Panicbuying trender på Twitter -produktmangel, drivstoffmangel og kaos setter farge på høsten

Tomme hyller i butikkene, mangel på drivstoff på bensinstasjoner og folk som raser rundt for å få kjøpt det de trenger er nå et vanlig syn både i USA og enkelte land i Europa. Både USA og Storbritannia er begge rammet av tildels omfattende produktmangel som gir seg utslag i tomme hyller på butikkene og tidvis tomme drivstoffpumper på bensinstasjonene. Det hele er nå blitt så intens at på Twitter trender ordet panicbuying og på sosiale medier deles videosnutter som viser tomme hyller i butikkene og lange køer foran bensinstasjoner. Stadig flere ser ut til å forstå at de må foreta juleinnkjøpene nå, siden det ikke er sikkert at produktene blir å finne i butikkene til jul.

Verden er i ferd med å bli rammet av en omfattende produktmangel som resulterer i at folk nå er begynt å handle i panikk. Fra både USA og Storbritannia rapporteres det om tomme drivstoffpumper på bensinstasjoner og folk legger ut videosnutter som viser tomme hyller og kjøledisker i butikkene. Det er ventet at produktmangelen vil bli verre og verre utover høsten og vinteren og folk har nå for alvor begynt å forstå at vi står overfor en dyrtid hvor det kan bli vanskelig å skaffe seg den mat og de produkter man ønsker.

No, this isn’t Venezuela. It’s England. Take a look as hundreds of Britons line up outside of a gas station in West Birmingham as the nation faces a petrol shortage. #PanicBuying -skriver Steve Hanke på Twitter

Økende priser over hele kloden samt alvorlige forstyrrelser i forsyningslinjene kan komme til å bli en alvorlig utfordring for oss i de neste månedene. Prisene på frakt ser ut til å fortsette å stige, og råvareprisene på de internasjonale markedene peker fortsatt bare en vei, og det er oppover.

“Folk behøver ikke å bekymre seg for hva de skal kjøpe -fordi det ikke er noe i hyllene, deler en profil på twitter

Fra Frankrike ser vi hvordan det bryter ut slosskamper mellom vaksinerte og uvaksinerte.

2 tanker om “Panicbuying trender på Twitter -produktmangel, drivstoffmangel og kaos setter farge på høsten

  1. Så det har begynt, alt det Wilkerson har profetert over siden 1973…. rart, så får vi tro – at Gud vil forsørge oss – som Elias, som fikk brød fra ravner, og vann fra bekken. Tiden er inne for å leve i tro – for at Himmelens Skaper sørger for våre behov.

  2. Dem som vil ta vaksinen for ta vaksinen, jeg lever godt med en risiko på 99, 9 % sjanse ette eller annet for å overleve covid uten vaksinen også slipper jeg og bekymre meg for bivirkninger ol.
    At Bill Gates som er hovud sponsor til WHO bør jo få dere vaksine fans til å juble, han vil jo bare alle folk vel , han snakker så pent om hvor viktig det er å gi alle folk i verden en personlig identitet og en sprøyte med heksebrygg.

Det er stengt for kommentarer.