Franklin Graham: “Kan ikke kalles annet enn kristendomsforfølgelse”

Franklin Graham: “Hva bakerfamilien Klein har opplevd i USA kan ikke kalles annet enn forfølgelse”

sweet-cakes-by-melissaNår Aron Klein, bakerieieren som nektet å lage en bryllupskake til et lesbisk par ringte opp Franklin Graham med de dårlige nyhetene om at en liberal dommer hadde besluttet at han ville gi 135 000 dollar eller rett over en million norske kroner i erstatning for å ha gitt paret “såre følelser” besluttet evangelisten å gjøre mer enn å be. “Utrolig, Klein familien har allerede måtte stenge deres bakeriforretning, Sweet Cakes by Melissa” i Oregon og har ingen ting å betale med. Aron Klein sa at dette vil finansielt ruinere familien og vil kunne føre til at de mister deres hjem,” skrev Graham på sin Facebookside nylig

“De har ikke gjort noe galt, og deres og deres fem barns liv har blitt snudd opp ned av forfølgelse. Du kan ikke kalle det noe annet. Dette er galt, og det skjer her i vårt eget land. Liberale dommere og myndigheter har slått seg sammen med LGBT ( lesbiske, homofile, bakerfamiliebiseksuelle og transkjønnede) gruppene og forsøker å gjøre et poeng gjennom denne ufortjente straffen. Dette er Amerika, -vi skille ha hatt frihet til å leve våre liv liv i overensstemmelse med våre religiøse tro, og det åpenbart hvem som nå blir diskriminert,” skriver Graham som også satte sin munns ord ut i tro og oppfordrer Amerika til å hjelpe fembarnsfamilien. Først oppfordret han til bønn mens marerittet utfoldet seg. Deretter har han gitt folk en mulighet til å gi penger og hjelp til familien Klein. Dette er spesielt viktig nå, etter at innsamlingsnettsiden “GoFundMe” dro pluggen ut av en kampanje som var startet for å hjelpe familien. “Dersom du ønsker å hjelpe Klein og andre kristne som opplever lignende forfølgelse kan du gi til Samaritan’s Purse “Forfulgte kristne i USA fond”. Og Billy Grahams sønn konkluderte: “Vi er alle i reell fare hvis vi ikke gjør noe for å sette en stopper for denne type bevist og målrettet skadelig behandling av kristne,” gjengir Jennifer LeClaire i Charisma Magazine.

USA på feil kurs -noe alvorlig er i ferd med å skje

At Amerika under den nåværende administrasjonen har utviklet stadig flere og flere kristendomsfiendtlige og antikristelige trekk er ikke vanskelig å se. Obama som før han ble valgt løy og uttalte at han støttet den bibelske definisjonen av ekteskapet har på ingen obama_golfmåte fremmet kristne verdier i praktisk politikk, og under Obama’s presidentskap har vi sett en økende forfølgelse av kristne som ikke kan gå på kompromiss i forhold til sin tro på bibelske verdier. På mange måter har det vært et åndelig klimaskifte i USA i tiden etter 2008. Samfunnet er blitt mer liberalt, antikristelig og synd og ugudelighet er blitt akseptert og vanlig i det amerikanske samfunnet. Presset mot de kristne har økt og når Franklin Graham nå blåser i basun, setter han ord på det mange kristne føler og erfarer. Selv unge kristne amerikanere har merket klimaskiftet og vi snakker nå om en omfattende åndelig nedkjøling som rammer den vestlige verden. “Det er lite til ingen tid igjen, før tingene endrer seg for godt. Det er seriøse skifte som finner sted i USA nå, ikke bare i den politiske makt,  men også i tankene til majoriteten av befolkningen. Det har glidd langt bort fra Gud og det er en farlig posisjon å være i som en nasjon,” sier den unge You tube profilen Carter 4Life” i en video hvor han oppfordrer kristne til å be og leve nær Gud i denne korte tid før Jesus kommer tilbake.

At Amerikas kristne er på vei inn i forfølgelse og undertrykkelse er noe stadig flere våkne kristne er klar over. Kristne gatepredikanter blir arrestert, matutdeling til hjemløse og fattige i regi av menigheter blir fordrevet fra bykjernene og USA som nasjon modnes for Guds vrede og dom dersom bølgen ikke reverserer. Det er kun kristne men en åndelig temperatur på høyde med romtemperaturen som ikke ser det! En av dem som har advart om at kristenforfølgelse ligger foran også i Amerika er Paul Washer som du kan høre i video-klippet nedenfor.

https://youtu.be/RORtTJXlpEw

Tekst nedre avsnitt Kjell Andersen

 

2 tanker om “Franklin Graham: “Kan ikke kalles annet enn kristendomsforfølgelse”

  1. Det er her den virkelige kampen om ekteskapet står. Ikke dette maset om gjengifte slik en viss blogger stadig terper med. Franklin Graham viser igjen at han er en tydelig røst for Guds ord i denne tid, hvor alle destruktive krefter jobber for å presse kristne til å gå på kompromiss.

  2. This is the reality. Her er det ikke mye forkynnelse om et prosperous life. Vaer rede til aa miste hjemmet diit, din bil, ja alt. Dette er hva Paul Washer forkynner. Dette er hva som hender i Nigeria, Syria, Irak og andre steder. Men naar kristne blir forfulgt, er det viktig at ikke hevntanken kommer opp, for da har Djevelen vunnet. En troest 2. kor. 4. 8-9 .Forfolgelse har vi ikke i Norge i dag, men her har Djevelen andre metoder for aa redusere troen paa den oppstandne Kristus. Om menneskene mister troen, er det like tragisk om det skjer paa den ene eller andre maaten.

Det er stengt for kommentarer.