DR CARRIE MADEJ ON WHY THE COVID-19 VACCINES ALTER THE DNA

En leser som har sett videoen under anbefaler videoen av Dr Carrie Madej.

3 tanker om “DR CARRIE MADEJ ON WHY THE COVID-19 VACCINES ALTER THE DNA

 1. Hva tenker du om denne videoen Hannna ? Qanon vet om den , han har full mulighet og se den og mye mulig så har han sett og fortsatt forsvare han vaksinen.
  Mine ord er kanskje harde , men de er for å advare, advare om å ikke høre på sånn som Qanon, som kommer til deg med sleipe smigrende ord for å få deg til å ta giften …minner dette deg om noe ? jeg kan gi deg ett stikk ord : Syndefallet.

  Jeg fordømmer ingen.

  • Selv om innlegget ikke er et spørmål eller direkte rettet mot meg velger jeg likevel å kommentere.

   Jeg hadde ikke sett akkurat denne videoen tidligere. Men hovedinnholdet har jeg fått servert mange ganger.

   “..og fortsatt forsvare han vaksinen”
   Jeg har hele tiden hevdet at alle må vurdere fordeler og ulemper selv. Alle må kritisk vurdere kilder fra begge leire og gjøre seg opp sin egen mening. Jeg har innrømmet at jeg personlig har kommet til at fordelene er større enn ulempene, men jeg har samtidig sagt at dersom noen er usikre eller redde må det være helt greit å la være eller å vente med å ta en vaksine. Og om man velger slik eller slik har vi andre ingenting med.

   Og siden Rune sliter litt med å forstå hva jeg mener kommer det i klartekst her (enda en gang):
   Dersom Rune, Hannah eller andre er usikre på, negative til eller redde for vaksinen mener jeg de IKKE skal vaksinere seg!
   Å presse folk som er usikre på vaksinen til å ta den vil bare føre til at de etterpå går og er nervøse eller redde hele tiden. Så viktig er ikke en vaksine at vi skal påføre folk slike belastninger. Er du usikker – styr unna!
   Jeg mener vaksine skal være et personlig valg, og ingen skal kunne kreve å få vite vår vaksinestatus.

   Når det gjelder ostepat Dr Carrie Madej har jeg nesten ikke kommentert noe om henne tidligere. Jeg fant et par kommentarer (gjengitt helt nederst her, men jeg mener det var en eller to til bl. a. om transhumanisme).
   Jeg skal heller ikke kommentere denne videoen i detalj, men jeg må innrømme at jeg trakk på smilebåndet da jeg så de “mikromenneskene” (09:10) som samler og sender informasjon fra kroppen din til “dem”. (de som vil sjekke hva hun snakker om kan de søke på “transhumanisme”)

   tidligere kommentarer om Dr Madej:
   https://www.sokelys.com/det-vi-ikke-vager-a-forestille-oss-eller-a-tro-er-veldig-skremmende/#comment-1999413
   Carrie Madej On: jeg har ikke kommentert henne, men bedt dere gjøre opp deres egen mening.

   https://www.sokelys.com/det-vi-ikke-vager-a-forestille-oss-eller-a-tro-er-veldig-skremmende/#comment-1999351
   Det stemmer det leseren skriver. Hun er ganske kjent. Dessverre er hun ikke kjent for faglig kvalitet.
   Jeg oppfordrer deg til å sjekke, lese og gjøre deg opp din egen mening om hennes troverdighet selv.
   Søk på hennes navn på f.eks. Google og les selv.

  • Dette så jg tilfeldig nå fra Rune. Det er mange mnd siden jeg kuttet ut slikt stoff angående vaksinen. Artikler videoer aviser mm. Har lest meg opp og er ferdig med det. Det interesserer meg null lenger. Er så trøtt av det. Folk kan være vaksinert eller ikke. Begge deler er helt ok. Har prat om covid langt oppi halsen, og nå maser Rune igjen , men sutret i går mot MEG og svare svarte meg med ordene «endeløs diskusjon» for å slippe å svare meg.

   Dette at covid nå nesten interesserer meg null SA JEG OGSÅ TIL RUNE MEN HAN LESER IKKE DET FOLK SKRIVER. NÅ fikk han det med seg😉Hvorfor maser du om dette ?
   Venter du svar når du ikke svarer selv?
   Du vrir deg unna å svare ang. kommentarene mine i går men klager bare :«endeløs diskusjon». Det HADDE tatt en ENDE, Rune, med alle DINE diskusjoner , hvis du hadde en høflig tone, og svarte folk.

   Er ferdige med slike videoer, og ser den ikke. Drar kjensel på hennes navn ja 😊 Qanon gjør jo hele jobben for dere, husk å takke ham Rune😊 Jeg har selv sittet i timevis med sånt.

   Hva skal jg med mer stoff? Men det er fint for de som mener ibibelen sier: SKREM da hverandre med dette😱

   Forstår fremdeles ikke hva du skal advare meg mot Rune.

   Trodde folk var ferdige med avgjørelse ang. vaksine for lenge siden jeg?? Er det ikke annet enn dette å ta opp Rune?

   Du skriver så sleipt og stygge gloser om Qanon at jeg ber deg ta deg n tur på kne før du åpner munnen din igjen.
   Har vært sykt lei av dette i lang tid nå.

   Du LESER jo ikke hva han mener om vaksinen engang. Jeg prøver å skrive pent til deg Rune, nå håper jeg snart du tar til deg verset Qanon hadde fra Bibelen. Du har vel ikke lest det?

   Du fordømmer ingen skriver du?? Hæ?
   Opptatt av om jeg er vaksinert el ikke.
   Det er vel det samme hva folk er?
   Du aner ikke hva jeg er.

   Fint svar her fra Qanon.😊

   God helg Rune. Senk skuldrene bittelitt. Du er mer enn god nok, og ivrig i din tjeneste. Jeg heier på deg uansett jeg😊

Det er stengt for kommentarer.