Torben Søndergaard forteller om sine opplevelser som fange i et amerikansk fengsel

Last Reformation leder Torben Søndergaard som satt mer enn 400 dager i et amerikansk fengsel forteller nå om sitt opphold i det amerikanske fengselet. Søndergaard opplevde å bli sittende i full isolasjon og en periode tilbrakte han 22 timer i døgnet i cella. Han beskriver det hele som en skremmende erfaring. Søndergaard fikk oppleve Biden regimets undertrykkelse og forteller at det å være i fengsel var en helt annen verden enn den der ute i det fri. Tilsammen satt Torben 412 dager i fengsel.

Se Torbens fortellinger i videoene under

Torben takker for støtten han fikk og de mange brev og hilsner han fikk mens han satt fengslet. 412 dager i fengsel er nå over for Torben Søndergaard.

 

7 tanker om “Torben Søndergaard forteller om sine opplevelser som fange i et amerikansk fengsel

 1. Takk for at du fordomsfritt deler historien om Torben. Det er dessverre ikke alle kristne medier som gjør det.

  2
  3
  • Så viktig det var å få med det om fordom da…

   Ikke vær du opptatt av våre feil og alle VÅRE forferdelige fordommer. Se til dere selv. Dere bevisst tar dere til rette selv om det er påpekt for dere gang på gang at ting ikke er riktig i forhold til Bibelen. Studêr.

   Bibelen er IKKE hva dere følger. Skriker og hyler og lager et leven uten like. Er det SÅ vanskelig å sjekke i Bibelen for å se om dere virkelig følger den?

   3
   2
 2. Det var hans egen feil. Han brøt visumreglene med viten og vilje. Han kunne fint godtatt uttransporttering med èn gang. Så hadde han spart seg for mange ting. I ettertid kom det fram, at saken han var redd for i Danmark, ble henlaft.
  Og for all del må vi ikke glemme èn ting. Han var IKKE i fengsel.

  6
  3
  • Det er alltid lovbrytere som selv er skyld i at de sitter eller satt fengslet. Richard Wurmbrand kunne glatt ha unngått aktivitetsleirene han ble sendt til ved å følge myndighetenes regler og avslutte sin ulovlige virksomhet som prest.
   Også Paulus kunne glatt ha sluppet å sitte som fange sine siste år.
   Han kunne jo bare avslutte sin religiøse virksomhet.
   Hans Nielsen Hauge kunne også glatt ha sluppet hva han opplevde fra myndighetene -ved å følge lovene og reglene som myndighetene hadde vedtatt.

   2
   3
  • Det er bare å kobstatere, at du ikke har kjennskap til Richard Wurmbrand, Paulus eller Hans Nilsen Hauge. 8g du har ingen innsikt i Guds Ord.

 3. Jeg afskyr den ækle personage! Han er beskyldt for at have lavet overgreb mod en ung jente, og jeg tror det gerne. Den mand ER en falsk profet! En halv-djævel!
  Uha, jeg håber ikke, han returnerer til Danmark. .

Det er stengt for kommentarer.