Ukens preken: John MacArthur “The Voice from hell”

Søndagens preken i Grace Community Church hvor pastor John MacArthur frembrakte et budskap med tittelen “The Voice from hell” og pekte blant annet på frykt og menneskets frykt for død og dom. “Vi lever ikke med frykt og vi lever ikke for trygghet. Vi lever for å være trofaste,” sier MacArthur i sin preken. En preken til oppbyggelse og fornyelse av vår dyrbare tro.

Facebook Comments

11 tanker om “Ukens preken: John MacArthur “The Voice from hell”

 1. Jeg forstår meg ikke på hvordan Søkelys velger ut hvilket innhold som skal publiseres. Mange artikler og videoer sprer usannheter, løgner, frykt og hat. Det jeg kaller søppel.

  Så plutselig…
  …et gullkorn som denne!

  Jeg pleier bare å påpeke det jeg mener er ensidighet og feil, men følte absolutt et behov for å takke for denne talen.

  3
  1
  • Du følger ikke med Qanon. Vi har da sett flere MacArthur prekener her tidligere. Flott at du ble velsignet av talen da.
   Her tas den til søndag.

   1
   1
  • Men du følger med Bjørn?
   Håper du også like bra har lagt merke til stygge kommentarer mot Qanon .

   Har sett flere taler av Mc Arthur der han tar opp dette.

   2
   2
  • En kvinne skal la sig lære i stillhet, med all lydighet; men jeg tillater ikke en kvinne å være lærer eller å være mannens herre, hun skal være i stillhet. For Adam blev skapt først, derefter Eva, og Adam blev ikke dåret, men kvinnen blev dåret og falt i overtredelse; men hun skal bli frelst gjennem sin barnefødsel, såfremt de blir i tro og kjærlighet og helliggjørelse med tuktighet.

  • Her gjør Bjørn ENDA EN GANG en blunder. Han siterer Paulus slik den onde selv ønsker å frematille Ordet. Sitatet handler om læremessige ting innad i menigheten. Jeg har fortsatt ikke fått med meg at søkelys.com er en menighet. Det er ingenting som tyder på det heller. Ser ikke at han sier det samme til Randi og Kikki. Men nå er jo de av samme kaliber som Bjørn, da.

 2. Dette er ikke noe annet en falskt smiger fra Qanon , han nekter å identifisere seg og han sier det som klør dere i øret , men han har kun ett mål og det er å forføre dere , det er dessverre mange som Qanon , ikke hør på han for han er en slange.

  1
  1
  • Til Rune
   Kan du vise til et – ett eneste – eksempel på at jeg har prøvd å forføre, villede eller komme med usannheter?

   Etter alle stygge beskyldninger du har kommet med mot meg synes jeg det må være det minste du kan komme gjøre.

   1
   2
  • I de fleste av dine innlegg prøver du å diskreditere de som taler mot vaksinen forskere ol.

   Du gjør alt for å sette vaksinen og msm og myndigheter i ett positivt lys i forhold til deres handle måter når det gjelder covid og vaksine spørsmål .
   Til og med dem som dør av vaksinen og de etterlatte som står frem , prøver du å så tvil om , alt det er slu djevelskap og som en som har drevet firma i mange år , så har jeg truffet typer som deg Qanon mange ganger, du er som en sleip slange som bukter å vrir deg

   Du sier du aldri har anbefalt ta vaksinen, men det er faktisk det du gjør hele tiden

   2
   1
  • Til Rune
   “… diskreditere de som taler mot vaksinen forskere ol.”
   Det stemmer at jeg har vist til at det noen av dem Søkelys eller du har påstått er omstridt eller faktisk tilbakevist av fagfolk.

   “Du gjør alt for å sette vaksinen og msm og myndigheter i ett positivt lys…”
   Jeg har vært åpen om at jeg har vist til alternativ, og i noen tilfeller, motstridende informasjon til det som Søkelys forteller.

   “Til og med dem som dør av vaksinen og de etterlatte som står frem, prøver du å så tvil om…”
   Nei, det er feil. Jeg har i et par tilfeller sagt at jeg ikke avviser at de døde av vaksinen, men at jeg ikke uten videre kjøper at Søkelys kan konkludere på de pårørendes vegne.

   “Du sier du aldri har anbefalt ta vaksinen, men det er faktisk det du gjør hele tiden.”
   Min mening er at jeg ikke har støttet den ensidig negative vinklingen Søkelys fremmer. Men jeg har også sagt – mange ganger – at de som er usikre ikke skal ta vaksinen.

   Men jeg har aldri skjult min hensikt eller løyet. Jeg har gjentatte ganger sagt at jeg ikke sitter å fasiten, og at ingen uten videre skal godta mine argumenter. Jeg sier til stadighet at folk må undersøke og gjøre seg opp sin egen mening.

   Men takk Rune, for svar på mitt spørsmål.
   Vi ser forskjellig på det, men det er greit

  • Sleip tale Qanon , som sagt jeg har møtt. alt for mange sånne som deg , du vrir deg som en slange , dine intensjoner er klare og tydelige, du er for vaksinen og ønsker alle skal ta den, også prøver du deg på forskjellige taktiske tilnærminger.

   Qanon du vil det denne verdens makter og myndigheter vil og denne verdens makter og myndigheter vil det denne verdens fyrste vil og følger denne verdens fyrste som er satan og det gjør deg Qanon til en satans tjener, vend om til Jesus mens det enda er tid, du blir som dem som forsvare homofilt ekteskap og sier at så lenge de elsker hverandre så er det ok for Gud , de er også satans tjenere og må vende om fra sin onde veg.

  • Dessverre ser det ikke ut til at du og jeg engang blir enige om å være uenige. Det er jo trist.

   Jeg opplever det som at hovedgrunnen til at du mener jeg går djevelens ærende er at jeg ikke støtter påstanden om at vaksinen er djevelens verk. Dvs at ved å ta vaksinen frasier mennesker seg nåden og frelsen. Det tror ikke jeg noe på.

   Men jeg prøver ikke å forføre eller lure noen. Jeg er helt åpen og ærlig, og ber folk sjekke og konkludere selv. Men det jeg har vært for dårlig til, det er å si at bibelen er en av kildene folk må ta med i sin vurdering. Men det forventer jeg egentlig at kristne gjør uoppfordret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *