Russlands toppdiplomat: “USA fører krig mot Russland” -retorikken hardner til

Russlands utenriksminister SergeY Lavrov som bruker å være en sindig mann anklager nå USA for å føre krig mot Russland. Washingtons massive kampanje for å støtte Ukraina med våpen tilsvarer en krig mot Russland, sier utenriksminister Sergey Lavrov sagt, og lagt til at USA lenge har groomet Kiev for nettopp dette formålet. Den russiske ledelse har lenge vært tydelige på at krigen i Ukraina egentlig er en amerikansk proxykrig mot Russland. Ukraina er bare slagmarken og det ukrainske folk -kanonføde for Washington og NATO.

USAs krigføring mot Russland har pågått i Ukraina egentlig siden 2014. I en kommentar til den russiske reporteren Pavel Zarubin utgitt på søndag, antydet Lavrov at rykter om at Washington muligens ga grønt lys til leveringen av Army Tactical Missile Systems (ATACMS), som har en rekkevidde på opptil 300 km, var rettet mot å “forme offentligheten mening.” I følge ministeren vil disse overveielsene ikke endre det faktum at «Ukraina i mange år har blitt groomet for å kjempe med sine hender og kropper for å påføre Russland et strategisk nederlag». Lavrov anklaget USA for å kontrollere fiendtlighetene mellom Kiev og Moskva. “USA kan effektivt avslutte krigen med å stanse leveringen av våpen til kupp-regimet i Kiev, men med dagens politiske ledere, en kombinasjon av krigshaukene i det demokratiske partiet, NEO CONS som styrer showet i det republikanske partiet, og en alderssvekket president med tydelige symptomer på demens, vil det ikke komme en avslutning,” sier russiske analytikere. -Og det er nettopp derfor NATO sjef Jens Stoltenberg nå forsøker å hamre inn at dette vil bli en langvarig krig. Washington-regimets mål er å påføre Russland et strategisk nederlag i forkant av en endelig konflikt med Kina.

Det store spørsmål

Det virkelig store spørsmål er om USA og NATO klarer å begrense konfliktsonen til å kun gjelde russisk og ukrainsk territorium. Ukraina som utelukkende fortsetter å eksistere fordi de får omfattende militær og økonomisk bidrag fra USA og NATO-land har flere ganger forsøkt å skape situasjoner der direkte NATO-territorium blir trukket inn i krigen. “De siste ukene har flere vestlige medier rapportert at administrasjonen til USAs president Joe Biden nærmer seg å godkjenne leveranser av ATACMS, som Kiev har bedt om i flere måneder. USA har vært motvillige til å godkjenne sending av disse missilsystemene, og hevdet at potensielle ukrainske angrep dypt inn i Russland kan utløse en stor eskalering i konflikten. Ukraina har allerede mottatt langdistanseraketter fra Storbritannia og Frankrike, som ifølge lokale tjenestemenn har blitt brukt til å angripe sivile mål og infrastruktur på Russlands Krim-halvøy og Donbass.” Disse angrepene har provosert mange vanlige russere som krever at Putin må angripe “beslutningssentre både i Ukraina og i NATO land. President Putin har så langt holdt igjen og ikke tatt av seg silkehanskene som mange i Russland krever. Spørsmålet som likevel ikke er besvart er hvor lenge Moskva og Washington greier å begrense konflikten til ukrainsk og russisk jord.

Valdresprofetien

Dersom partene klarer å forhindre at kamphandlinger og krigshandlinger sprer seg utover russisk og ukrainsk territorium er denne krigen neppe den verdenskrigen Valdresprofetien snakker om. Valdresprofetien som er bygd på et budskap Gunhilda Smelhus fikk. Smelhus ble født i 1876 og døde i 1973. Den gamle gudfryktige kvinnen delte sitt budskap til den velkjente pinsepredikanten Emanuel Minos. “Krigen bryter ut. Først som en liten konflikt, en ubetydelig konflikt, men den slutter ikke. Den tiltar. Den brer seg. Til slutt utvikler den seg til en storkrig, og mot slutten av den store krigen blir fryktelige våpen tatt i bruk, atomvåpen,” heter det i et kort utdrag fra profetiens bolk 4. Dersom den påbegynte krigen i Ukraina er oppfyllelsen av Valdresprofetien vil krigen utvikle seg og spre rundt seg og ende i en atomkrig. Dette vil i såfall bety at man ikke vil lykkes med å holde krigen begrenset til de nåværende områder. Akkurat nå blir vi i Vesten av NATO “groomet” til å akseptere en langvarig krig. Les Stoltenberg: En langvarig krig. Hvor lenge man klarer å holde den avgrenset til Ukraina/Russland gjenstår å se. Dersom krigen skulle brenne ut og bli avsluttet er den ikke oppfyllelsen av Valdresprofetien. Tiden vil vise.

 

 

16 tanker om “Russlands toppdiplomat: “USA fører krig mot Russland” -retorikken hardner til

 1. Valdres profetien kan nok muligens være sann, men den inneholder også ting som jeg mistenker at minos som afrikaner og pk har lagt til profetien, minos påstod at vi behandler innvandrere fra den tredje verden slik som jødene ble behandlet i mellom krigstiden og under ww2 det kan jeg garantere at det var en løgn fra minos med tanke på at muslimer blir behandlet som herrefolk i Norge og resten av Europa med skreddersydd lov verk slik at de kan angripe og anklage den opprinnelige befolkningen for rasisme diskriminering.

  2
  1
  • I følge Minos selv så reagerte han på dette med innvandring, ikke bare reagerte, men faktisk protesterte da han hørte det fra kvinnen.
   Men det er klart, om du ser på profetien i dag, så vil den ikke stemme 100%. Noe stemmer, men ikke alt. Er den fra Herren, så vil den gå i oppfyllelse, også det med innvandring. Se hva som foregår i Sverige, det kan fort bli et slikt hat der borte. Ting skjer veldig raskt. Det kan lett smittes over til Norge.

   1
   2
  • Det at storting og regjering vedtar umoralske og ugudelige lover er nå en ting, men det som rører seg i dypet av det Norske folk, når Norges befolkning våkner og ser urettferdigheten de er utsatt for av myndighetene. Skal man ikke kimse av.

   1
   2
  • Hvordan ble jødene behandlet like før 2 verdens krig ? jo de gikk ombord i skip og flyktet fra Tyskland og de ble nektet landov mange plasser, hva skjer med flyktingar i dag jo de går i båter og flykter , men landene de flykter til nekter dem land lov .

   Vi kan like det eller ikke , men flyktingar blir behandlet grusomt i dag , en må se utover Norge , eller så må en se på hvordan jødene ble behandlet før andre verdenskrig brøt ut.

   3
   2
  • Sitat fra profetien: “Jeg protesterte på det med innvandring. Jeg forstod det ikke da.” Emanuel Minos.
   Mulig du sitter på andre fakta. Er ikke verre enn at det vil skje om denne profetien er fra Herren. Han kommer ikke med halvsannheter.

 2. Minos stusset over at pornografi og sex scener vil bli sendt over eteren i og med at Norge hadde/har lover mot det han stusset overhodet ikke over det med innvandrere, du burde se hele videoen.

 3. Til “Flyktninger” – du er hjernevasket, og du trenger å se dette nyhedsindslag fra London den anden dag! WEF og andre onde kræfter står bag den massive flygtningestrøm. Som Martin Luther sagde:”tyrken bliver sendt som straf over Europa, fordi det har vendt Gud ryggen!”
  Briter har ikke råd til at bo i hus og lejligheder, så børnefamilier må nu bo i telt! I kan søge på andre videoer.

  https://youtu.be/tMlOWOf4nIY?si=cslpaewrP9VBkUPC

  2
  2
 4. Til Jan Kåre f har sett hele prekenen der minos fremfører valdres profetien, og det er kun seksuell umoral og tv som sender sex og vold han stilte spørsmål med, konkluderer med at du muligens ikke er helt med lykke til videre.

  • Da kan vi konkludere med at det er i såfall 2 stk som ikke er helt med. Godt gjort å lese den hundrevis av ganger og ikke se dette, er det ikke?
   Takk i like måte.

 5. Jeg har aldri vært borti gærnere mennesker enn på dette forumet, se preken så vil du kanskje hvis ikke det er noe grunnleggende galt med deg høre at du har tatt feil, han legger til noe han tror kan troverdig. Og dermed forandret på en mulig profeti.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *