Paul Mills: Billboard bekrefter at Donald Trump er Antikrist -og vaksinen han promoterte er dyrets merke

Et billboard med et bilde av tidligere president Donald Trump og teksten “en sønn er oss gitt, og herredømmet er på hans skulder” har gitt Paul Mills i “Off Grid Desert Farming with Paul & Adrienne” en bekreftelse på at hans teori om at Donald Trump er den bibelske Antikrist ny vind i seglene. Paul Mills som er blant de som tror og forkynner at Covid-19 vaksinen er dyrets merke, har helt siden Donald Trump introduserte “Warp Speed” vaksinen, hevdet at Donald Trump er Antikrist. En annen begrunnelse Paul Mills bruker er det faktum at en rekke kristne personligheter, deriblant Mark Taylor, Kenneth Copeland, Kate Ker, Robin Bullock, Hank Kunneman med flere nærmest sammenligner Donald Trumps eventuelle “comeback” i Det Hvite Hus med Jesu andre komme.

Kate Kerr er blant dem som hyper opp Donald Trumps gjenkomst på den politiske arena

Teorien om at Donald Trump er Bibelens Antikrist-skikkelse har ikke så mange tilhengere verken her i Europa eller i USA. Paul Mills er en av noen få røster som hevder at Donald Trump er Antikrist. I følge Paul Mills er “warp speed” vaksinen noe langt mer enn en forløper til dyrets merke. Selve vaksinen er i følg Mills og Wally Werks i Ghetto Gospel dyrets merke og for dem som har tatt vaksinen er løpet allerede kjørt. Siden Donald Trump var den som tok initiativ til å sette i gang merkingen med “dyrets merke” (Vaksinen) -er det naturlig at Trump også må være Antikrist. “Med store og svulstige ord som “America first” og “Make America Great Again” lykkes Trump med å forføre millioner av amerikanere til å støtte og hylle ham. Da Donald Trump “tapte valget” eller ble frastjålet valgseieren i november 2020, var dette det “dødelige sår” som skulle bli påført Antikrist. Men når Trump kommer tilbake igjen som president, senest etter valget i 2024, vil det være “det dødelige såret som blir leget”, og når verden ser at Trump som ved et mirakel kommer tilbake igjen som president, vil allverdens si “Hvem er lik Dyret og hvem kan stride mot det?” En rekke personligheter, deriblant Hank Kunneman og Kat Kerr fremstiller Donald Trump som en redningsmann eller frelser som vil returnere til Det Hvite Hus for å redde Amerika. “Trumps Trump’s Unfinished Business er å tre inn i rollen som den som skal oppfylle åpenbaringsbokens Antikrist profetier. I likhet med Donald Trump har en rekke amerikanske presidenter figuert som mulige Antikrist-emner. Både Barack Obama, George W Bush, Ronald Reagan, Richard Nixon og John F Kennedy har blitt ansett som mulige antikristkandidater blant profetigranskere. Endel kristne retninger anser paven i Rom som Antikrist mens andre igjen peker på en muslimsk hersker. Andre igjen har pekt på den britiske tronarvingen prins William som en fremtidig Antikrist. “Prince William: Even before his birth, Princess Diana knew that her first born son was destined to be King, Messiah and leader of the New World Order,” heter det i omtalen av en bok som promoterer den britiske tronarvingen som Antikrist. PS: Billboarden med bilde av Trump og teksten “en sønn er oss gitt, og herredømme være på hans skuldre” er tatt ned og bibelsitatet Billboard-reklamen henviste til er dette verset: “men er vi barn, da er vi også arvinger, Guds arvinger og Kristi medarvinger, såfremt vi lider med ham, forat vi også skal herliggjøres med ham.”

I videoen under forteller Paul Mills sine følgere om den kontroversielle billboarden som nå er fjernet. Også videoen fra Paul Mills er fjernet fra YouTube men kan ses fra linken under

https://odysee.com/@OffGridDesertFarmingwithPaulandAdrienne:9/donald-trump-the-anti-christ-in-the:0

Facebook Comments

27 tanker om “Paul Mills: Billboard bekrefter at Donald Trump er Antikrist -og vaksinen han promoterte er dyrets merke

 1. Spørs om det ikke er Paul Mills som har opphøyd seg selv til gud, der han har dømt 100 vis av millioner og kanskje milliarder nålevende mennesker til helvete. Han har tatt Guds plass og gitt seg selv fullmakter til å dømme mennesker til helvete. Tror heller han skal passe sin egen sjel der han spyr ut sine løgner og falske evangelium.

  2
  1
  • Helvete finnes ikke i Bibelen. Det er norrøn åsatro med dødsgudinnen Hels straff – Helsviti – som falske oversettere har bragt inn.

   Gehenna står det i Bibelen, noe som var søppelplassen utenfor Jerusalem der også likene av forbrytere ble kastet. Der ble ilden av hygieniske årsaker holdt vedlike ved hjelp av svovel takket være Jehovahs visdom – lenge før Pasteur.

   3
   2
 2. Vi kan jo le av dem som tror på åndsmakter og helvete, men må ikke glemme alle som lider under overtro.

  3
  5
 3. Hvem som er Antikrist vil fremtiden vise. Og det kan godt være Trumpen.
  Men det gjenstår jo å se.
  Trump har sålangt ikke hatt særlig suksess.
  Han er fratatt sin posisjon. Mulig han selv eller hans tilhengere opphøyde han vel mye, slik at han ikke lenger behaget Gud i sitt embede.
  Trump lovet jo å rydde opp sumpen, men omgav seg med mange fra sumpen som gav han dårlige råd.
  Om han kommer tilbake igjen som president gjenstår jo å se.
  Jeg syntes rent personlig at Trump er for dum til å kunne fylle rollen som Antikrist.
  Alt Trump gjorde var å blåse opp aksjemarkedet for selv å ta æren for den økonomiske vekst USA opplevde i hans tre første år.

  Har Paul Mills rett vil vi snart finne ut om Trump vil bli antikrist.
  Jeg skal ikke avvise det for Gud kan suverent gjøre som han vil, og vil alltid være den som trekker det lengste strå.
  Og Trump som Antikrist har mange mangler. Likevel er jeg ikke i stand til å helt avvise teorien. Men jeg finner den søkt og tvilsom.

 4. Framtiden vil vise hvem antikrist blir.

  Merke påføres høyre hånd eller panne. I fra USA har det kommet mye «Bullshit gjennom YouTube de siste år, derfor må slike «profetier» tas med mange klyper salt, sannsynligvis bare vas.

  • Problemet er at folk ikke kjenner sannheten. Åpner ikke bibelen selv, og hører på allslags eventyr og løgner fra andre. Hadde de lest, hadde de sett at de så kalte profetiene ikke var profetier i det hele tatt, men blank løgn.

   Hvorfor i all verden spekulere i hvem antikrist er? Personlig vil jeg ikke ha noe med ham å gjøre. I stedet for å kaste bort tiden på det, burde folk virkelig bli kjent med Jesus.

   Det står at han skal si «gå bort fra meg, dere som gjorde urett. Jeg har aldri kjent dere» Husker ikke helt ordrett hva det står, men det står noe sånt.

  • Åpenbaringen “er skrevet i tegn”, står det. “Dyrets merke” betyr derfor at “dyret” er det samme som alle verdens nasjoner i opposisjon til Jehovah Gud og Kristus, og merket i pannen betyr at de som bærer det er på linje med nasjonenes ledere mentalt og intellektuelt. De stemmer på dem f.eks.

   Merket på hånden betyr at de også handler til fordel for nasjonene. Går i krig eller støtter slik ondskap m.m.

   3
   1
 5. Falske profeter.
  De fleste er det.
  Finnes det noen ekte…(?)
  Fortjener ikke spalteplass.
  Trump er ingen antikrist

  Glem USA . Er ikke nevnt i Bibelen.
  Derimot Russland Iran Tyrkia m.fl…. Vi lever i helt de siste tider nå.

  For litt siden var New World Order konspirasjonsteori. Nå forsøker de ikke skjule det en gang. Erna pratet nettopp om 3 globale kriser; miljø økonomi og helse. Men dette skal DE gå sammen om å løse. Jaha…😀 Det høres kjent ut. Dette har vi ventet på. Det lover godt… Snart ser jeg Hans ansikt… Vi har selvfølgelig ingen miljøkrise. Om Gud planla 1000 år til for mennesker på jorden, så var den helt brukbar. Han har kontroll. Men 3,5 år etter bortrykkelsen så blir det STORE ødeleggelser, som det aldri før har vært. Mange dør. Millioner.

  Merket kommer ca 3,5 år etter bortrykkelsen som kan skje NÅR SOM HELST, ingen kjenner dagen, kun Far i himmelen (jeg tror Jesus også vet d nå)

  Det er et fysisk merke. Du sier nei til Jesus for alltid og kan kjøpe og selge og «leve» i 3,5 år. Deretter ; to hell.

  Står du der på valg etter at de kristne er forsvunnet , så si nei til merket, dø, og gå hjem til Jesus.

  Si ja til Jesus nå og vær sammen med Ham for alltid slik du var ment til. Det finnes intet som Jesus. Han ER veien for deg. Det er KUN Ham som er Sannheten. Og det er kun Ham som kan gi deg et liv. For slltid sammen med Ham var det som var meningen for deg. Men Han elsker deg høyt, ga deg en fri vilje…

  Vaksinen er intet merke. Men de øver seg 😂 i forbindelse med vaksinen. og folk legger seg flate. Er det MULIG!! kan man spørre seg!! Nesten bare suer på hele kloden…Tar du Jesus i livet ditt på alvor og har tatt vaksinen så er du på vei til himmelen. Hold deg nær til Ham HVER dag.

  Cant wait! Dette er ikke vårt hjem.
  En dag er vi endelig hjemme. Det kan skje når som helst. Det blir fantastisk. Og inntil da har vi intet å frykte.

  De 7 årene er vi ikke her.
  Noah og sine var også 7 dg i arken. Så kom regnet og dommen.
  Gud skapte på 7 dg. Jakob tjente i 7 år for Rakel (deretter 7 år til pga Lea)
  7 er et viktig tall for Gud. Vi kan skrive mye om 7.
  Gud er med uansett hva man går igjennom.

  Og Gud kommer også til å ta seg av de falske profetene.

  4
  1
  • Det finnes hjelp å få også for deg. Helsevesenet i Norge er fortsatt intakt. Lykke til.

   5
   3
  • Nei de kan ikke hjelpe med dette, de har ikke peiling😊

   Det har ikke de fleste kristne heller.

   Vi er alene. Her og der. Mange, spredt over hele verden.

   3
   2
  • Trump er antikrist.
   Første gang jeg så han talte en stemme og sa: “Dette er antikrist”. Bli ikke ledet vill.
   Det er under Trumps andre periode at han vil stå frem som Antikrist.
   Han innledet trengselen med å innføre dyrets merke, og under hans andre periode vil dyrets merke være noe alle er tvunget til å ha.
   Hvorfor spådde spåmennene som Mark Taylor, Hank Kunneman og Steve Cioccolanti feil om gjenvalget?
   Jo, fordi Jehova Gud sendte dem en løgnens ånd. Og hvorfor vant Joe Biden? Jo, for å gi verden en pause -og Joe Biden må anses som en nådetid for menigheten. En siste pause før de sju år med trengsel kommer over menigheten.
   En ildprøve som vil koste livet av mange av oss.

  • Mange som tror de hører Gud har talt…,
   Gud taler gjennom sitt Ord.

   Det var nok ikke Gud som talte
   Bare hodet ditt😉

   Du får starte med å sjekke det med Bibelen da😊

   Verden liker ikke Trump. Antikrist vil bli ønsket velkommen som en som skal redde verden, og ordne opp i kaoset.

   Men helt oppriktig, tror du bare tuller.
   Kjedelig dag idag?

   3
   1
  • Biden har ikke gitt verden en pause hehe, det jobbes som ALDRI før😊

   Det var kanskje heller en nådetid under Trump….

   Mange mente/mener at Trump var antikrist. Noen hørrte en stemme (?) i hodet sitt «han er antikrist», mens jg hørte en stemme i hodet mitt som sa: dette blir bra😉 (mens folk rundt meg var redd for Trump skulle starte.verdenskrig )
   Stemmen var min egen tanke.

   Jeg synes det ble veldig bra med Trump. Veldig koselig og fint😎
   Med ambassaden og alt mulig…
   Endelig et mannfolk som holdt det han og alle de andre hadde lovet. Og da skulle det jo bli krig…

   Trump må bare passe på godt på hjertet sitt nå han. Mye som foregår, og han kan gjøre feil valg.

   2
   1
  • Takk for fint og tydelig innlegg, Hannah!
   Når konsekvensene er så store av å ta dyrets merke, da forstår vi godt hvorfor Gud beskriver tydelig i Hans Ord hva dette merke er og hva det skal inneholde. Ingen grunn for oss å forandre/utydeliggjøre dette.

  • Takk for fin tilbakemld Nick.
   Godt sagt.
   Godt å høre fra deg.
   Fra et eller annet sted.
   Rundt omkring er vi spredd.
   See You.
   Peder, deg også?

  • Er det ikke slik at dyret må åpenbare seg FØR dyrets merke kommer? Det vil bel bli åpenbaret for ALLE, både voksne og ikke voksne?

  • “La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme, og lovløshetens menneske* åpenbares, fortapelsens sønn. Han er den som står imot og som opphøyer seg over alt som blir kalt gud eller helligdom, så han setter seg i Guds tempel og gir seg ut for å være Gud. Minnes dere ikke at jeg sa dere dette da jeg ennå var hos dere? Og nå vet dere hva det er, det som holder igjen, slik at han først skal åpenbares når tiden for dette er inne. For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at den som nå holder igjen, må bli tatt bort. Da skal den lovløse* åpenbares, han som Herren Jesus skal ødelegge med sin munns ånde, og tilintetgjøre når hans gjenkomst åpenbares i herlighet. Den lovløse kommer etter Satans virksomhet med all løgnens makt og tegn og under. Det skjer med all urettferdighetens forførelse blant dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunne bli frelst. Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen, for at de skal bli dømt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten.”
   Ennå består menigheten. Ennå er Ånden virksom på jorden.

  • Helt riktig Birgir. Dyret (antikrist) kommer først, og det er han som innfører sitt eget system, dyrets merke.

 6. Sakset fra nettet:

  “Det må nå ha gått opp, for minst 60 – 70 % av den amerikanske befolkningen, at Biden, Pelosi og den likedan korrupte, fanatiske og rabiate Schumer holder på med å ødelegge landet deres, med vitende og vilje.
  Planen deres er, å oversvømme landet med lykkejegere og forbrytere som skal bli deres stemmekveg, og sikre dem permanent makt,ved å trumfe i gjennom valglover, som ikke engang den verste bananrepublikk, eller kommuniststat ville være bekjent av.

  Videre går planen ut på å ødelegge økonomien i landet, slik at det går bankerott, og derved skape en katastreofepreget krise, som så skal utnyttes til å omdanne USA til en marxistisk totalitær stat, etter mønster av Kina Venezuela og Nord-Korea.”

  Eneste mulige løsning for verden nå er å beslaglegge religionssamfunnenes GIGA-formuer. Det gjør de snart ved å gå til frontalangrep på alle religionssamfunnene, der jeg ikke er medlem noe sted.

  Det er Jehovah Gud ved Kristus som “leegger dyret (nasjonene) i hjertet “å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. (Skjøgen = religionene) Dette skjer ved at “de gir all makt til dyrets bilde “.(FN =verdensregjering”)

  Tiden er nær!

  5
  1
  • Til JV: Du og jeg er nok teologisk ganske uenige. Og selv om jeg noen ganger synes det kan være litt vel negative vinklinger, så respkterer jeg likevel at du aktiv, klart og tydelig kommer med ditt budskap.
   Men jeg trodde faktisk at du holdt deg for god til å spre slikt som dette. Min respekt for deg fikk seg nok en liten skrape nå. Det hjelper ikke at du sier det bare er “sakset fra nettet”. Man kan finne mye rart på nettet. Det er ingen unnskyldning.
   Dette er å spre rykter, frykt og usannheter.

   Det eneste vi er enige om her er vel at tiden er nær.

   Gal. 4, 22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet,

   Ef. 5, 8 En gang var dere selv mørke, men nå – i Herren – er dere lys. Lev da som lysets barn! 9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.

   3
   2
  • Her er forresten et klipp som viser reklamen som omtales i artikkelen.
   Legg merke til hva pastoren sier fra ca 30sekunder ut i videoen.

   3
   2
  • Om jeg kommenterer det du skriver eller ikke kommer helt an på hva du skriver.
   Men jeg prøver å være saklig.

   5
   3
 7. Jeg tror ikke at Trump er antikrist, men jeg tror at han er under antikristens ånd. Da jeg overhørte hans tale, rundt Nord-Korea og “freden” der – så kjente jeg på innsiden at han talte i en annen ånd – antikristens “positive” ånd.

  Det var spesielt fredsavtalen med Israel jeg bet meg fast i – da de snakket om å dele Jerusalem. Denne avtalen ble da frislept dagen etter Holocaust dagen i Januar 2020 – og så kom all verdens ulykker før og etter – alle katastrofene i Australia – gresshoppene i Afrika og Asia som spiste enorme mengder med mat – og ikke minst Covid pandeminien.

  Så om han kommer tilbake – så er det for 2 ting – det ene er at det er ting som Gud ønsker han skal gjør (ja, Gud kan bruke hvem som helst, for å gjøre det Han vil – bare les Bibelen om eks. Nebukadnessar, som Gud kalte sin tjener) – det andre, for å forføre – at den Trump vi så, vil stå opp og dra oss de som ensidig tror på ham, i en retning bort fra Gud.

  Det blir bare spekulasjoner. Så vi får se hva som skjer.

  Den som er nærmest i å være antikrist, om det da ikke kommer noen verre, er Obama. Han er virkelig ond – og at han fikk fredsprisen, er profetisk! Når de sier fred og ingen fare, sier Paulus, så kommer det brått over dem – som en kvinne som skal føde, 1 Tess. 4-5.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *