bivirkningene kommer, hva vil det bety for hans popularitet?

  Mye av det politiske spillet kan ha flere årsaker. Dels tyder mye på at vestlige politikere ønsker å svekke demokratiet. Kanskje for å kunne tvinge gjennom “det grønne skiftet” og en mulig omlegging av den globale økonomien. Andre går antagelig vaksinefabrikantenes æren som tjener milliarder. Og nå som i nazitiden. Journalister blir trigget av å styre folks meninger. Dette er noe som kjennetegner onde tider. Det spiller ingen rolle hva slags meninger. De fremstår ofte som psykopatisk manipulerende som trenger utløp for sine lyster.

  25/09/2021, kl. 12:46 sa Hannah:
  Noe er på gang. Dødstall, døde AV eller døde MED finner vi aldri helt ut av.
  Færre døde under covid i 2020 enn ellers har jeg forstått (?) og hvor ble det av vanlig influensa- døde? Vanlige influensa-syke?

  Svar:
  Omfattende smittevernstiltak i alle sammenhenger hindret smitte av både covid og vanlig influensa.

 4. Jesus brukt også harde ord og mange vendte seg bort fra han .

  Jeg dømmer ingen, men jeg kaller en spade for en spade om Qanon vender seg om fra sin onde ferd og søker nåde hos Jesus, så er han like mye ett Guds barn som alle andre.

  Jeg er ikke her på Søkelys for å god snakke med noen , jeg er her for å advare og be folk vende om å søke Jesus.

  Som sagt mine synder er mange og store , de frelser ingen, heller ikke meg , derfor klynger jeg meg til Jesus og hans nåde.

  Men du Hanna ønsker jeg skal krype og god snakke med den ånden som Qanon representerer, det kan jeg aldri gjøre , for jeg hører Jesus til og ånden Qanon representerer hører denne verden til, om selv Mc Arthur kom å sa til meg noe annet , så vil jeg holdt hans menighet for en Gud løs menighet og jeg ville ikke satt min fot der.
  Jeg tror ikke at vaksinen er dyrets merke, men at det er ett viktig redskap i scene satt av satan for i sin tid få innført dyrets merke , derfor advarer jeg kraftig mot vaksinen, dette vet Qanon veldig godt , like fult manipulere og kverulere han og prøver å diskrditere alle som advare mot vaksinen, ja han bruker fine sleipe ord , men la deg ikke lure , han er en satans tjener, når han velger å gjøre dette.

  3 VERDENS KRIG KOMMER!!! OG JEG SIER IGJEN VÅK OG BE , HA OLJE PÅ LAMPENE JESUS KOMMER SNART !!!

  • “Jeg dømmer ingen, men jeg kaller en spade for en spade om Qanon vender seg om fra sin onde ferd og søker nåde hos Jesus, så er han like mye ett Guds barn som alle andre.
   Jeg er ikke her på Søkelys for å god snakke med noen”
   Når DU med viten oj vilje, med fullt overlegg LYVER om, blant andre Qanon, da er din agenda her på Søkelys åpenbar. Du er på Søkelys i den ondes ærend, som er å forføre flest mulig, og få de med deg ned i mørkets evighet.

  • Til Rune Lye,

   “…om Qanon vender seg om fra sin onde ferd og søker nåde hos Jesus”

   Nå har jeg funnet den tryggheten og nåden du snakker om, den er gitt som en gave til alle som tror – inkludert meg – da Jesus gav sitt liv og sonet for mine synder på korset.
   Jeg skjønner at du ikke tror jeg er frelst eller aksepterer mitt standpunkt.

   Og av nysgjerrighet må jeg jo spørre: hva mener du egentlig er “min onde ferd” som jeg skal vende meg om fra?

  • Til Rune

   ..og bare for at det ikke skal være noen tvil: det var tre ord som burde vært med, for jeg mente “den er gitt som en gave til alle som tror OG TAR IMOT”.
   Det er selvfølgelig ikke nok å bare tro, jeg har også tatt imot Jesus som min personlige frelser.
   Men jeg kan bare si det til deg, og du kan velge om du vil tro meg eller ikke. Det er ikke noe jeg kan gjøre med det.

 5. 25/09/2021, kl. 16:48 sa Rune Lye:
  Som sagt mine synder er mange og store , de frelser ingen, heller ikke meg , derfor klynger jeg meg til Jesus og hans nåde.

  De som leser dette skal vite at Jesus kan fri oss fra syndene som binder oss. Vi blir ikke feilfrie men synden mister makten over oss. Prisen for å leve et liv i troen på Jesus er høy men vi vinner alt. Det kan bli ensomt men livet her i verden er jo likevel så kort.

  25/09/2021, kl. 16:48 sa Rune Lye:
  Jeg er ikke her på Søkelys for å god snakke med noen , jeg er her for å advare og be folk vende om å søke Jesus.

  Det eneste som betyr noe er dette. Og til de som en gang tok imot Jesus og som nå synder med viten og vilje vil jeg si, de lever et virkelig farlig liv. Ingen vet når slike passerer et point of no return.

  Men som Frank Mangs en gang sa, mange som tror de er frafalne er det ikke. De har trodd på en religion men praktisert den som om de var under loven.

  Ellers har jeg møtt mange vanskelige og direkte farlige mennesker i mitt liv. Han som kaller seg qanon må vel sies å være en ganske harmløst menneske. Han argumenterer sakelig hele tiden og hvem som helst som kan motbevise det han skriver hvis de har troverdige motargumenter. En som er tusen ganger farligere er “JV”. Han representerer en religion som har en lang tradisjon med å spotte Den Hellige Ånd. De som har lest Bibelen vet hva det betyr. Men han kan holde på ganske uforstyrret selv om har representerer noe som er hundre tusen ganger så farlig som både covid og vaksiner. Noen kaller slikt for hykeri.

  3
  1
  • Helt enig. Det JV representerer er Jehovas Vitner, hvis jeg ikke tar feil. Det er vranglære og etter min mening også mye farligere enn covid og vaksiner.

  • Til spikersupe , du bør lese deg opp på mellom krigs historie i Tyskland, tror også du må se litt på kommunist regime som ble etablert i Russland, Kinas Mao osv..

   Bill Gates har sine uttalte visjoner , han menner også at overbefolkning er verden er det største problemet vi har , når han sier at vi kan få ned befolkningsveksten med inntil 2 milliarder ved vaksinering …så gir dette lite mening..

   Vi blir lurte , pandemien er bare ett redskap , pandemien er som beskrevet i bibelen ifra Johannes åpenbaringen kapitel 6 og de første versene som beskriver rytteren på den hvite hest, som rir ut med seier for å seire , dette har nå skjedd like foran våres øyne og neste hest ut er rytteren på den røde hesten som skal ta freden bort fra jorden og dens hovslag kan tydelig høres alt nå for dem som lytter ( les forholdet mellom stor maktene , den østlige og vestlige verden)

   Spikersupe du har ett enkelt og naivt verdens bilde , folke masser er enkle å manipulere, du kan sette opp ett skilt ikke kast søppel her , men om bare en gjør det vil nær sagt alle gjør det etterpå selv, om de ser skiltet , så vil du ha de få unntak som sier ifra , men hvem gidder å bry seg om dem , her gjelder minste motstand vei , bli kvitt søppel der og da …

  • Dere har nesten rett. men Jehovah er HUNDRETUSENVIS ganger farligere for DERE enn Covid. Han skal nemlig sanrt avlive alle sine fiender.

   2
   1
  • Til Rune Lye

   “han [Bill Gates] sier at vi kan få ned befolkningsveksten med inntil 2 milliarder ved vaksinering”

   Fins det noen dokumentasjon på at Bill Gates har sagt dette eller er det bare et rykte?
   Kan du vise til et sted der han sier dette?

 6. Den som vil ta vaksinen får ta vaksinen, personlig tar jeg heller sjansen på å få ett virus som det 99,9 etter eller annet sjanse for å overleve.

  Men for all del , jeg kan godt forstå dere som ønsker å ta en vaksine pushet av bla WHO som har en snill mann som Bill Gates som stor sponsor, Bill Gates ønsker jo at alle skal få sin egen personlige identitet, som ingen kan ta fra dem og at skal få litt påfyll av hekse brygg i tillegg ser ha jo at vi er alt for mange folk på denne kloden og til beste for oss alle så ønsker han befolknings reduksjon.
  Bill Gates er jo en snill gammel nerd , han snakker så pent og dannet , så han kan jo ikke være en liten djevel…Vi må jo høre på Bill Gates , han prøver jo bare å redde menskeheten , ja ok da , kanskje minus fem eller seks , sju milliarder av oss da, men pytt, pytt litt svin må en jo ha til beste for oss alle og menneske rasen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *