Twitter stengte konto til kristent magasin fordi de skrev at en av de Biden har nominert er en mann som tror han er kvinne

Sensur-giganten Twitter har stengt twitterkontoen til det kristne magasinet Daily Citizen etter at disse har skrevet at Bidens nominasjon av en transseksuell til stillingen som assisterende helsesekretær er en mann som tror han er kvinne. Rachel Levine er bare en av flere transseksuelle som har blitt utnevnt til viktige posisjoner av Biden regimet.  Levine ble av det kristne magasinet omtalt som “en mann som tror han er en kvinne” og dette falt Twitter tungt for brystet. Twitter og de andre big-tech gigantene som Facebook og YouTube har lenge kjørt en krig for å fjerne ytringsfriheten til konservative og kristne. Etter at Big-Tech selskapenes marxistiske kulturrevolusjon begynte i 2019 har titusener av kontoer blitt stengt ned, og titusener av personer har blitt fratatt sine muligheter til å ytre seg på sosiale plattformer.

Det kristne magasinet Daily Citizen som er en del av det Colorado Springs-baserte “Focus on the Family”, er det siste kristne offer for den globale fascismen og meningstyranniet  som har erstattet ytrings og trosfriheten på de sosiale plattformer. “I følge Twitter er det en hatefull ytring å skrive “at Bidens transeksuelle nominerte er en mann som at han er en kvinne”  -og derfor har Twitter låst kontoen til det kristne magasinet. Kontoen vil først bli åpnet når den “hatefulle ytringen” er slettet, heter det i meldingen Daily Citizen har fått. Dermed er det tydelig at kristne ikke lenger har lov til å gi uttrykk for den grunnleggende bibelske kjønnsideologien som slår fast at mann er mann og kvinne er kvinne -og at det ikke er opp til hver enkelt og avvgjøre hva slags kjønn man er. Rent biologisk vil en mann alltid forbli en mann og en kvinne alltid forbli en kvinne, uansett hva slags ideer et menneske får for seg. Vi lever i en dyp forvirret og formørket tid hvor mennesker fører vill og farer vill og selv langt inn i kirker og forsamlinger virrer skarer rundt i mørke.

Vil ikke trekke tilbake utsagnet

Så langt står Daily Citizen fast på sitt utsagn og nekter å bøye seg for Twitters krav om trekke tilbake utsagnet som helt klart burde være dekket av ytringsfrihet. Dermed er deres konto låst, men foreløpig ikke bannlyst. Focus on the Family som er eier av det kristne magasinet har foreløpig ikke tenkt å trekke tilbake utsagnet og dermed er kontoen låst inntil videre. Twitters avgjørelse om å låse kontoen inntil tweeten er fjernet ble anket inn til Twitters egen ankeinstans som har valgt å fastholde at utsagnet er en hatefull ytring. Dermed forblir kontoen låst inntil det kristne magasinet bøyer av. En annen kristen som har vært under angrep fra Twitter, er Dr Michael Brown som ble låst ute av sin konto i 12 timer fordi han omtalte den transkjønnede mannen som forlanger å være kvinne på en “støtende måte” i følge Twitter. Et mørke av sensur har lagt seg over de store big-tech selskapene og Twitter som helt åpenbart diskriminerer kristne og konservative har nylig fått kritikk fra et mindreårig sex-trafikkoffer et at Twitter nektet å fjerne bilder av overgrepsofferet fra sin plattform. Bibelske kristne bør forberede seg på mer diskriminering, mer trakassering og mer sensur i årene som ligger foran oss. Dersom du bare er kristen i navnet eller liberal vil du selvfølgelig ikke bli rammet av dette fordi du har inngått kompromiss og således er en ufarlig røst for gudsrikets fiender.