Kveldens Redacted fra klokken 22: Get Ready! Phase 2 is starting and Putin issues major warning to NATO | Redacted w Clayton Morris

2 tanker om “Kveldens Redacted fra klokken 22: Get Ready! Phase 2 is starting and Putin issues major warning to NATO | Redacted w Clayton Morris

 1. både enig & ikke enig med Søkelys!! Men Document,Norgeidag,Dagen er valper for USA nesten…De sier ikke imot Amerikansk Imperialistme! Demokratene & Republikanerne er samme ulla, Korrpute begge to! USA har startet mange kriger, ikke bare Ukrania! Latin-Amerika sier imot USA! Snart blir India en mektig konkurent til USA!

  • Tror du er noe forvirret. Gud er ikke med noen i utgangspunktet, kun de som gjør Hans vilje. Gud velger ikke side. Men man hadde ikke skjønte frafallet i USA, om vi ikke hadde hatt Document. Norge idag har gjort sine feil – spesielt med vaksinene – men jeg tror selv de har begynte å kanskje skjønne noe av det.

   Dagen er derimot en frafallen avis – med en frafallen radaktør – det viser han når han forfølge vekkelsekristendom og Guds profeter Han sender til vår nasjon. Det er første tegnet på frafall – at du ikke elsker dem Gud elsker – som Skriften sier:

   10 På dette kan Guds barn og djevelens barn kjennes. Hver den som ikke gjør rettferdighet, er ikke av Gud, heller ikke den som ikke elsker sin bror.
   11 For dette er det budskapet som dere hørte fra begynnelsen: at vi skal elske hverandre.
   12 Vi skal ikke være som Kain, som var av den onde og slo i hjel sin bror. Og hvorfor slo han ham i hjel? Fordi hans gjerninger var onde, men hans brors gjerninger var rettferdige.
   13 Undre dere ikke, brødre, om verden hater dere!
   14 Vi vet at vi er gått over fra døden til livet, fordi vi elsker brødrene. Den som ikke elsker, blir i døden.
   15 Hver den som hater sin bror, er en morder, og dere vet at ingen morder har evig liv værende i seg.
   16 På dette har vi lært kjærligheten å kjenne at han satte livet til for oss. Også vi skylder å sette livet til for brødrene.
   1Joh 3:10-16

   Å ikke elske sine brødre, så er man en kald kristen, som ikke lenger har kontakt med Ånden. Måtte vi aldri bli på den måten!

   Dette er Endens tid – men husk Gud handler med sin menighet, uansett hvilken nasjon det er i – og menigheten i USA – det er mange enda levende og brennende kristne der – derfor er ikke Gud helt ferdig med nasjonen. Gud vil sende en siste vekkelse – fordi det er den siste høsten, som Jesus pratet om i sine lignelser i Matteus 13.

   India har mer enn nok problemer med sine mer enn 300 millioner med avguder – og Kina med sin drage – så selv om det er mektige kristne bevegelser i begge landene – så er det på samme måte under dom som USA – og Norge. Og egentlig er vel alle land, mer eller mindre det.

   Men vekkelse vil gå forut for dom – jeg tror det er profetisk også for våre tider. Hadde satan fått det som han ville – hadde det blitt sluppet løs atombomber nå – men alt er avhengig av Gud som holder ildens vrede tilbake. Og jeg tror ikke helt at tiden er inne – men vi nærmer oss den.

   Martyrene – som representerer det 5 seglet i åpenbaringen 6.- tror jeg også representerer resultatet av en stor vekkelse – derfor blir det mange martyrer – også i Europa – og kanskje også i Norge. Om man går videre inn i Kapittel 7 – så er det stafett veksling – hvor de 144.000 jødene går inn i dine kallelse for endetiden – jeg tror det er evangelister for Kristus. Mens den andre hopen, er menigheten – og alle som har blitt frelst – pga Guds kanskje siste utgytelse av sin Ånd – og så bortrykkelsene – der er da alle som ble frelst, og holdt seg frelst – samlet hos Kristus.

   Åpenbaringen 8 snakker om en atomkrig over flere nasjoner – det er bare å se på alle resultatene – av disse ulykkene, om man titter på hva som skjer etter større atomeksplosjoner – så er det godt beskrevet her.

   Som kvinnen fra Valdres avsluttet med i sin profeti – den som Emmanuel Minos delte:

   Men den som har fått sin synd tilgitt og har Jesus til Frelser og Herre er trygg

   https://www.sokelys.com/1968-profeti-fra-90-ar-gammel-kvinne-fra-valdres-hovedoppslag-i-charismanews-tirsdag/

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.