Kristen 70 år gammel pastor drept av muslimer etter ordre fra Koranen og Allah i Uganda

En Koran-troende muslimsk mann har tilstått til ugandisk politi at han drepte en 70 år gammel pastor tidligere i denne måneden på grunn av Allahs ord om drepe alle vantro som villeder muslimer gjennom å dele evangeliet. Den siktede mannen som er identifisert som Imam Uthman Olingha, tilsto overfor politiet at han drepte Biskop  Francis Obo, senior pastor ved Mpingire Pentecostal Revival Church Ministries International i Odapako landsbyen Mpingire den 11 juni, melder Morning Star News.

Olingha var en av flere muslimer som stoppet pastor Obo og hans kone da de var på vei hjem fra et marked klokken halv ni om kvelden, forteller hans kone Christine Obo. “Olingha tilstod åpent til politiet at ikke angret på å ha drept den kristne biskopen fordi biskopen villeder muslimer og Allahs ord om å drepe alle vantro er påbud for muslimer. “Allah vil være med meg i fengsel, men Kafir (den vantro) fortjente å dø. Under angrepet mot pastoren sa en av angriperne dette til pastoren: “Du er en vantro som får muslimer til å forlate islam og dermed bespotter du Allah og under angrepet på den 70 år gamle pastoren sa en av drapsmennene at “Allah har dømt deg”. Pastor Francis Obo var tilsynsmann for 17 lokale menigheter i området -og trer med dette inn i skaren av kristne som blir martyrer for Jesu navns skyld. En uke før pastoren ble drept hadde ekteparet invitert en tidligere islamsk lærd om å avgi et vitnesbyrd i kirken om hvordan han kom til troen. I følge pastor Francis Obo`s kone skal muslimer i området ha blitt rasende fordi kirken hadde tilbudt den tidligere muslimske lærde en gris som hjelp for å få i gang en microbedrift i området. Over hele verden rapporteres det nå om økende fiendtlighet mot kristne -og muslimer er blant de som dreper flest kristne i vår tid.

Tekst Kjell Andersen

Ønsker du å støtte Søkelys?

 

 

9 tanker om “Kristen 70 år gammel pastor drept av muslimer etter ordre fra Koranen og Allah i Uganda

 1. Islam er ikke kompatibelt med noen annen kultur. Å fortsette med en slik migrasjon av stakkarer er et stort svik mot vestlige innbyggere når de ser fruktene av sin fiasko-ideologi.

  Kristne som ikke-voldelige på sin side bør være forsiktige og aktsomme når vi vandrer i denne fordervede verden rundt oss. Verden tilhører fremdeles Satan, men vi venter på bedre tider som synes å være innen rekkevidde.

  Når jeg argumenterer med innvandringstilhengere sier jeg det bare slik:

  – Jeg liker tyskere, men ikke nazister…

  7
  1
  • Interessant kommentar på Document.no:

   “En utvikling mot anarki er en garantist for innføring av den totalitære politistaten. Som de innerste elitene ville ha hele tiden.”

   8
   1
 2. Islam og kristendom er dype motsetninger. Islam representerer død og hater ideen om at Gud har en sønn. Islam er religionen antikrist vil ha bakgrunn fra.
  Jeg venter ikke å se en Antikrist fra Amerika, med mindre han er muslim som Obama var. Artikkelen viser at vi må være forsiktige med å ta inn for mange muslimer til Norge.
  Derfor støtter vi stopp islamiseringen av Norge.
  Norge burde forby muslimer adgang til riket.

  5
  1
  • Islamister kopierer kristnes historiske forfølgelse og krig mot jøder, muhammedanere og annerledes tenkende. Og de fortsetter Jahves utvalgte folks hellige kriger mot nabostammer i oldtiden. Tragisk og forferdelig. Overtro har fått gode mennesker til å gjøre de grusomste ting i guddommens navn.

   1
   5
  • Og da tenker du selvsagt ikke på ateistene Kim Yong Un, Mao, Stalin, Hitler, Himmler, Franco, Mussolini, Pol Pot, Kim Il Sung, Papa Doc, Baby Doc, Idi Amin & co som verdens desidert største massemordere og deres avlivinger av hundrevis av millioner mennesker under de verste lidelser..?

   Nei det er klart. Passet vel kanskje ikke helt inn hos sandblåste, historieløse dekadente gudsfornektere….:=)

 3. NORGE ER ØDELAGT

  VELSTAND… Smak på ordet. Godt ikke sant? Jovisst, men likevel finnes det paradoksalt nok ikke noe fenomen som over en viss tid er mer kulturødeleggende enn akkurat det.

  Barn og unge som vokser opp uten den minste relasjon til den andre enden av skalaen, er totalt uten forutsetninger for å fatte at det finnes hardere livsvilkår enn den uuttømmelige Sareptas krukke. Når voksenalderen inntreffer er velstand like naturlig som luften de puster.

  Hva i all verden skal de be en hjelpende Gud etter når mors og fars lommebok – eller statens skattkamre – svulmer over av tilgjengelige midler her og nå. Det norske sosialdemokratiets mål er nådd og folkets høyeste ønsker består i mobiltelefoner, klær, sminke og hårstyling, biler og de beste TV-seriene.

  Men som kjent vokser intet tre inn i himmelen. Bemerkelsesverdig nok ser vi en dramatisk økning av selvmord, tristesser, spiseforstyrrelser, tungsinn, vold, uhemmet sex, rusmisbruk og psykiatribehov. Kan det være at ateistenes drøm om et materielt paradis likevel ikke dekker menneskenes behov?

  Vi ser flere av dem søke hit til Søkelys’ kommentarspalter med hån og spott i håndbagasjen. Livserfarne voksne folk vet at dette ofte skjuler det motsatte – en fortvilt søken etter en mening med livet. Og det er ikke så rart, for innerst inne skjønner ALLE at når selv en spiker trenger en konstruktør, hva da med hele det komplekse universet og ikke minst oss.

  En åndelig inspirert nettavis som Søkelys kan gi disse hvileløse både håp og fred. For kanskje finnes det en løsning likevel… Konstruktørens råd kan utvide deres horisont og gi livet tilbake en større mening. Eller hverdagslige bibelske grunntips som: ”Gi meg verken armod eller overflod”. Balanse er et nøkkelord i vår totalt ubalanserte verden.

  Nå vet alle sanne kristne at hele denne Djevelledede verden skal gå fra vondt til verre. Derfor er det enkeltpersoner vi kan håpe på skal finne et åndelig og sjelelig anker. Gud må selvfølgelig dra oss. Men hvordan skal Han det uten at noen først har forkynt? I Norge skulle det ha struttet av åndelig inspirerte nettaviser. Så vidt jeg vet finnes det kun en eneste en: Søkelys.com, der det er mulig å nærme seg Gud fra flere ståsteder. Takk til Kjell Andersen for hans demokratiske vidsyn midt i en tid formørket av Djevelens ekkokamre.

  7
  1
 4. Her påstår altså Søkelys i ingressen at Allah finnes og at han er en gud. Det gjør da Søkelys til et muslimsk nettsted.
  De av oss som er kristne ville aldri ha funnet på å komme med en slik muslimsk ingress.

  2
  4
 5. Forferdelig tragisk. Fred over biskop Francis Obo’s minne. Måtte hans liv, virke, og vilje til å levelige et liv i risiko gi han stor lønn i himmelen, og være eksempel til etterlevelse for oss andre.

  I Norge er vi foreløpig relativt skånet fra de mest ekstreme utslagene av islam. islams inntog i kombinasjon med vesten/Norges forfall utgjør en ekstrem stor trussel.

  Naive Norge skjønner ikke at når vi ivrer etter å fjerne vår 1000-årige kristne tro, levemåte og kulturarv til fordel for feminisme, hylling av homobevegelsen, globalisme, miljøvern, innvandring og toleranse for det ekstreme, så sager vi samtidig over den greina vi selv sitter på. Når et vaakum oppstår er det nærmest en naturlov at noe annet vil fylle tomrommet. Det finnes intet nøytralt i verden. I alle fall ikke i åndeverdenen. Uansett hva du tenker å erstatte Gud med er det onde krefter bak,-selv om det lyder aldri så godt, riktig og humant ut.

  Naive Norge og politikken som føres fjerner Gud, og tenker å fylle det med sin egen suverene fortreffelighet, og resultatet er at vi konstruerer vår egen undergang både som folk og nasjon.
  Å være kristen anses som bakstreversk, og umoderne. Rent idioti. Det paradoksale er at politikken som føres i dag heier frem islam og dens følgerne som noe vi MÅ respektere og heie frem i samfunnet. De samme kreftene som heier frem homo-bevegelsen, krever toleranse for islam. Men disse virker ikke å tenke lenger enn egen nese (om så langt?) og skjønner ikke at islam og homo er som vann og olje, det går ikke an å blande under islamsk dominans.

  Jeg føler tiden virkelig er inne for ALLE kristne til å reise seg og være frimodige og tydelige på hva vi står for. Vår unnfallenhet i kombinasjon med samfunnets forfall og indoktrinering av barn og unge, har dessverre ført til at unge etnisk norske mennesker havner i islams klør.

  Brød og sirkus er ikke god næring for åndelig søkende mennesker. I kirken presenteres Jesus som en himmelsk HMS-ansvarlig, (som en annen bidragsyter tidligere skrev her inne.)
  -Bønn om tilgivelse og hjelp til å ta vare på miljøet, hjelp til mennesker i nød, (dvs, alle skal hit, og kan ikke hjelpes der de er) -og på den måten fremmes globalismen og befolkningsutbytningen, nedbyggingen av nasjonalstatene, og slik bane vei for at verden legges under ett herredømme.

  Ikke rart ungdommen blir lette ofre for forførelse, der de er på åndelig søken og meningen med livet. Sekularismen har gjort alt relativt, det du føler er riktig,-det gjør du. Ingenting er feil, og ingenting er rett. Vi har laget en tilsminket ide om en tolerant verden der alt er like bra. (Så fremt du ikke tror på noe som har med kristendommen å gjøre) Så kommer islam med tydelige, håndfaste leveregler, og som tilsynelatende har svar på alle de store spørsmålene i livet.

  Tragisk nok har vi nylig opplevd dette skje med en ungdom i vår familie der vedkommende i all hemmelighet, og uten noe forvarsel giftet seg med muslim OG konverterte til islam i all hemmelighet. For et slag!

  Jeg har opplevd mange slag i livet, men dette er det hardeste, da dette er en åndelig krig og personlig tragedie for hun det gjelder.

  5
  2

Det er stengt for kommentarer.