Rakett-alarm i Sør-Israel, rakett skutt ut fra Gaza, kan ha landet i Gaza

rockett-atack-israel-youtubePalestinske terrorister kan ha mislykkes med å sitt siste forsøk på å ramme Israel med raketter. Søndag formiddag ble sirener som varsler mulig rakettangrep utløst i Hof  Ashkelon, men i følge det israelske forsvaret skal raketten som ble skutt ut ha landet i Gaza. Dette er det fjerde palestinske rakettangrepet mot Israel tre uker. I de siste ukene har flere raketter blitt skutt ut fra Gaza og i forrige uke gjennomførte det israelske flyvåpenet et angrep mot mål i Gaza etter et rakettangrep. Internt på Gaza stripen sliter Hamas med å holde kontroll på Salafists grupper som med støtte fra islams stat forsøker å utfordre Hamas styret.

you-tube-teenager-killedFor et år siden på denne tiden pågikk det i Israel et omfattende søk etter tre tenåringsgutter som ble kidnappet av terrorister tilknyttet Hamas. De tre guttene, Eyal Yifrach (19), Gilad Shaer (16) og Naftali Frenkel (16) ble bortført torsdag 12. juni og funnet døde mandag 30 juni i en grøft utenfor Hebron i palestinsk okkupert område i Judea og Samaria. Drapene på de tre tenåringene sammen med massive palestinske rakettangrep utløste i fjor sommer en større militær konflikt mellom Israel og Hamas som endte uten klare vinner og med store tapstall på begge sider. (Foto Israel’s Foreign Affairs Min)

3 tanker om “Rakett-alarm i Sør-Israel, rakett skutt ut fra Gaza, kan ha landet i Gaza

 1. Dette toner selvfølgelig mediene ned, hvis de i det hele tatt omtaler angrep på israelere.

 2. Jødene får bare som fortjent, jødene står bak “the New World Order” og brenner ene og alene for penger. Jøder generelt er griske, opptatt av å karre til seg selv og tyne oss “goyim” for penger. Møter du en jøde og håndhilser, er mitt gode råd til alle og telle fingrene etterpå, for du kan aldri vite om han rapper en finger eller to.
  Jødene korsfestet Jesus og betaler prisen for det. Kristne som kjemper for Israel kjemper for en død sak, kjemper mot Guds vilje fordi jødene er forkastet fordi de forkastet Messias.
  Slik behandler jøder kristne: https://www.youtube.com/watch?v=fAZfbMccO3A
  https://www.youtube.com/watch?v=5jG6kJm-50k
  https://www.youtube.com/watch?v=CJ77ZM0fGmU

  • Det er ikke tvil om at det blant jødene er mange som forkaster Kristus og mange jøder som ikke akkurat har de karaktertrekk mange kanskje forventer.
   For øyeblikket er de i en tilstand av synd hvor de må ta i mot Kristus for å bli frelst. Ingen kommer til Faderen uten gjennom Jesus og det eksisterer ikke så langt jeg kan se en egen frelsesvei for jødene.

Det er stengt for kommentarer.