Renee Moses: Guds folk kjemper nå mot dyrets merke og bortrykkelsen kommer 4, 5 eller 6 desember

Vi kjemper allerede nå mot dyrets merke som er vaksinen og når menigheten blir hentet ut den fjerde, femte eller senest 6 desember blir det virkelig ille for “left behind saints” og verdens mennesker som blir tvunget til å ta vaksinen eller dyrets merke. Dyrets merke i høyre hånd eller i pannen må forståes symbolsk -at handling og tanke og vilje er underlagt dyret. Dem som har del i førstefrukts-bortrykkelsen den 4-6 desember vil bli spart for den verste trengsler som vil begynne rett etter at menigheten har dradd til himmelen. Hennes bok og videoer er laget for dem som latt tilbake etter at Herren henter sine enten lørdag 4 eller søndag 5 desember 2021. Moses har åpnet opp for sjette desember som en siste mulighet,

Årets julefeiring vil skje under de verste trengsler dersom Renee Moses får rett med sin forutsigelse om at bortrykkelsen vil skje den 4, 5 eller 6 desember. Som et budskap til de som ikke ble med i den første bortrykkelsen har Renee Moses nå lagt ut denne videoen til trøst og oppmuntring. Videoen skal være grunnlagt på det 16 kapittel i hennes reviderte utgave av boken “Rapture Puzzle”. Renee Moses har tidligere kommet med et titalls forutsigelser om datoen for bortrykkelsen og etter at hennes forutsigelse om bortrykkelse 24 oktober 2021 feilet, har hun nå endret dato til 4, 5 eller senest 6 desember. I de siste månedene har menigheten blitt utfordret og må kjempe mot dyrets merke som er vaksinen.

Denne kampen vil bli stadig mer intensivert etter at bruden er hentet til himmelen den 4 eller 5 desember, og videoen under er laget som hjelp og trøst til de som omtales som “left behind saints”. I Renee Moses teologi er læren om bortrykkelse før trengselstiden helt grunnleggende og for å få plass til alt i hennes eskatalogiske skjema er de forskjellige elementene i trengselstiden komprimert til et absolutt minium. Trengselstiden som i følge skriften skulle være sju år er komprimert ned til uker for at ikke hennes endetidsskjema skal kollapse fullstendig. Renee Moses har ennå omtrent 75 000 følgere på sine to forskjellige YouTube kanaler. I en av sine siste videoer forsøker hun å forklare hvorfor Gud har utsatt og utsatt dagen for bortrykkelsen ettersom alle hennes tidligere forutsigelser har slått feil.

3 tanker om “Renee Moses: Guds folk kjemper nå mot dyrets merke og bortrykkelsen kommer 4, 5 eller 6 desember

Det er stengt for kommentarer.