Perry Stone: “Vil Kamala Harris oppfylle William Branhams visjon og profeti fra 1933?

William Marion Branham var en kjent evangelist og “profetisk røst” som hadde en unik helbredelsesgave. William Branham ble først og fremst berømt for sine helbredende og dels også profetiske evner. Branham som omkom i en ulykke den 24 desember 1965 var i motsetning til vår tids store helbredelsesevangelister lite opptatt av penger og privat velstand. Branham hvis tjeneste skal ha vært ledsaget av tegn og under utviklet gradvis en rekke tvilsomme dogmer, blant annet lærte han modalisme og proklamerte læren om slangens sæd. Han døpte også sine tilhengere i Jesu navn alene og gjennomlevde en konflikt både med treenighetstroende kristne og sentrale figurer i den antitrinitariske United Pentecostal Churches International. Branham var svært omstridt også da han i 1950 besøkte Norge. Branham var invitert til Norge for å delta i en felleskristelig event. Branham ble da av helsedirektør Karl Evang nektet å be for syke, og det ble utplassert politifolk for å hindre at Branham ba for syke.

Nå, 88 år senere er det flere som spør seg om Branhams gamle profeti fra 1933 kan bli oppfylt i Kamala Harris. Perry Stone, en kristen profetrøst tar i sin siste video opp spørsmålet om Kamala Harris kan være den som vil oppfylle William Branhams 88 år gamle profeti. Branham var en ung mann tidlig i tjueårene da han fikk sin profeti som kan komme til å gjelde Kamala Harris. I videoen under drøfter Perry Stone muligheten for at Branhams profeti kan bli oppfylt i Kamala Harris

12 tanker om “Perry Stone: “Vil Kamala Harris oppfylle William Branhams visjon og profeti fra 1933?

 1. Wiliam Branham var en av de få profeter som hadde en genuin gave fra Gud. Spesielt i hans tidlige fase av virksomheten var det noe ekte og oppriktig over Branhams tjeneste. Han var i sannhet endetidens profet og var lite opptatt av å gjøre profitt på det Gud viste ham. Mulig vi må lese profetordene fra vår tids profeter slik: Gud ønsket å redde Amerika og sendte Trump, men folket vendte ikke om til Gud, og det kom ingen vekkelse slik Gud ønsket.
  I stedet for at Trump tilhengerne taktfast ropte Jesus, ropte de taktfast på Trump og USA USA. “Fight for Trump skulle vel ha vært byttet ut med “Fight for Jesus”.
  Nå er Biden herre, og etter han kommer Harris.
  Vi må ikke blåse av hva bibelkodene viser.
  Biden og Kamala Harris er knyttet opp mot ødeleggelse og utslettelse.
  https://www.youtube.com/watch?v=NbkDgifZ9hk

  5
  1
 2. Om jeg husker rett ; så ble liket til herr Branham puttet inn i et fryseri – de trodde at han snart skulle stå opp for de døde.

  2
  1
  • Størsteparten av tilhengerne hans mente jo at han var De som skulle komme i Elias ånd/Johannes.

   Det er helt riktig at de lenge nekta å begrave han ja.

  • At noen trodde Branham skulle oppstå igjen er jo ikke Branhams feil- Jeg skjønner ikke hvordan man kan bebreide en mann for noe som tilhengere har gjort etter hans død? Uansett forandrer ikke det på den profetien Gud skal ha gitt ham mange år tidligere.

 3. UNDERLIGT NETTSTED
  Jeg har fulgt med på denne siden periodevis i noen år.
  Det er en del ting som forundrer meg meget angående såkalte kristne mennesker.
  Det ser ut for meg at det gjelder å debattere med flest mulige hentydninger til Bibelen, som kan tolkes på svært mange måter, ser det ut til.
  Her har vi vært vitne til håndfaste bevis etter å ha mottatt drømmer og syner fra det overnaturlige. En russisk invasjon allerede i 2016 var meget sannsynlig, og åpenbaringer med russiske tanks i Oslo!
  Videre har også President Obama blitt utpekt til å være Antikrist, en meget ondsinnet person ifølge bibeltroende her på forumet, en mengde profetier ble fremsatt, deriblant at han skulle bli gjenvalgt som president etter sin andre periode. Dette er umulig ifølge grunnloven i USA, men mange trodde på det.
  Samtidig, en mengde som hevdet at Hillary Clinton ville bli president, da mange klarsynte fikk åpenbaringer om dette, like mange fikk også åpenbaringer angående Trump skulle vinne valget! I ettertid har det tatt helt av med konspirasjoner og opplevelser fra det overnaturlige som hevdet at til og med Trump ville fortsette som president etter tapet!
  Slå den.
  Er det slik at majoriteten av kristne mennesker ikke er i takt med virkeligheten?
  Er det om å gjøre å slå hverandre i hjel med bibelsitater og tolkninger,
  og tro at utviklingen i verden kan stoppes?
  Jeg må sannelig si at jeg er meget forundret…

  5
  2
  • Jeg er enig med deg i at det er et underlig nettsted. Er det dette vi er kalt til som åndelige kristne? Vi skal forkynne Sannheten tro i kjærlighet. Jeg tror det er mye som blir skrevet på dette nettstedet som ikke Jesus har behag i. Vi må alle gå i oss selv nå og spørre om vi er til hinder for at mennesker blir frelst i denne siste tiden.

   1
   2
  • Også Bibelen er fylt av mye rart Stian Olsen og Jorun Holtan.
   For eksempel at en far skal steine sin ulydige sønn og det er jo i Bibelen helt greit å ha flere koner.
   Mye i Bibelen som folk flest anser som merkelig.
   Når vi leser Bibelen som forstår vi at profeten Jonas var en falsk profet som både Olsen og Jorun Holtan hadde steinet til døde.
   Hans profeti ble ikke oppfylt og endel jødiske lærde har uttalt at det er merkelig og problematisk at den falske profeten har fått en plass i Bibelen. Bibelen påbyr jo steining av de falske profeter, for å oppfylle Guds krav og lov,

  • Kom borti likerknappen. Synes så synd på deg at ikke du forstår Guds Ord bedre…. Skulle så inderlig ønske du opplevde Gud som meg….

   Får du lyst å forstå Bibelen en dag, da vil du forstå 🙂 At du misforsto. Tiden er knapp.

   Men du lengter jo etter Gud ellers hadde du ikke vært her på Søkelys.

  • Vel, Jorun Holtans sykelige opptatthet av gjengifte er så avgjort et hinder for at mennesker kan bli frelst i endetiden.
   Dette jaget vi ser fra enkelte mot kristne pastorer og hyrder som er blitt skilt og gift igjen, er et enormt hinder for at folk skal bli frelst.
   De ser at kristne forfølger og hater hverandre fordi noen feiler i ekteskapet. Det er denne oppførselen som hinder folk i å bli frelst, for de ser ondskapen og fariseerismen til mange troende.

 4. Den hvite manns jamring over tap av status er latterlig. Det er også kristnes tro på visse profetier og avvisning av andre som en eller annen bibellærd kaller falske.

  Tro er ikke kunnskap. Derfor kan enhver troende tror på absolutt hva som helst. Og det gjør de da også. Ikke en eneste kristen er enig med en annen i ett og alt. Alle har sin egen tilpassede oppfatning. Og guddomen lyser med sitt favær. Alt kan tolkes just presis som enhver selvoppnevnt domedagsprofeter ønsker. En perfekt løsning for alle konspirasjonsteoretikere og faktafornektere som bare følger følelsene og ikke fornuften.

  Takk for latteren!

Det er stengt for kommentarer.