John Bevere oppfordret pastorer og forkynnere i USA til å tale ut mot høyesteretts kjennelse under dagens gudstjenester

Kristenreaksjoner på kjennelsen i amerikansk høyesterett

john-bevereLørdag postet den internasjonalt kjente evangelisten og forfatteren John Bevere i Messenger International en oppfordring på Facebook til amerikanske pastorer og forkynnere for å mobilisere dem til å bruke søndagens gudstjeneste til å tale ut mot fredagens kjennelse i amerikansk høyesterett hvor spørsmålet om homofile ekteskap ble avgjort. Høyesterett vedtok med 5 mot 4 stemmer at likekjønnede ekteskap skal være tillatt i alle 50 delstater og er nå endel av landets lover. I et kort budskap oppfordret evangelisten predikantene til å “preke sannhet i kjærlighet” uten å forbli tause om hva Guds Ord har å si om saken. 

Dette er hva John Bevere skrev: “Til mine kolleger og medkristne ledere i USA. I morgen er en viktig dag. I morgen (søndag) må vi tale til folket som pastorer og forkynnere av Guds Ord. Vår nasjon har fattet en beslutning om å ta et gigantisk skritt lengre bort fra vår obama-homofiliSkaper i går. Gud talte til profeten Jesaja: “Israels vektere er blinde alle sammen, de vet intet. Alle sammen er de stumme hunder, som ikke kan gjø; de ligger og drømmer og holder av å sove; (Jes 56,10) Det tynger med dypt å se hva våre regjerings ledere har gjort, men ennå mer hjerteskjærende er den respons mange såkalte “kristne” har postet på sosiale media. Mange av disse har skrevet “love wins”. Hvordan kan en som tror på Jesus si slikt? En grunn kan være at de ikke er blitt godt nok advart. Apostelen Paulus skrev: “Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? Ta ikke feil! Verken de som lever i hor, avgudsdyrkere, ekteskapsbrytere eller menn som ligger med menn eller lar seg bruke til dette, verken tyver, pengegriske, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike.” (1 Kor 6,9-10) -Vi skulle oppfordre våre folk til å elske alle mennesker, men hate synden som fanger dem og gjør at de ikke kjenner vår vidunderlige Jesus. Ikke vær taus i morgen. Tal sannheten i kjærlighet.”

Kristensamfunnet på You Tube reagerer

Nyheten om at USA nå har valgt å åpne helvetes sluser ved å gjøre Sodomas synder the dark houseaksepterte og endog gjøre homoseksuelle ekteskap til lov i landet har fått mange kristne til å uttrykke sin sorg over hvilken vei USA er på vei. Kristne i mange leirer, kanskje med unntak av de mest ekstreme velstandsforkynnere reagerer med sorg og sjokk over at Amerika under Barack Hussein Obama’s ledelse har tatt et ytterligere skritt bort fra Herrens bud og vei. “Love Wins” har vært slagordet for den kampen de homoseksuelle har ført for å få rett til å gifte seg, men vi snakker her om pervertert kjærlighet som egentlig er forkledd lyst og perversjon. “Dette er en dag hvor jeg er sønderknust over det som kommer til dette landet,” sier den kristne You Tube profilen Nephtali1981 etter at president Barack Obama feiret det hele med å innhylle “Det Hvite Hus” i regnbuens farger som er blitt vår tids symbol for trass mot Guds bud og hans vilje.

Samtidig som USA og ledende politikere verden over feirer denne opphøyelse av synd til å være USAs formelle lov er verden rundt oss preget av stadig stadig flere tegn på at de siste tider er over oss. De aller fleste amerikanere er fullstendig ute av stand til å se skriften på veggen, men dem som kjenner Guds ord har forlengst hørt alarmklokkene ringe og ser endetidstegnene oppfylles like for våre øyne.

https://youtu.be/-V2XMNPgfNc

Samtidig som vi vet at endetiden er over oss og at Gud en gang vil måtte dømme enhver nasjon som forakter hans ord og bud, så er vi likevel kalt til å være Jesu vitner og møte enkeltindivider med respekt, slik at vi kan nå ut til mennesker med evangeliet som kan forandre hjertet til ethvert menneske. Gud viste da han skapte verden at dette ville komme, Gud har fremdeles full kontroll,” sier Neil Hess tilknyttet  Soul-Winning Students som er en kristen studentorganisasjon i videoen nedenfor.

https://youtu.be/k8v_Y-D4SPI

På samme tid som mange kristne frykter at høyesteretts kjennelse vil kunne true religionsfriheten, lover militante homoaktivister at de fortsatt vil gjøre sitt for å skade kristne som er imot homofile ekteskap. Høyesteretts kjennelse kommer til å bety at kristne som står i mot denne antikristelige loven vil kunne bli gjenstand for ytterligere forfølgelse. Det er en kjent sak at mange kristne av samvittighetsgrunner ikke vil kunne delta i likekjønnede ekteskaps-seremonier, og disse har allerede nå blitt dradd for retten på grunn av sin overbevisning. Troende som er uenig i en homofil livsstil vil måtte møte fremtiden som “hatere” og med loven i hånd kommer militante aktivister som krever å få full aksept på å leve ut sine lyster til å fortsette sin kampanje mot kristne som nekter å levere tjenester til homoseksuelle bryllup. Det er grunn til å tro at bibeltro kristne står foran vanskeligere tider i USA, samtidig som en rekke kirker kommer til å gjøre som en rekke liberale europeiske kirker allerede har gjort, nemlig fullt ut velsigne og tilby homoseksuelle vigsler.

https://youtu.be/2to7_6R7iHo

Franklin Graham som etter alt å dømme vil komme til Norge i 2016 eller 2016 er skuffet over kjennelsen som legaliserer synd. Graham har markert seg som en av de modigste kritikere av likekjønnede ekteskap og manet for noen dager siden Obama til omvendelse. Et kall Obama har avvist i trass mot den levende Gud.

https://youtu.be/zdOuxGhv6TY

Også blant afroamerikanere er det ulike syn på hva som er ond og hva som er godt. Mens USAs fargede president hengir seg til jubel og glede over kjennelsen samtidig som han og tar kreditt for at homoseksuelle ekteskap har vunnet frem og blitt gyldig lov i Amerika finnes det mange ekte fargede troende som holder frem hva Guds standard som sannhet fremfor hva Det Hvite Hus serverer som sannhet. “FaithGuy” er en farget ung mann med langt mer forståelse av virkeligheten enn det vi finner hos millioner av sekulære sovende kristne som ikke har den minste anelse om hva som ligger foran.

 

 

 

3 tanker om “John Bevere oppfordret pastorer og forkynnere i USA til å tale ut mot høyesteretts kjennelse under dagens gudstjenester

  1. Mye av Guds visdom i det disse forskjellige troende sier i videoene. Nedtellingen pågår for fullt til de siste dager, vi trenger virkelig å sette oss ned å lytte til hva Ånden sier til menigheten i disse tider.
    Må kristne våkne.

  2. Dette er en alvorlig situasjon for verden, fire blodmåner, shemitah, terror, krig, merkverdig vær, det er et slags tidsskifte i verden, og jeg takker Gud for denne nettsiden. Det er dessverre ikke veldig mange som blåser tydelig i basunen lenger i Norge. Guds velsignelse til redaktøren

Det er stengt for kommentarer.