Mann slukt av hval -tegn på at bortrykkelsen vil skje 24 juli -sier Reene Moses

Det ble dramatisk da Michael Packard (56) skal ha blitt slukt hel av en knølhval. Heldigvis slapp han levende fra hendelsen. – Har aldri hørt om det før, sier ekspert som ikke ser ut til å kjenne til Bibelens historie om Jonas. Hendelsen der Michael Packard skal ha blitt slukt av en hval, fant angivelig sted 11 juni i år. Enkelte troende, deriblant den notoriske datosetteren og forfatteren av boken “Rapture Puzzle”, Reene Moses. I følge Reene Moses er hendelsen et tegn som viser at første-fruktsbortrykkelsen vil skje lørdag 24 juli.

Det er mange ting som peker på at den første bortrykkelsen vil komme lørdag 24 juli 2021. I følge Reene Moses var historien om mannen som ble slukt av en hval 11 juni et tegn på at det nå pågår en 40-dagers nedtelling til bortrykkelsen. Imidlertid må man legge til tre dager siden Bibelens Jonas var tre dager i hvalens buk. Dermed starter nedtellingen av de 40 dagene den 14 juni og ender med bortrykkelsen den 24 juli 2021. Dette er i hvertfall det Reene Moses leser ut av den påståtte hendelsen 11 juni. Reene Moses har lenge hevdet at bortrykkelsen vil skje 24 eller 25 juli 2021 og har publisert en rekke videoer hvor hun promoterer denne datoen. Reene Moses har som kjent tidligere operert med datoer på bortrykkelsen som ikke har slått til, og om hun treffer denne gangen gjenstår å se. Her er i hvertfall slik den kvinnelige Moses tenker og tror om det hele.

https://www.youtube.com/watch?v=V-CvmAGTLLE

10 tanker om “Mann slukt av hval -tegn på at bortrykkelsen vil skje 24 juli -sier Reene Moses

 1. Nå må folk slutte å spå tull. Bibelen er veldig klar på at dagen og timen kjenner ingen.

  Setter folk en dato for bortrykkelse, så er det løgn.

  • Jepp. Bortrykkelsen av menigheten kommer når den kommer.
   Dagen og timen kjenner ingen, men det skjer snart og i en tid da folk ikke tenker. Men vi er nærmere i dag enn vi var i går…

  • Javisst, og dessuten står det i Skriftene:

   5.Mosebok 18: ” 22 Hvis profeten taler i Jehovahs navn, men det han forkynner, ikke skjer og ordet ikke går i oppfyllelse, da er dette et ord som ikke kommer fra Jehovah. Profeten har talt det egenrådig. Du skal ikke være redd for ham!”

 2. Pussig at denne damen er betrodd av Gud å kjenne “dagen og timen”, mens Jesus Kristus ikke ble betrodd dette av Jehovah.Skal man le eller gråte? Helst det siste kanskje..

  For ordens skyld fikk Noah vite tiden syv dager før vannflommen. Skulle noe være et forbilde måtte det vel heller være dette.

 3. Vel, han ble strengt talt ikke slukt da spisehullet er for lite. Da ville han i tilfellet vært død.

  Dette forutsetter jo også at han snakker sant. Eneste bevis er hans egen påstand.

  • For ordens skyld, hverken han selv eller noen andre påstår at han ble slukt. Han var derimot i munnen.

  • Ja, og slike stinkende historier trekker dessverre også ned seriøsiteten til den nettavisen som kolporterer den.

 4. Det blir enn bom som vanlig fra det kvinnfolket. Bibelen forteller at dag og time er det bare Faderen som vet

  • Jesus fikk ikke vite det mens han var på jorden som menneske men nå som han for tusen år er gitt all makt i himmel og på jord (Jehovah Gud unntatt) vet han det høyst sannsynlig. Fin kommentar Vestgubben.

Det er stengt for kommentarer.