Prest Per Kørner refser avisen Dagen for å promotere skammelig utukt i nettutgaven

Koerner_Per_WEB

Per Kørner: Dagen er dessverre ikke lenger å betrakte som en konservativ kristen avis.
Dette har kommet klart til uttrykk over lengre tid

Prest Per Kørner i den norske kirke i eksil, refser den kristne avisen Dagen for å ha promotert skammelig utukt i en nyhetssak om “Gay Pride” i Oslo, i sin kommentar omtaler prest Per Kørner årets “gay pride” som en “syndens parade” som fremmer skammelig utukt. I avisens artikkel omkring årets Gay Pride får vi lese at en rekke prester fra den norske frafallskirken deltok under paraden ikledd prestekjoler, og avisen har ikke et eneste kritisk ord om denne opphøyelse av synd og syndernes stolthet. I sitt innlegg skriver Kørner dette: “Den norske kirke i Eksil mener at avisen Dagen burde holde seg for god til å ta inn et slikt NTB-oppslag av Syndens Parade. Skremmende at avisen finner det greit å reklamere for det Guds ord betegner som “skammelig utukt”. På høy tid å få en kristen avis som har Skriften til ledestjerne.” En av dem som reagerer  på lignende vis er Runar Iversen som skriver dette: “Ganske utrolig at en konservativ kristen avis gjør seg selv til mikrofonstativ,”

Avisen Dagens ukritiske videreformidling av en NTB artikkel om årets homomarsj får noen troende til å riste på hodet. I reportasjen fra homoparaden vises det bilder av feststemte homofile som feirer synden og at dette promoteres av Dagen viser at også Dagen nå er preget av tidsånden. Både billedbruk og språkbruken i artikkelen er under den standard man kan forvente av en kristen avis. I spaltene har synderne fått et mikrofonstativ hvor de ukritisk utbasunere stoltheten over å stå Guds bud i mot. (Foto: Skjermfoto fra avisen Dagen) Også andre enn Per Kørner reagerer på at Dagen ukritisk slipper gjennom søppel med ordene: “Jeg ville ignorert det hele om det var en sekulær avis, men det finnes grenser på hva en avis som kaller seg kristen burde gjøre, og å gjøre seg til mikrofonstativ til gay pride, tilsynelatende uten noe kritisk blikk, synes jeg de burde holdt seg fra å gjøre.” Avisen Dagen har foreløpig ikke besvart Per Kørners kritikk, men etter at Vebjørn Selbekk ble redaktør har avisens konservative linje gradvis blitt mer og mer utydelig.

per-kørner-facebook

9 tanker om “Prest Per Kørner refser avisen Dagen for å promotere skammelig utukt i nettutgaven

  1. I bibelen står det om det store frafallet før Jesus kommer igjen. Den Onde (djevelen) bruker alle krefter på å få så mange han kan med i dragsuget i disse siste tider. Vi påvirkes langsomt fra alle kanter. Synden blir normalisert. Det som var sjokkerende for mange år siden blir sett på som normalt idag. Vi trenger slike som står opp og roper”fare”!Per Kørner er modig og gjør rett ved å reagere! Tenk om avisen Dagen hadde kommet med et slikt nøytralt innlegg om Gay Pride dagen, og med slike avskyelige bilder bare noen år siden….. Idag er det få som reagerer…

  2. Per Kørner er en modig røst, setter ord på tingene og kaller en spade. Dagen er dessverre ikke lenger til å kjenne igjen, blir mer og mer lik Vårt Land rent teologisk.

  3. Salige Artur Berg hadde gått av skaftet om han hadde sett dette. Jeg sa opp Dagen for ca tre år siden, og gikk over til Norge i Dag.

    • Det forstår jeg meget godt Oddgeir. Dagen var langt bedre under både Sæle, Odd Sverre Hove og Johannes Kleppa enn den er nå. Jeg så hvordan Dagen sviktet det ufødte liv ved å sensurere Ludvig Nessa.
      Jeg skrev om dette i 2012 https://sokelys.com/sensurdagen.htm

  4. Det er helt forferdelig å lese en del av både innlegg og kommentarer her på Søkelys. Hvor mange skal dere skremme milevidt bort fra Gud? Hvor mange skal dere vaksinere mot alt som heter kristendom? Dere minner så inderlig lite om den Jesus jeg leser om. 🙁

Det er stengt for kommentarer.