Pastor Steve Cioccolanti: Who is the Satanic False Prophet of Revelation 13? | As in the Days of Noah

Pastor Steve Cioccolanti holdt nylig en tale for sin Online menighet hvor han deler nye tanker omkring temaet “Antikrist og den falske profet i Johannes Åpenbaring 13. I følge tankene til Steve Cioccolanti kan AI (kunstig intelligens) være dyrets bilde. Steve Coiccolanti trekker frem “Noahs dager” og peker på Yuval Noah Harari som er et slags talerør for World Economis Forum og Klaus Shcwabs ideer. I sin undervisning gir pastor Cioccolanti forfriskende og utradisjonelle tanker om oppfyllelsen av åpenbaringen 13. Det eksisterer i kristenheten forskjellige profetiske forståelse om hvem og hva som er dyret som stiger opp av havet og hvem og hva det andre dyret i åpenbaringsboken er.

Jeg skal ikke slå fast om Cioccolanti`s tanker her er rette eller feilaktige. Hans fortolkninger er likevel så pass relevante at det er verd å sette av knapp halvtime til å lytte til hans forfriskede budskap. Bare fremtiden vil vise om Cioccolanti er inne på noe eller om han er helt på tyttebærtur. Uansett ditt eget synspunk kan det være lurt å lytte gjennom Cioccolant`s budskap og ha det i bakhodet.

4 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti: Who is the Satanic False Prophet of Revelation 13? | As in the Days of Noah

 1. Pastor Steve tek opp dette viktige emnet om Antikrist og den false profet som støttar han.
  Antikrist er dyret som har styrt før. Det får eit “dødssår” men kjem så til TILBAKE til makta.
  Heile jorda vil følgja etter dyret. Det får så stor makt at folk seier: “Kven kan strida mot dyret?” Makt betyr at Dyret har militær kontroll og at ingen kan ta opp kampen fordi dei ikkje har militær styrke til det.
  Babylon den store i Åp 17/18 fortel om verdas stormakt – USA. Alle nasjonane har drive handel med henne og difor vert sjokket ekstra stort når GUD legg henne øyde.
  Antikrist er sjefen for USA . Han vert kalla Babylons Konge.
  Denne Babylons Konge som har same ideane som Nebukadnesar . Han vil få lov å styra 42 mnd på slutten når han returnerer.
  Nebukadnesar vart så stor i eigne augo at han trudde han var Gud. Difor befalte han alle å TILBE han. Det same vil skje på slutten. Antikrist tvingar alle til å bøya seg for han. Dei som ikkje lyder vert drepne.
  Kven vert denne Antikrist?
  Eg har teke feil tidlegare då eg trudde Bush kom til å oppfylla det.
  No ser det ut som Donald Trump vert denne stygge personen på slutten som opphøgar seg over alt som kallast Gud.
  https://www.youtube.com/watch?v=d0IVZMPO-Zc

  Biden er ferdig. Demokratane er fortvila over at han vil stilla til val for nye 4 år. Dei ser kor redusert han er. Donald Trump har knust motkandidatane i partiet sitt og er suveren favoritt til å bli president igjen.
  Det er omtrent 1 år til valet.
  Dei 6000 åra sluttar år 2028. Etter 6000 år kjem tusenårsriket.Gud har gitt menneska 120 jubileum eller 6000 år. Om ein likar det eller ikkje så er Adam og Eva dei to fyrste menneska Gud skapte og kronologien er veldig tydeleg.

  https://www.christiantruthcenter.com/we-are-in-the-end-of-6000-years-since-creation/
  Donald Trump vil om han vinn valet styra i 3,5 år fram til Yom Kippur år 2028.
  Jubeåret eller frigjevingsåret viser oss tida då Gud skal gripa inn og setja alt i sin rette stand.
  https://www.youtube.com/watch?v=JlxBsaHi1qM&t=5s

  1
  2
  • Jepp, du har tatt feil som alle andre spekulanter de siste 1940 årene

   Kanskje på tide å avlyse disse spekulasjonene??

   5
   1
  • Jepp
   Mange teorier opp gjennom årene fra denne fyren som slettes ikke stemmer

   7
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *